Показване на 1–18 от 33 резултата

Premium Carnauba Wax 165g

390.50лв.
Бутикова твърда вакса на базата на свръх висококачествен Карнауба восък, която можем да я класифицираме като най-добрата вакса, която ние от Detailing Bulgaria предлагаме. Блясъкът, гладкостта и водоотблъскването, която създава са несравними с никоя друга.
Още

Hanneri Wax 280g

28.30лв.
Революционна твърда васка, произведена по съвсем нова технология, благодарение, на която ще премахнете замърсяванията по лаковата повърхност, варовиковите петна и фините драскотини, но и ще създаде гладка, водоотблъскваща и лъскава повърхност, защитаваща лака до 6 месеца. Не използвайте на черни автомобили!
Купи

50/50 Limited Series Pure Concours Paste Wax

139.95лв.
Лимитирана твърда вакса направена от най-висококачествена двойно рафинирана Карнауба, която е специален бленд. Придава топъл, мокър и наситен блясък, увеличава в пъти дълбочината на цвета, подсилва перления ефект и осигурява устойчива защита срещи появата на водни петна, UV лъчи и дълбоки замърсявания на лака.
Купи

Solid Wax + applicator 50g

32.86лв.
Твърда вакса създадена на базата на естествен Карнауба восък, обогатена със силикати и синтетични добавки, които подобряват издръжливостта. Ваксата придава силно хидрофобен ефект, блясък, дълбочина на цвета и защита от атмосферни условия. Нанася се изключително лесно и има приятен аромат. В комплекта има апликатор за нанасяне.
Купи

Ultimate Paste Wax 226g

138.80лв.
Meguiar’s Ultimate Paste Wax е с нова подобрена формула осигуряваща още повече блясък, по-добро водоотблъскване и лекота при забърсване. Meguiar’s Ultimate Paste Wax създава супер гладка повърхност, изключителен блясък, дълбочина на цвета и водоотблъскване. Огромни преимущества са дълготрайността на ваксата и това, че може да се нанася на директна слънчева светлина и върху гореща повърхност.
Купи

Q2 Wax 175g

79.30лв.
Gyeon Q² WAX е вакса придаваща страхотен блясък и изключителни хидрофобни свойства на всеки цвят. Това, което я отличава от другите вакси е лекотата на нанасяне и забърсване и дълготрайната защита.
Купи

Show Wax 25ml

22.95лв.
Good Stuff Show Wax е твърда вакса, специално създадена за защита на лаковата повърхност. Освен защита осигурява наситеност на цвета, дълбочина, блясък и водоотблъскване благодарение на формулата си с висококачествена естествена Карнауба. Издръжливостта е около 2 месеца.
Купи

Hydro Gloss Wax Water Repellent Type 150g

62.10лв.
Soft99 Hydro Gloss Wax Water Repellent Type e ново поколение вакса, създадена за коли с вече нанесено керамично покритие или сийлънт. Целта на тази вакса е да създаде допълнителен водоотблъскващ, супер лъскав и защитен слой върху вашето покритие.
Купи

Black Luminous Glow Infusion Wax 236ml

171.50лв.
Chemical Guys Black Luminous Glow Infusion Wax е вакса специално създадена за тъмни и специално черни цветове. След нанасяне автомобилът е лъскав, с по-наситен и дълбок цвят, водоотблъскващ и защитен. Нанасянето е изключително лесно, а трайността до 6 месеца.
Купи

Double Speed-Wax

49.60лв.
Запознайте се Bilt Hamber Double Speed-Wax, ваксата взела награда на автомобилната медия "Auto Express" за най-добра вакса за 2015г. и 2018г. Използваният восък от Карнауба осигурява дълбоко богат лъскав и силно водоотблъскващ филм. Не е за пренебрегване и защитата, траеща до 6 месеца.
Купи

SIO2 Wax

32.40лв.52.60лв.
Good Stuff SIO2 Wax е твърда вакса на базара на SIO2 (Силициев Диоксид), която осигурява защита, силен блясък и водоотблъскване в рамките на 4 месеца след нанасянето. След третиране с ваксата автомобилът е лесен за измиване и се зацапва много по-трудно.
Опции

Show Wax 50ml + Wax Applicator

44.00лв.
Good Stuff Show Wax е твърда вакса, специално създадена за защита на лаковата повърхност. Освен защита осигурява наситеност на цвета, дълбочина, блясък и водоотблъскване благодарение на форулата си с висококачествена естествена Карнауба. Издръжливостта е около 2 месеца. Съдържа апликатор в комплекта.
Купи

Wheel Wax 50ml

48.40лв.
Good Stuff Wheel Wax e лесна за нанасяне твърда вакса, съдържаща устойчиви на висока температура полимери и придаваща блясък и най-вече защита на любимите ви джанти. Съдържа апликатор в комплекта.
Купи

Authentic Premium 200g

73.93лв.
Soft99 Authentic Premium e твърда вакса, имаща всички качества на Карнаубата - блясък, дълбочина на цвета, водоотблъскване и защита.
Купи

Wax ANGELWAX Original 33ml

35.40лв.
Angelwax Body Wax e първата вакса създадена от Angelwax, придава невероятен блясък, дълбочина на цвета, мокър ефект и дълготрайна защита.
Още

Wax Enigma 33ml

76.00лв.
Angelwax Enigma е вакса с голямо съдържание на керамчни компоненти. След свръзване с лака оставя твърдо защитно покритие, страхотно водоотблъскване и блясък.
Още

Wax Fifth Element 33ml

58.67лв.
Angelwax Fifth Element е вакса, придаваща страхотен блясък и невероятна защита, дължащи се на таен компонент влаган само то Angelwax.
Купи

Bilberry Wheelwax 33ml

26.50лв.
Angelwax Bilberry Wheel Wax е вакса за джанти, създаваща защитна повърхност срещу негативните влияния и блясък.
Купи