Показване на 1–18 от 19 резултата

Eco Brush Basic

13.10лв.
Удобна и ергономична четка с дървена дръжка и естествени, средно твърди власинки, предназначена за всеобхватна употреба.
Купи

Handle Brush Jamaica short bristle

12.90лв.
Четка с естествен косъм и къси влакънца за почистване на кожени повърхности, пластмаси, текстил, гюруци.
Купи

Handle Brush Bora Bora long bristle

12.90лв.
Четка с естествен косъм и дълги влакънца за почистване на кожени повърхности, пластмаси, текстил, гюруци.
Купи

Premium Eco Brush Aruba natural

14.20лв.
Удобна четка за почистване на кожени повърхности и текстилни тапицерии. Изключително издръжлива и химическа устойчива.
Купи

Anti-Slip brush Vulcano fire orange

30.60лв.
Специализирана четка за почистване на различни нежни повърхности като кожа, алкантара, текстил, пластмаса, винил, гума. Притежава изключително ергонимична дръжка с непързалящото се покритие.
Купи

Anti-Slip brush Bali natural

30.60лв.
Специализирана четка за почистване на различни нежни повърхности като кожа, алкантара, текстил, пластмаса, винил, гума. Притежава изключително ергонимична дръжка с непързалящото се покритие.
Купи

Mini Leather Brush

7.30лв.
Удобна четка с влакна от конски косъм и лакирана дървена дръжка за почистване на кожени повърхности като волан, скоростен лост и други специфични и трудно достъпни места.
Купи

Leather sponge

23.50лв.
Професионална гъбичка специално направена за дълбоко и безопасно почистване на гладки кожени повърхности.
Купи

Detailing Mitt

19.50лв.
Meguiar's Detailing Mitt е удобна, изключително дебела ръкавица от качествен микрофибър. Тази много мека ръкавица е специално създадена за работа в интериора.
Купи

InnerScrub MF Glove

26.90лв.
CarPro InnerScrub MF Glove е ръкавица предназначена за почистване на почти всички вътрешни повърхности с лекота. Изработена е от специална смес от Полиестер и Микрофибър за премахване на упорити петна от кожа, пластмаса, винил, текстил или гума.
Купи

Breeze Interior Mitt

21.70лв.
Work Stuff Breeze Interior Mitt e ръкавица произведена от специализиран микрофибър, имаща за цел да почисти безопасно и деликатно всяка една повърхност из интериора. Може да се използва с продукти тип APC, почистващи кожа или дресинги. Размерът е 14х14см.
Купи

Leather Brush

11.20лв.
Четка със специална четина за качествено, ефективно и безопасно почистване на кожа. Има удобна дървена дръжка, осигуряваща висок комфорт при работа. Четката е подходяща за почистване на текстил и пластмаса.
Още

Interior Scrub Mitt

22.60лв.
Interior Scrub Mitt е ръкавица специално създадена за ефективно премахване на упоритите замърсявания или петна в интериора без да навреди на, която и да е повърхност.
Купи

Leather Brush Natural

14.65лв.
Work Stuff Leather Brush Natural е страхотна четка, специално създадена за лесно, ефикасно и безопасно почистване на всички кожени повърхности.
Купи

Leather and upholstery brush – MEDIUM

14.30лв.
Специализирана четка за третиране на кожени и текстилни повърхности. Благодарение на средно меките влакънца с лекота премахва замърсявания от текстил и кожа, а дървената дръжка придава стил, удобство и надеждност.
Купи

Leather&Vinyl Interior Scrub Brush

35.10лв.
Удобна и ергономична четка за третиране на кожени и винил повърхности. Тази четка се използва в случаи на по-тежки замърсявания. Премахва с лекота наслоена мръсотия, мазни участъци, следи от оцветявания. Особено подходяща е за почистване на кожени седалки на лодки и яхти.
Купи

Q²M LeatherBrush

14.90лв.
Четка от естествен конски косъм и дървена дръжка за почистване на всякакви кожени повърхности.
Още

Leather Brush

17.82лв.
Четка за почистване на всички видове кожа, пластмаси и текстил. Меките влакна са безопасни, но и ефективни за почистваните повърхностите.
Купи