Показване на 15 резултата

Ultimate Liquid Wax 473ml

133.00лв.
Meguiar’s Ultimate Liquid Wax е с нова подобрена формула осигуряваща още повече блясък, по-добро водоотблъскване и лекота при забърсване. Meguiar’s Ultimate Liquid Wax създава супер гладка повърхност, изключителен блясък, дълбочина на цвета и водоотблъскване. Огромни преимущества са дълготрайността на ваксата и това, че може да се нанася на директна слънчева светлина и върху гореща повърхност.
Купи

Touch-ON 30ml

4.70лв.
Bilt Hamber Touch On е иновативен продукт на керамична основа под формата на гел, който се нанася в процеса на измиване на автомобила. Придава блясък, водоотблъскване, защита и лекота при следващо измиване.
Купи

Easy Coat KIT 500ml

37.67лв.
Gtechniq Easy Coat е лесен за използване продукт на керамична основа, играещ ролята на покритие, осигуряващо отлична издръжливост и защита от UV лъчи, химикали за измиване и атмосферни влияния. Продуктът е в комплект с устройство за лесно нанасяне, закачайки го за маркуч.
Купи

Rain Drop Bazooka 300ml

29.90лв.
Soft99 Rain Drop Bazooka 300мл. е продукт, осигуряващ силно водоотблъскване, защита и страхотен блясък изключително бързо и лесно. Soft99 Rain Drop позволява покриване на цялата повърхност на автомобила - каросерия, стъкло, пластмаса, хром. Покритието трае до 3 месеца на лаковата повърхност и 2 месеца на стъклата.
Още

Hybrid Ceramic Liquid Wax 476ml

62.43лв.
Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax е хибриден продукт на базата Si02 (силициев диоксид), който се нанася изключително лесно, а оставя след себе си страхотен блясък, дълбочина на цвета, водоотблъскване и защита.
Купи

Cherry Wet Wax 473ml

55.40лв.
Chemical Guys Cherry Wet Wax е вакса съдържаща 100% натурална Карнауба восък и специални съставки, които ще се погрижат лаковата повърхност на вашия автомобил да придобие дълбочина и блясък с „мокър“ ефект и същевременно да го предпази от негативните влияния на околната среда.
Купи

Vintage – Butter Wet Wax 473ml

63.40лв.
Chemical Guys Vintage Butter Wet Wax e вакса с иновативна формула на базата на натурална Карнауба, смола и полимери, позволяваща лесното й нанасяне. Тя се разтапя при допир с лаковото покрити и придава невероятен „мокър ефект“, водоотблъскване и защита.
Купи

Wet Mirror Finish 473ml

59.90лв.
Chemical Guys Wet Mirror Finish е продукт, който премахва леки несъвършенства по лаковата повърхност и оставя огледална повърхност с мокър ефект. Лесен е за нанасяне и осигурява трайна защита.
Купи

3-in-1 Wax 473ml

59.40лв.
Meguiar's 3 in 1 Wax e продукт в една стъпка, с който ще се погрижите по страхотен начин за автомобила си. С него ще почистите от водни петна лаковата повърхност, ще отстраните кръговите драскотини, оксидациите и други дефекти и накрая ще осигурите защитен слой.
Купи

Flagship Premium Marine Wax

77.43лв.
Meguiar's Flagship Premuim Marina Wax e премиум вакса за плавателни съдове, която има многофункционално приложение - полира фини драскотини, осигурява блясък и защита.
Купи

Boat/RV Pure Wax

38.39лв.
Meguiar's Boat/RV Pure Wax e течна вакса за плавателни съдове и кемпери на базата на Карнауба, която осигурява защита и прекрасен гланцов ефект.
Купи

Mirror Bright Polishing Wax 414ml

52.81лв.
Висококачествена полираща вакса от серията Mirror Bright, осигуряваща дълготрайна защита, блясък и водотблъсване.
Купи

NXT Generation Tech Liquid Wax 2.0 532ml

70.31лв.
Meguiar’s NXT Generation Tech Liqiud Wax 2.0 е високотехнологична тeчна вакса, радваща се на популярност из целия свят. Отличава се с изразено водоотблъскване, създава блясък и дълготрайна защита.
Купи

Ultimate Liquid Wax

95.80лв.
Лесна за нанасяне течна вакса на базата на синтетичен полимерен восък, която придава дълготрайна защита, страхотен блясък и дълбочина на цвета. Изключително лесна за нанасяне, в комплект е с апликатор и висококачествена микрофибърна кърпа.
Купи

Gold Class Liquid Car Wax

56.11лв.
Течна вакса с високо съдържание на първокачествена Карнауба. Придава невероятен блясък, силно водоотблъскване и защита на автомобила.
Още