Показване на 1–18 от 20 резултата

Traffic Film Remover

19.50лв.29.65лв.
Концентриран продукт за предизмиване, който с лекота отстранява общата пътна мръсотия, натрупана върху купето на автомобила по време на шофиране и подготвя автомобила за основното измиване.
Опции

ShampoONLY

22.20лв.61.00лв.
Ph неутрален продукт, благодарение, на който с лекота ще измиете автомобила, съчетавайки предизмиване и основно измиване. Полимерите съдържащи се в него увеличават блясък и гарантират лесно и приятно подсушаване.
Опции

Maxi Suds II Strawberry Margarita – Super Suds Car Wash Shampoo 473ml

30.50лв.
Chemical Guys Maxi Suds II е силно пенлив шампоан с иновативна технология, която е богата активни полимери, които се справят лесно и бързо с тежки замърсявания. Той е подходящ за често и бързо измиване, дори и на пряка слънчева светлина, като не оставя петна и мръсотия след изплакване. Има страхотен аромат на коктейл Маргарита със свежи ягоди.
Купи

Maxi Suds II Extreme Grape Rush – Super Suds Car Wash Shampoo 473ml

30.50лв.
Chemical Guys Maxi Suds II е силно пенлив шампоан с иновативна технология, която е богата активни полимери, които се справят лесно и бързо с тежки замърсявания. Той е подходящ за често и бързо измиване, дори и на пряка слънчева светлина, като не оставя петна и мръсотия след изплакване. Има страхотен аромат на зрели череши.
Купи

W3 Ceramic GWash

51.20лв.83.30лв.
Ceramic GWash е революционен супер концентриран шампоан "всичко в едно", който осигурява изключителна почистваща сила, като същевременно оставя след себе си издръжливо, отблъскващо мръсотията и хидрофобно покритие.
Опции

Pearl Shampoo 950ml

29.95лв.
Pearl Shampoo е силно концентриран, ефективен и pH балансиран шампоан за предизмиване или основно измиване. Прави пухкава измивна пяна и е безопасен за нанесените покрития.
Купи

Supreme Auto Bath Car Shampoo 500ml

37.50лв.
Концентриран шампоан за основно измиване, разтварящ типичните замърсявания бързо и лесно. Създава защитен хлъзгав филм по време на измиването, който предотвратява типичните драскотини от кърпи.
Купи

Washing Essence Car Shampoo 250ml

45.20лв.
Ефективен шампоан за основно измиване със силни измивни качества, но нежен към повърхностите.
Купи

Shampoo Premium

14.60лв.20.90лв.
Високо концентриран шампоан за основно измиване с неутрално pH, силни силни измивани свойства, но безопасен към положените покрития.
Опции

Descale Acidic Shampoo

37.70лв.61.35лв.
Шампоан за предизмиване и основно измиване служещ за отстраняване на силни замърсявания и следи от варовик. Благодарение на почистването, което осигурява CarPro Descale лаковата повърхност става много по-гладка и водоотблъскваща заради премахването на замърсяванията.
Опции

Q2M Bathe

23.75лв.141.10лв.
Gyeon Q²M Bathe e супер хлъзгав pH неутрален шампоан за основно измиване. Той съчетава отличният баланс между силно почистващо средство, което обаче е напълно безопасно към нанесени покрития, лаковата повърхност и хром елементи. Прави страхотна пяна и има чудесен аромат.
Опции

Q2M PPF Wash 400ml

32.15лв.
Gyeon Q²M PPF Wash e шампоан за преизмиване или основно измиване, имащ за цел да почисти в дълбочина, но и безопасно PPF или винилово фолио. С този шампоан освен фолиото с лекота ще почистите джанти, прагове и като цяло лаковата повърхност.
Купи

Sour Shampoo & Foam

16.43лв.75.10лв.
Шампоан подходящ за предизмиване или основно измиване, със силни почистващи свойства, но безопасен към положени покрития или вакси. Омекотява замърсяванията и ефективно разтваря варови отлагания.
Опции

Shampoo Sprayer 500ml

32.86лв.
Ph неутрален продукт, благодарение, на който с лекота ще измиете автомобила, съчетавайки предизмиване и основно измиване. Полимерите съдържащи се в него увеличават блясък и гарантират лесно и приятно подсушаване.
Купи

Auto-Wash

44.50лв.55.90лв.
Bilt Hamber Auto-Wash е шампоан за основно измиване с иновативна формула, високо ефективен, екологично чист, създаден да ви позволи безпроблемно и качествено да почиствате боята си преди нанасяне на покрития. Силно пенлив, с антикорозионна защита, свръх икономичен, концентрацията е 1:2000! Наградата на "Auto Express" за най-добър шампоан за 2015г.
Опции

Sour Shampoo

19.95лв.84.30лв.
Good Stuff Sour Shampoo e силно измивен шампоан за основно измиване. Въпреки ефективността му, той е безопасен за нанесените покрития със своето 3.5 киселинно pH. Good Stuff Sour Shampoo прави много пяна и ухае прекрасно.
Опции

Tough Mudder Truck Wash off Road ATV Heavy Duty Soap 473ml

33.20лв.
Chemical Guys Tough Mudder Truck Wash Off Road and ATV Heavy Duty Soap е шампоан за основно измиване, създаден със супер концентрирана формула специално за любителите на off-road-а. Той има невероятни измивни качества и лесно премахва много тежки замърсявания - засъхнала кал и пясък на всякакви превозни средства движещи се извън стандартните пътища.
Купи

Maxi Suds II – Super Suds Car Wash Shampoo

30.50лв.93.40лв.
Chemical Guys Maxi Suds II е силно пенлив шампоан с иновативна технология, която е богата активни полимери, които се справят лесно и бързо с тежки замърсявания. Той е подходящ за често и бързо измиване, дори и на пряка слънчева светлина, като не оставя петна и мръсотия след изплакване.
Опции