Показване на 18 резултата

Citrus Power Cleaner Plus 946ml

45.60лв.
Meguiar's Citrus Power Cleaner Plus е готов за употреба продукт APC (All Purpose Cleaner), с който ще почистите в дълбочина всички интериорни повърхности и то безопасно. Бързо и напълно премахва мазнините, петна и натрупана мръсотия от пластмаса, текстил, кожа, винил, алкантара.
Още

All Purpose Cleaner 3.78L

69.80лв.
Meguiar's All Purpose Cleaner е мощен, концентриран препарат за безопасно почистване на всякакви повърхности, както по интериора, така и по екстериора. Моторен отсег, джанти, прагове, текстилни повърхности, килими, пластмаси, винил и кожа - всичко това е в обсега на действие на продукта, като разбира се е важно да се спазят пропорциите.
Купи

Q2M APC

31.70лв.92.20лв.
Gyeon Q²M APC е мощен и универсален почистващ препарат за екстериорна и интериорна употреба. Той участва навсякъде, където специалните почистващи препарати не са достатъчни.
Опции

Surfex HD

33.50лв.64.95лв.
Bilt Hamber Surfex HD е продукти тип Multi Purpose Cleaner and Degreaser (APC), което значи, че почиства в дълбочина всички повърхности както по екстериора, така и по интериора. Биоразградим, без риск от увреждане на материалите, икономичен.
Опции

APC – All Purpose Cleaner

16.50лв.84.60лв.
FX Protect APC STRONG (универсален почистващ препарат) е универсален, високо концентриран продукт, предназначен за почистване на различни повърхности.
Опции

Multi Purpose Cleaner 709ml

34.50лв.
Meguiar’s Heavy Duty Multi-Purpose Cleaner е препарат с универсална формула, която бързо и безопасно премахва упоритите замърсявания, мазнини и натрупана мръсотия от почти всички интериорни и екстериорни повърхности.
Купи

All CLEAN+ All Purpose Cleaner 473ml

25.35лв.
Chemical Guys All CLEAN+ All Purpose Cleaner е продукт под формата на концентрат, благодарение на който ще почистите с лекота всички повърхностти в автомобила, в зависимост от концентрацията. Базиран на цитрусова основа, лесен и безопасен за употреба.
Купи

NONSENSE – Super Premium All Surface Cleaner 473ml

36.70лв.
Chemical Guys Nonsense Super Premium All Surface Cleaner е концентриран препарат тип APC (all purpose cleaner) за почистване на тежки замърсявания от всички видове повърхности и материали. Абсолютно безопасен за вас и за обработваните зони, не притежава нито цвят, нито мирис, не оставя остатъци и оцветяване след използване.
Купи

Power Clean 500ml

31.90лв.
Optimum Power Clean е екологично чист, безопасен за повърхностите, ефективен и мощен All Purpose Cleaner (почистващ продукт за обща употреба). С този продукт можете да почистите както интериора, така и екстериора на автомобила.
Купи

Multi X Cleaner 500ml

21.55лв.
CarPro Multi X All Purpose Cleaner Concentrate e силно концентриран продукт за почистване на всички видове замърсявания и повърхности
Купи

W5 Citrus All Purpose Cleaner

16.10лв.98.12лв.
Gtechniq W5 Citrus All Purpose Cleaner е концентриран почистващ продукт с естествени цитрусови масла, предназначен за всеобхватна употреба.
Опции

All Purpose Cleaner Plus 3.78L

74.60лв.
Meguiar’s All Purpose Cleaner е почистващ препарат, концентрат подходящ за всякави цели и повърхности.
Купи

W2 Universal Cleaner Concentrate

21.90лв.142.10лв.
Gtechniq W2 Universal Cleaner е екологично чист почистващ препарат, от типа All Purpose Cleaner, предназначен да почисти в дълбочина различни повърхности, включително интериорни тъкани и тапицерии, пластмаса, винил, алуминиеви джанти, кожа, моторен отсег.
Опции

APC Apple – All Purpose Cleaner

22.90лв.82.40лв.
Good Stuff APC Apple е концентриран, мултифункционален препарат със свеж аромат на ябълка. Разреждане в съотношение от 1:4 до 1:50 в зависимост типа на третираната повърхност и замърсяването.
Опции

APC Green Tea – All Purpose Cleaner

22.90лв.82.40лв.
Good Stuff APC Green Tea е концентриран, мултифункционален препарат със свеж аромат на зелен чай. Разреждане в съотношение от 1:4 до 1:50 в зависимост типа на третираната повърхност и замърсяването.
Опции

Classic All Purpose Cleaner RTU 500ml

15.90лв.
Готов за употреба препарат за всеобхватна употреба за почистване на всякакви повърхности по интериора и екстериора на автомобила. Лесен за употреба, безопасен, с неутрално pH.
Купи

All Purpose Cleaner 710ml

28.89лв.
Meguiar’s All Purpose Cleaner e ефективен, но и безопасен препарат за дълбоко почистване на всички елементи по автомобила. Може да
Купи

Classic All Purpose Cleaner 1L

25.40лв.
Концентриран препарат за всеобхватна употреба за почистване на всякакви повърхности по интериора и екстериора на автомобила. Лесен за употреба, безопасен, с неутрално pH.
Купи