Показване на 17 резултата

P&S Dream Maker 473ml

42.10лв.
P&S Dream Maker е изключително лесен за употреба продукт, който придава невероятен блясък, гладкост и водоотблъскване на лаковата повърхност, като е подходящ и за акрилни бои.
Купи

Bead Maker Paint Protectant 473ml

35.15лв.
P&S Bead Maker е иновативен и изключително лесен за нанасяне продукт в спрей вариант благодарение, на който ще положите издържливо, лъскаво и водоотблъскващо покритие върху лаковата повърхност.
Купи

Lucen Spray Shine Synthetic Spray Wax 473ml

69.70лв.
Chemical Guys Lucent Spray Shine е бърз и лесен за употреба спрей, разработен на базата на първокласни синтетични вещества, имащи за цел да осигурят силен блясък, дълбочина на цвета, водоотблъскване и защита.
Купи

P40 Quick Detail Spray Natural Carnauba Shine 473ml

34.10лв.
Chemical Guys P40 Quick Detail Spray Natural Carnauba Shine е бърз детайлинг спрей обогатен с почистващи реагенти, хлъзгави вещества и естествена Карнауба восък. Тази колаборация ви позволява да придадете бързо и лесно ослепителен блясък, защита, водоотблъскване, да премахнете фин прах и следи от пръсти напълно безопасно.
Купи

Fusso Coat Speed – Barrier Hand Spray 500ml

36.50лв.
Fusso Coat Speed & Barrier Hand Spray е спрей хибридна вакса на базата флуорополимери и естествени восъци, с която ще създадете лъскаво и водоотблъскващо покритие, издържащо до 180дни.
Купи

Luxury Gloss Wax 500ml

27.70лв.
Soft99 Luxury Gloss e новоразработенa течна вакса на базата на полимери и водна основа, фокусирана върху създаването на ослепителен блясък, гладкост и водоотблъскване.
Купи

Wet Coat

16.43лв.117.40лв.
Препарат осигуряващ незабавен водотблъскващ ефект, блясък и защита. Подсилва хидрофобните свойства на вече нанесени покрития, вакси или действа като независима защита. Повърхността става хлъзгава, което прави подсушаването по-приятно, по-безопасно и по-бързо.
Опции

Hybrid Spray Wax 500ml

29.34лв.
Хибридна спрей вакса на основата на Карнауба и силиконова емулсия, придаваща страхотен блясък и водоотблъскване. Изглажда повърхността, попълвайки много фините несъвършенства по лаковата повърхност.
Купи

Ultimate Quik Wax 473ml

35.50лв.
Meguiar's Ultimate Quick Wax в нова подобрена версия. Бързо и лесно ваксира, защитава и придава силно водоотблъскване. Може да се работи на нагорещена повърхност и под директна слънчева светлина.
Купи

M799 Hybrid Ceramic Booster 946ml

99.95лв.
Meguiar's Pro Hybrid Ceramic Bead Booster M799 е универсален, базиран на Sio2 (Силициев Диоксид) продукт за защита в спрей вариант, който подхранва керамичните покрития, може да се използва като quick detailer или лубрикант за клей. Осигурява отличен блясък, водоотблъксване и защита.
Купи

M699 Deep Crystal Ultra Top Coat 473ml

39.41лв.
Meguiar's M699 Deep Crystal Ultra Top Coat е продукт, с който ще подхраните и възстановите вече нанесените керамични покрития или сийлънти. Препоръчва се като финален продукт (top coating) след нанасянето на керамичното покритие на Meguiar's M688. Може да бъде използван и като самостоятелен продукт. Във всичките си начини на употреба продуктът придава страхотен блясък, дълбочина и наситеност на цвета, водоотблъскване и защита от химикали и водни петна.
Купи

Rain Drop Bazooka 300ml

29.90лв.
Soft99 Rain Drop Bazooka 300мл. е продукт, осигуряващ силно водоотблъскване, защита и страхотен блясък изключително бързо и лесно. Soft99 Rain Drop позволява покриване на цялата повърхност на автомобила - каросерия, стъкло, пластмаса, хром. Покритието трае до 3 месеца на лаковата повърхност и 2 месеца на стъклата.
Още

Insta Wax – Spray Carnauba Wax&Sealant 473ml

54.60лв.
Chemical Guys InstaWax е най-бързият и лесен начин за ваксиране, блясък и защита на всеки автомобил. Благодарение на този продукт обогатен с Карнауба без усилия ще подхраните и подсилите нанесено преди това покритие, ще осигурите лесно отмиване и трудно зацапване на автомобила, а модерните UV блокери, предпазват от вредното въздействие на слънцето и елементите.
Купи

Spray on Wax 500ml

36.30лв.
OPT Car Wax е хибридна бърза вакса изградена на базата на висококачествен Карнауба восък, полимерни защитни съединения и UV филтри, осигуряваща изключително лъскав, водоотблъскващ и UV защитен слой траещ около 5 месеца.
Купи

Hybrid Ceramic Spray Wax 769ml

52.40лв.
Meguiar’s Hybrid Ceramic Wax е лесна за нанасяне спрей вакса на базата на Si02 (силициев диоксид). Осигурява невероятна защита от леки надрасквания, UV лъчи, придава силно водоотблъскване и несъизмерим с друг продукт блясък и попълващ ефект.
Още

Gold Class Quick Wax

33.70лв.
Спрей вакса на базата на Карнауба от серията Gold Class. Придава силен блясък, дълбочина на цвета и защита само за секунди.
Купи

Synthetic X-Press Spray Wax 3.78L

119.15лв.
Бърз ваксиращ продукт подходящ за всички екстериорни повърхности на автомобила. Характеризира се с висока степен на хидрофобност, защита и блясък тип мокър ефект.
Купи