Показване на 1–18 от 20 резултата

BigBoi BlowR PRO+

1,092.00лв.
BigBoi BlowR PRO + е най-новото и мощно устройство от гамата. Разполага с подобрен дизайн и 2 мотора Х 1600W благодарение, на които обдухването става лесно и бързо. Така ще подсушите автомобила без риск от поява на стечки, водни петна, микро драскотини, ръжда. BigBoi BlowR PRO + има и удобно дистанционно, което може да бъде закачено и за накрайника, с който работите. За повече информация можете да прочетете дългото описание на продукта, което ще намерите по-долу.
Още

BigBoi FoamR PRO Foam Cannon

110.00лв.
Професионален, единствен по рода си пянопреобразувател с вместимост 1л. за водоструйка BigBoi WASHR FLO или друго устройство със захват на бърза връзка тип G14 1/4. Прави изключително пухкава пяна, която подлежи на регулиране благодарение на 5-те различни режима на работа на пянопреобразувателя. Изработен е от висококачествена пластмаса, неръждаема стомана и месинг.
Купи

BigBoi PRO/PRO+ Wall Mount

97.00лв.
Удобна и висококачествена стойка за стена за поставяне на BigBoi BlowR Pro+вертикално. В комплекта ще намерите крепежни елементи за монтажа.
Купи

BigBoi MINI+ Wheel base

83.00лв.
Добавете маневреност и удобство към вашия Bigboi BlowR Mini с тази здрава и висококачествена стойка с колелца. Просто прикрепете своя BlowR Mini+ към междуосието и колелцата ще ви позволяват да дърпате BlowR Mini+ заедно с вас, където и да имате нужда!
Купи

BigBoi WashR FLO PRO Hose Pack

416.00лв.
Комплект за надграждане на Bigboi WASHR FLO съдържащ: къс пистолет за достигане на по недостъпни места 60см. накрайник от неръждаема стомана 13 метра 3/8 брандиран маркуч месингов конектор 3/8 за бърза връзка
Купи

BigBoi WashR FLO Foam Cannon

109.00лв.
Висококачествен пянопреобразувател с вместимост 1л. за водоструйка BigBoi WASHR FLO или друго устройство със захват на бърза връзка тип G14 1/4. Прави изключително пухкава пяна, която подлежи на регулиране. Изработен от висококачествена пластмаса, неръждаема стомана и месинг.
Купи

BigBoi BlowR BUDDI

266.00лв.
BigBoi BlowR BUDDI е вашият верен и компактен приятел в процеса на обдухване на автомобила с цел по-бързото му и безопасно подсушаване. По този метод ще подсушите автомобила без риск от поява на стечки, водни петна, микро драскотини, ръжда. 1000W мотор произвежда пикова мощност от 1.2к.с като така осигурява въздушен поток с максимална скорост от 220км./ч.
Още

BigBoi WashR FLO 15 Meter Hose

169.00лв.
Качествен и гъвкав маркуч, който е перфектното допълнение към вашата водоструйка BigBoi WASHR FLO със своите 15 метра дължина, издържлив на 150 бара налягане и със специална оплетка непозволяваща усукване тип пружина. Диаметър на конектора 5мм.
Купи

BigBoi BlowR BUDDI Hose Pack

76.00лв.
Комплект за надграждане на BigBoi BlowR BUDDI с цел функционалност и удобство, включващ: - Гъвкав, гофриран маркуч с дължина 1.5м. - 2бр. различни накрайници - Презрамка за удобно носене на рамо в процеса на работа.
Купи

BigBoi MINI – MINI+ Vacuum

169.00лв.
Комплект, благодарение на който ще превърнете вашите духалки за подсушаване BigBoi BlowR MINI+ и BigBoi BlowR MINI в прахосмукачка. В комплекта ще намерите: - 3м. черен маркуч - 2бр. филтъра - Контейнерче за събраните отпадъци - Четка за интериор от висококачествена четина - Четка
Купи

BigBoi WashR FLO

640.00лв.
Изключително висококачествена и високопроизводителна водоструйка създадена от детайлъри за детайлъри с алуминиева помпа, постигаща 180 Бара (2600 PSI) налягане и мощност 1600W. Може да работи с топла вода до 50 C °, има дебит 7л./мин и много компоненти в комплекта. За повече информация, моля прочетете подробното описание по-долу, за да се запознаете с всички детайли относно BigBoi WashR FLO.
Още

BigBoi BlowR PRO Nozzle Locking System

48.00лв.
Комплект 2бр. резервни накрайници и преходник към маркуча със заключващ механизъм. За моделите BigBoi BlowR MINI, BigBoi BlowR MINI+, BigBoi BlowR PRO
Купи

BigBoi MINI Wheel base

55.00лв.
Добавете маневреност и удобство към вашия Bigboi BlowR Mini с тази здрава и висококачествена стойка с колелца. Просто прикрепете своя BlowR Mini към междуосието и колелцата ще ви позволяват да дърпате BlowR Mini заедно с вас, където и да имате нужда!
Купи

BigBoi MINI – MINI+ Wall mount

55.00лв.
Удобна и висококачествена стойка за стена за поставяне на BigBoi MINI или MINI+ вертикално. В комплекта ще намерите крепежни елементи за монтажа.
Купи

BigBoi BlowR MINI, MINI+, PRO 3pack filters

16.00лв.
Комплект 3бр. филтри, за пречистване на изходящия въздух за моделите: BigBoi BlowR MINI, BigBoi BlowR MINI+, BigBoi BlowR PRO.
Купи

BigBoi Wall Hose Hanger

24.00лв.
Удобна закачалка за стена за окачване на маркуч от устройство BigBoi, независимо дали е 5м. или 9м.
Купи

BigBoi BlowR MINI

421.00лв.
BigBoi BlowR MINI е мощно устройство предназначено за професионалисти и любители, което ще ви помогне в процеса на обдухване на автомобила с цел по-бързото му и безопасно подсушаване. По този метод ще подсушите автомобила без риск от поява на стечки, водни петна, микро драскотини, ръжда. 2800W мотор произвежда пикова мощност от 4 к.с като така осигурява въздушен поток с максимална скорост от 250км./ч.
Още

BigBoi BlowR PRO

900.00лв.
BigBoi BlowR PRO е мощно устройство с 2 мотора предназначено за професионалисти, което ще ви помогне в процеса на обдухване на автомобила с цел по-бързото му и безопасно подсушаване. По този метод ще подсушите автомобила без риск от поява на стечки, водни петна, микро драскотини, ръжда. 2 мотора по 1600W произвеждат пикова мощност от 5 к.с като така осигурява въздушен поток с максимална скорост от 290км./ч.
Купи