Показване на 1–18 от 22 резултата

5+1 Premium Detailling Pinselset

29.50лв.
Висококачествен комплект четки състоящ се от дръжка и 5 различни по твърдост накрайници.
Още

Premium Wheel Brush with changeable microfiber covers

39.30лв.
Микрофибърна четка за джанти с глава, която се сваля с цел по-лесно изпиране.
Купи

Wheel Works Medium Duty Wheel/Body Brush

34.30лв.
Здрава, устойчива и удобна четка за ефективно, но и безопасно почистване на джанти, гуми и двигателен отсег.
Купи

Bendable Microfibre Rim Brush

45.20лв.
Четка за почистване на джанти с угъваща се контактна част, благодарение на която ще почистите с лекота между спиците, зад тях и вътрешността.
Купи

Supreme Angled Wheel Brush

49.40лв.
Meguiar’s Supreme Angled Wheel Brush е четка за джанти с дебела глава от микрофибър и основа с ъгъл осигуряваща превъзходно почистване дори и на труднодостъпните места, което е и напълно безопасно за всички типове джанти.
Купи

Short Handle Wheel/Tire Brush

34.30лв.
Висококачествена, химически устойчива и удобна четка за бързо и лесно почистване на джанти, прагове, подкалници, шасито и части по окачването.
Купи

Digloss Kamitore Sponge

19.90лв.
Висококачествена четка за лесно, удобно, безопасно и ефективно почистване на джанти.
Купи

XL Detailing Brush

32.30лв.
CarPro XL Detailing Brush е четка предназначена за третиране на по-големи детайли и повърхности. Найлоновите реснични с общ диаметър 38мм. са изключително издържливи на постоянна работа и химически устойчиви.
Купи

Rimpaca Ultimate Wheel Brush Set

132.10лв.
Комплект от 3 различни по дебелина и дължина пухкави четки за безопасно измиване на джанти и други детайли по автомобила.
Купи

Detailing Brush Exterior

8.50лв.13.70лв.
Удобна и химически устойчива четка за екстериорна употреба.
Опции

Supreme Wheel Brush Medium

36.80лв.
Четка за джанти с мека микрофибърна глава. Дизайнът на четката е така изработен, че може да се използва при всички типове джанти, дори и при такива с малко разстояние между спиците. Не съдържа метални части, което напълно гарантира безопасната употреба.
Още

Versa Angle Wheel Face Brush

79.78лв.
Супер мека четка за почистване на всякакви типове джанти лесно и безопасно, а благодарение на дръжката, с която можете да променяте ъгъла на четката, ще достигнете с лекота до всяка една точка и извивка.
Купи

Squally Wheel Brush

39.90лв.
Work Stuff Squally Wheel Brush е професионална, висококачествена четка за измиване на джанти безопасно и ефективно с дължина 38см.
Купи

WHEEL & TIRE SCRUB BRUSH

30.80лв.
The Rag Company Wheel & Tire Scrub Brush е четка специално проектирана за почистване на мръсни, до голяма степен занемарени джанти и гуми. Ресничките на четката са агресивни към натрупаната мръсотия и максимално щадящи покритието на джантите. Четката е с черни 5см. дълги власинки, издържливи на химически продукти. Дръжката е гумирана, ергономична и удобна
Купи

SOFT GRIP WHEEL AND BODY BRUSH

44.00лв.
The Rag Company Soft Grip Wheel and Body Brush е четка специално проектирана за почисти в дълбочина, но и безопасно вашите джанти, гуми, както и труднодостъпни участъци като емблемите, радиаторна решетка, праговете на вратите. Четката е със зелени 5см. дълги нежни власинки, издържливи на химически продукти. Дръжката е гумирана, ергономична и удобна.
Купи

Supreme Wheel Brush Large

41.35лв.
Meguiar's Supreme Wheel Brush Large е четка за джанти с дебела глава от микрофибър осигуряваща превъзходно почистване, което е и напълно безопасно за всички типове джанти. С размера си от 47см. тази четка е идеална за почистване на вътрешната част на джантите автомобила.
Купи

Squall Wheel Brush

39.90лв.
Work Stuff SQUALL Wheel Brush е професионална, висококачествена четка за измиване на джанти безопасно и ефективно с дължина 46см.
Купи

All in the details EXTERIOR brush set (3 Brushes)

59.90лв.
Комплект от 3бр. свръх меки и удобни четки, с пластмасови дръжки и различен размер. Специализирани за екстериорна употреба.
Купи