Показване на 1–18 от 40 резултата

Foamula 1 1L

28.90лв.
ValetPro Foamula 1 е високоефективен, безопасен, pH неутрален продукт за предизмиване, който се характеризира с плътна и гъста пяна със силни измивни свойства.
Купи

ShampoONLY

22.20лв.61.00лв.
Ph неутрален продукт, благодарение, на който с лекота ще измиете автомобила, съчетавайки предизмиване и основно измиване. Полимерите съдържащи се в него увеличават блясък и гарантират лесно и приятно подсушаване.
Опции

Maxi Suds II Strawberry Margarita – Super Suds Car Wash Shampoo 473ml

30.50лв.
Chemical Guys Maxi Suds II е силно пенлив шампоан с иновативна технология, която е богата активни полимери, които се справят лесно и бързо с тежки замърсявания. Той е подходящ за често и бързо измиване, дори и на пряка слънчева светлина, като не оставя петна и мръсотия след изплакване. Има страхотен аромат на коктейл Маргарита със свежи ягоди.
Купи

Maxi Suds II Extreme Grape Rush – Super Suds Car Wash Shampoo 473ml

30.50лв.
Chemical Guys Maxi Suds II е силно пенлив шампоан с иновативна технология, която е богата активни полимери, които се справят лесно и бързо с тежки замърсявания. Той е подходящ за често и бързо измиване, дори и на пряка слънчева светлина, като не оставя петна и мръсотия след изплакване. Има страхотен аромат на зрели череши.
Купи

Glossworkz Intense Gloss Booster and Paintwork Cleanser 473ml

44.60лв.
Chemical Guys GlossWorkz Auto Bath е първокласен pH-балансиран шампоан за предизмиване или основно измиване, които освен силно почистващи свойства, ваксира и вашия автомобил.
Купи

Pearl Shampoo 950ml

29.95лв.
Pearl Shampoo е силно концентриран, ефективен и pH балансиран шампоан за предизмиване или основно измиване. Прави пухкава измивна пяна и е безопасен за нанесените покрития.
Купи

Snow Foam active foam shampoo 1L

29.40лв.
HERRENFAHRT Snow Foam active foam shampoo е продукт със силни измивни свойства, щадящ повърхностите и правещ пухкава пяна. Може да се използва както за предизмиване с пянопреобразувател, така и за основно измиване с ръкавица.
Купи

HydrO2 Foam

40.40лв.72.70лв.
CarPro Hydro foam е ефективен и безопасен препарат за предизмиване, който обаче е и на базата на SiO2 (Силициев Диоксид), благодарение на който лаковата повърхност получава гладък, водоотблъскващи супер лъскав слой, който издържа месеци.
Опции

Sour Foam 1L

31.10лв.
Концентриран прапарат за предизмиване със силно почистващи свойства, но и щадящ покритията. Прави гъста и плътна пяна, която с лекота отмива мръсотията, а ароматът на Кока Кола, прави продукта приятен за работа.
Купи

Perfect Foam Shampoo 1pack

2.35лв.
Силно концентриран (1:100) шампоан за предизмиване, имащ силно почистващи свойство, но и придаващ хлъзгавина на лаковата повърхност.
Купи

Gravity Pre-Wash

15.30лв.75.50лв.
FX Protect Gravity Pre-Wash е много силен алкален препарат за предизмиване, който фантастично ще подготви вашия автомобил за основното измиване, разтваряйки и омекотявайки и най-упоритите замърсявания.
Опции

Touch-LESS 5L

68.90лв.
Bilt Hamber Touch-Less е препарат за предизмиване от последно поколение, имащ отлични измивни свойства, безопасен към покритията и за околната среда. Работи отлично със защитаващия и ваксиращ продукт на Bilt Hamber Touch-On
Още

Descale Acidic Shampoo

37.70лв.61.35лв.
Шампоан за предизмиване и основно измиване служещ за отстраняване на силни замърсявания и следи от варовик. Благодарение на почистването, което осигурява CarPro Descale лаковата повърхност става много по-гладка и водоотблъскваща заради премахването на замърсяванията.
Опции

Sour Shampoo & Foam

16.43лв.75.10лв.
Шампоан подходящ за предизмиване или основно измиване, със силни почистващи свойства, но безопасен към положени покрития или вакси. Омекотява замърсяванията и ефективно разтваря варови отлагания.
Опции

Fluo Foam

18.78лв.77.50лв.
Deturner Fluo Foam e концентриран препарат, правещ плътна и активна пяна за предизмиване, омекотяване на замърсяванията, има и приятен аромат. Не уврежда положените покрития и вакси.
Опции

Shampoo Sprayer 500ml

32.86лв.
Ph неутрален продукт, благодарение, на който с лекота ще измиете автомобила, съчетавайки предизмиване и основно измиване. Полимерите съдържащи се в него увеличават блясък и гарантират лесно и приятно подсушаване.
Купи

Snow Foam Orange

16.63лв.79.90лв.
Икономичен препарат за предизмиване, правещ оранжева, гъста и силно почистваща пяна. Подготвя автомобила за основно измиване и пленява всички нас с мириса на цитрусови плодове.
Опции

Q2M RestartWash

32.85лв.68.55лв.
Gyeon Q²M Restart Wash е всеобхватен шампоан за предизмиване и основно измиване - той ще почисти лаковата повърхност от общата пътна мръсотия, железни отлагания и ще възстанови първоначалните свойства на нанесените повърхности.
Опции