Показване на 1–18 от 25 резултата

Maxi Suds II Strawberry Margarita – Super Suds Car Wash Shampoo 473ml

30.50лв.
Chemical Guys Maxi Suds II е силно пенлив шампоан с иновативна технология, която е богата активни полимери, които се справят лесно и бързо с тежки замърсявания. Той е подходящ за често и бързо измиване, дори и на пряка слънчева светлина, като не оставя петна и мръсотия след изплакване. Има страхотен аромат на коктейл Маргарита със свежи ягоди.
Купи

Maxi Suds II Extreme Grape Rush – Super Suds Car Wash Shampoo 473ml

30.50лв.
Chemical Guys Maxi Suds II е силно пенлив шампоан с иновативна технология, която е богата активни полимери, които се справят лесно и бързо с тежки замърсявания. Той е подходящ за често и бързо измиване, дори и на пряка слънчева светлина, като не оставя петна и мръсотия след изплакване. Има страхотен аромат на зрели череши.
Купи

Glossworkz Intense Gloss Booster and Paintwork Cleanser 473ml

44.60лв.
Chemical Guys GlossWorkz Auto Bath е първокласен pH-балансиран шампоан за предизмиване или основно измиване, които освен силно почистващи свойства, ваксира и вашия автомобил.
Купи

W3 Ceramic GWash

51.20лв.83.30лв.
Ceramic GWash е революционен супер концентриран шампоан "всичко в едно", който осигурява изключителна почистваща сила, като същевременно оставя след себе си издръжливо, отблъскващо мръсотията и хидрофобно покритие.
Опции

Extreme Gloss „The Kiwami“ Shampoo Dark 750ml

27.90лв.
Шампоан за основно измиване с богато съдържание на вакса, придаващ страхотно водоотблъскване, блясък и гладкост на лаковата повърхност на тъмни автомобили.
Купи

Extreme Gloss „The Kiwami“ Shampoo Silver 750ml

27.90лв.
Шампоан за основно измиване с богато съдържание на вакса, придаващ страхотно водоотблъскване, блясък и гладкост на лаковата повърхност на светли автомобили.
Купи

Q2M Bathe

23.75лв.141.10лв.
Gyeon Q²M Bathe e супер хлъзгав pH неутрален шампоан за основно измиване. Той съчетава отличният баланс между силно почистващо средство, което обаче е напълно безопасно към нанесени покрития, лаковата повърхност и хром елементи. Прави страхотна пяна и има чудесен аромат.
Опции

Shampoo Sprayer 500ml

32.86лв.
Ph неутрален продукт, благодарение, на който с лекота ще измиете автомобила, съчетавайки предизмиване и основно измиване. Полимерите съдържащи се в него увеличават блясък и гарантират лесно и приятно подсушаване.
Купи

Hybrid Ceramic Wash & Wax KIT

63.85лв.
Meguiar's Hybrid Ceramic Wash&Wax KIT е революционен и единствен по рода си шампоан за основно измиване. Освен завидните почистващи качества, благодарение на допълнителния продукт Hybrid Ceramic SiO2 този комплект се превръща в мощно оръжие и за полагане на керамичен сийлънт при всяко измиване.
Купи

Car Wash 236ml

17.90лв.
Optimum Car Wash e икономичен шампоан за основно измиване със силни измивни качества, но щадящ ваксираните покрития. Прави богата пяна, която капсулира мръсотията и прави по-лесно отиването й.
Купи

Mr.Pink Super Suds Shampoo 473ml

31.50лв.
Chemical Guys Mr. Pink Super Suds Shampoo & Superior Surface Cleaning Soap е уникален нано/high-tech детайлинг шампоан, съдържащ активни полимери и синтетична вакса с цел идеално измиване и подобряване състоянието на лаковото покритие. Той създава много хлъзгава и обемна пяна, премахваща всяко замърсяване и ваксираща целия автомобил.
Купи

Maxi Suds II – Super Suds Car Wash Shampoo

30.50лв.93.40лв.
Chemical Guys Maxi Suds II е силно пенлив шампоан с иновативна технология, която е богата активни полимери, които се справят лесно и бързо с тежки замърсявания. Той е подходящ за често и бързо измиване, дори и на пряка слънчева светлина, като не оставя петна и мръсотия след изплакване.
Опции

Pure Shampoo

15.90лв.79.85лв.
Good Stuff Pure Shampoo e шампоан за основно измиване, притежаващ силни измивни свойства и неутрално рН. Прави богата и пухкава пяна и има уникален вкус на бисквитки.
Опции

Car Wash 950ml

36.85лв.
Optimum Car Wash e икономичен шампоан за основно измиване със силни измивни качества, но щадящ ваксираните покрития. Прави богата пяна, която капсулира мръсотията и прави по-лесно отиването й.
Купи

Car Wash 118ml

9.70лв.
Optimum Car Wash e икономичен шампоан за основно измиване със силни измивни качества, но щадящ ваксираните покрития. Прави богата пяна, която капсулира мръсотията и прави по-лесно отиването й.
Купи

W1 G-Wash

29.99лв.46.99лв.
Gtechniq G-Wash е шампоан за основно измиване, ефективен и безопасен за повърхностите.
Опции

Mirror Bright Automobile Shampoo 1.4L

39.10лв.
Meguiar's Mirror Bright Shampoo е висококачествен шампоан за основно измиване, с който ефективно и безопастно ще отсраните замърсяванията по Вашия автомобил.
Купи

Ultimate Wash & Wax 1.42L

56.65лв.
Най-добрият шампоан за основно измиване в света, сега и в голяма разфасовка. Притежава формула от първокачествена Карнауба и синтетични полимер, осигуряващо блясък и защита.
Още