Показване на 7 резултата

Analan Mini Pet Hair Detailer Brush Red

46.50лв.
Супер ефективна четка за премахване на набити и полепнали животински косми. Заради специфичния си дизайн, освен красива и здрава четката може да бъде използвана и за премахване на косми в тесни и по-труднодостъпни места и ъгли. Четката има 3 различни площи на работа, като те се различават по разстоянието между гумените зъбци. Така можете да прецезирата употребата на четката спрямо големината на космите. Цвят: червен
Още

Analan Mini Pet Hair Detailer Brush Orange

46.50лв.
Красива, здрава и ефективна четка оранжева на цвят, с която ще премахнете набити в текстила животински косми. Има 3 различни площи на работа спрямо големината на космите. В комплекта ще намерите още една резервна гума.
Купи

Analan Mini Pet Hair Detailer Brush Black

46.50лв.
Красива, здрава и ефективна четка черна на цвят, с която ще премахнете набити в текстила животински косми. Има 3 различни площи на работа спрямо големината на космите. В комплекта ще намерите още една резервна гума.
Купи

Hair and Fibre Removal Brush

30.45лв.
Meguiar's Hair and Fibre Removal Brush е удобна и ефективна четка за отсtраняване на животински косми и всякакъв тип власинки набити в текстилни повърхности. Едната страна на четката, която е с по-дълги власинки е по-удобна и ефективна за дивани и плюшени тапицерии. Късите власинки са идеални за автомобилните тапицерии и мокети.
Купи

Lilly Brush PRO Pet Hair Tool KIT

69.90лв.
Комплект от 2бр. различни по размер четки Lilly Brush. Това са патентовани, революционни, супер ефективни четки за отстраняване на полепнали и набити косми от животни пригодени за професионална и за любителска употреба.
Купи

Lilly Brush Mini Pet Hair Detailer

33.90лв.
Край на трудното почистване на полепнали косми по текстилни повърхности - Lilly Brush е тук. Това е патентована, революционна, супер ефективна четка за отстраняване на полепнали и набити косми от животни пригодена за професионална и за любителска употреба.
Купи

Professional Rubber Pet Hair Removal Brush

25.82лв.
Удобна, здрава гумена четка, за лесно събиране на полепнали косми от всякакви тъкани. Professional Rubber Pet Hair Removal Brush ще съберете с лекота космите оставени от домашни любимци.
Купи