Показване на 1–18 от 46 резултата

5+1 Premium Detailling Pinselset

29.50лв.
Висококачествен комплект четки състоящ се от дръжка и 5 различни по твърдост накрайници.
Още

Curveball- Large Area Detailing Brush

76.80лв.
Curveball е единствената по рода си четка заради своя дизайн и функционалност. Притежава работна площ с голям диаметър, Ultra-Soft синтетични влакънца и ергономична дръжка.
Купи

Multi-Purpose Brush Medium

23.70лв.
Мека, здрава и удобна четка за всеобхватна употреба. Меките синтетични влакна правят безопасно и ефективно отстраняването на прах по интериора на автомобила или спомагат при външното измиване.
Купи

All Surface Interior Brush

32.90лв.
Meguiar’s All Surface Interior Brush е четка с два различни по твърдост типа власинки. Използва се за почистване на мокет, стелки, седалки.
Купи

The Nifty Brush Interior Detailing Brush

30.10лв.
Удобна четка за почистване на тексилните части в автомобила.
Купи

Detailing Factory MINI Brush SET – Orange + Blue

65.50лв.
Detail Factory Fine Detailing Mini-Brush Set – One ORANGE + One BLUE е комплект от 2бр. химически устойчиви четки с дължина 14см. Тези четки са предназначени за възможно най-финото и безопасно почистване на интериора, идеални за почистване на прах от таблото, километража, седалките и други труднодостъпни места.
Купи

Chemical Resistant Stiffy Brush Yellow

32.00лв.
Химически устойчива и удобна четка за екстериорна и интериорна употреба, с която можете лесно да почистите текстил, пластмаса и гума.
Купи

XL Detailing Brush

32.30лв.
CarPro XL Detailing Brush е четка предназначена за третиране на по-големи детайли и повърхности. Найлоновите реснични с общ диаметър 38мм. са изключително издържливи на постоянна работа и химически устойчиви.
Купи

Converter roof and interior brush

44.40лв.
Специализирана четка за почистване на меките тавани на кабрио автомобилите. Четката е с удобен захват и реснички почистващи в дълбочина, но безопасно тъканта на мекия таван. Може да се използва и при почистване на стелки, килими или мокети.
Купи

Detailing Brush Interior

8.50лв.13.70лв.
Soft 99 Detailing Brush Interior е мека и висококачествена четка за безопасно и ефективно почистване на всички интериорни повърхности.
Опции

Brush White 21mm

11.40лв.
Детайлинг четка с деликатни влакънца, предназначена за интериорна и екстериорна употреба. Висококачествените синтетични влакънца са с общ диаметър 21мм. и са устойчиви на агресивни химикали. Четката е със здрава и ергономична дръжка.
Купи

Leather Brush

11.20лв.
Четка със специална четина за качествено, ефективно и безопасно почистване на кожа. Има удобна дървена дръжка, осигуряваща висок комфорт при работа. Четката е подходяща за почистване на текстил и пластмаса.
Още

Cleaning Glove for all types of leather

14.20лв.
Ръкавици специално разработени за безопасно почистване на естествена кожа, изкуствена кожа, алкантара и тапицерия от плат. Можете да използвате ръкавиците както сухи, така и мокри.
Купи

Triple Duty Detail Brush

25.35лв.
Удобна, комбинирана четка с 3 различни по вид и дължина зони, идеални за почистване на труднодостъпни места. По-дългите власинки позволяват лесен достъп до тесни, труднодостъпни зони, докато по-късите премахват с лекота слепналата мръсотия.
Купи

Dual Purpose Toothbrush Style Detailing Brush

13.20лв.
The Dual Purpose Toothbrush Style Detailing Brush е най-универсалната четка за почистване на най-трудните и малки области. Състои се от две зони с различни по дължина и твърдост влакънца, като така ще почистите различни по вид и степен на замърсяване области.
Купи

Master Grip Soft Horse Hair Detailing Brush

15.10лв.
Master Grip Soft Horse Hair Detailing Brush е четка с власинки от естествен конски косъм и удобна пластмасова дръжка. Тази четка е предвидена приоритетно за интериорна употреба и за работи с препарати тип APC , Total Interior Cleaner, Inner Cleaner. Благодарение на дизайна й ще успеете да третирате трудно достъпни места.
Купи

Leather Brush Natural

14.65лв.
Work Stuff Leather Brush Natural е страхотна четка, специално създадена за лесно, ефикасно и безопасно почистване на всички кожени повърхности.
Купи

Detailing Ultra SOFT Brush 20mm

26.95лв.
Work Stuff Detailing Ultra SOFT Brush 20мм. е висококачествена свръх мека и нежна детайлинг четка за третиране на повърхности по екстериора и интериора. С тази четка без притеснение ще почистите дори и най-деликатните материали в интериора, дори и те да са запрашени. Може да се каже, че това е най-меката четка на пазара.
Купи