Показване на 1–18 от 34 резултата

Spray Gloss Ceramic Detailer 300ml

49.10лв.
Лесен за нанасяне детайлинг спрей на базата на SiO2 (Силициев Диоксид). Само с едно напръскване и забърсване ще подобрите значително блясъка на вашия автомобила.
Купи

Pro Hybrid Ceramic Sealant 473ml

89.70лв.
Meguiar’s M27 Hybrid Ceramic Sealant е страхотен хибриден продукт на базата на SiO2 (Силициев Диоксид), имащ за цел да придаде устойчива, твърда, защитна обвивка на лаковата повърхност, както и блясък, дълбочина на цвета и силно водоотблъскване.
Купи

Fukupika Spray Advance Strong Type 400ml

27.20лв.
SOFT99 Fukupika Spray Advance (Strong Type) висококачествен сийлънт в спрей вариант, който засилва водоотблъскването, подобрява блясъка и самопочистването в рамките на 3 месеца. Подхранва керамичните покрития и чудесен за забърсване на прах и остатъци от пръсти.
Купи

Carbon Flex Vitalize Quick Detail Spray – Sealant Ceramic Coating Booster 473ml

63.40лв.
Chemical Guys Carbon Flex Vitalize Quick Detail Spray & Sealant Ceramic Coating Booster е уникален спрей продукт специално създаден за почистване, поддържане и подобряване качествата на керамични или въглеродни защитни покрития, като спомага да се осигури максимална защита за най-дълго време.
Купи

P40 Quick Detail Spray Natural Carnauba Shine 473ml

34.10лв.
Chemical Guys P40 Quick Detail Spray Natural Carnauba Shine е бърз детайлинг спрей обогатен с почистващи реагенти, хлъзгави вещества и естествена Карнауба восък. Тази колаборация ви позволява да придадете бързо и лесно ослепителен блясък, защита, водоотблъскване, да премахнете фин прах и следи от пръсти напълно безопасно.
Купи

Hydrospeed Ceramic Quick Detailer 473ml

78.90лв.
Chemical Guys HydroSpeed ​​Quick Detailer е изключително лесен за нанасяне бърз детайлър обогатен със SiO2, тоест на керамична основа, който има в себе си също и специални хидрофобни полимери. Осигурява блясък, защита и водоотблъскване, подхранва и засилва действието на нанесени вече керамични покрития.
Купи

Wet Coat

16.43лв.117.40лв.
Препарат осигуряващ незабавен водотблъскващ ефект, блясък и защита. Подсилва хидрофобните свойства на вече нанесени покрития, вакси или действа като независима защита. Повърхността става хлъзгава, което прави подсушаването по-приятно, по-безопасно и по-бързо.
Опции

Ceramic Detailer

16.50лв.115.00лв.
Deturner Ceramic Detailer e лесен за употреба спрей на основата на керамичните покрития. Придава огледален блясък, мокър ефект и осигурява защита на лаковата повърхност.
Опции

Q2M Cure

23.10лв.61.50лв.
Gyeon Q2M Cure е керамичен сийлънт подходящ за поддръжка на вече нанесено керамично покритие, играе ролята на финален продукт при полагането на керамично покритие или може да бъде нанесен като единствен продукт. Придава невероятен блясък, дълбочина, мокър ефект и защита.
Опции

SiO2 Detailer

28.20лв.37.60лв.
Good Stuff SiO2 Detailer е базиран на основата на SiO2 (Силициев Диоксид) керамичен детайлинг спрей, с който ще придадете невероятен блясък, защита, дълбочина на лака, водоотблъскаване и ще подхраните нанесено керамично покритие, ако има такова.
Опции

Touch-ON 30ml

4.70лв.
Bilt Hamber Touch On е иновативен продукт на керамична основа под формата на гел, който се нанася в процеса на измиване на автомобила. Придава блясък, водоотблъскване, защита и лекота при следващо измиване.
Купи

Q2M Cure Matte 400ml

51.60лв.
Gyeon Q²M Cure Matte е уникален спрей сийлънт предназначен изцяло за матови бои. Увеличава дълбочината и интензивността на цвета, без да добавя гланц, осигурява водоотблъскване и защита.
Купи

Q2M CeramicDetailer

25.50лв.45.05лв.
Gyeon Q²M CeramicDetailer е бърз детайлинг спрей обогатен със SIO2 (Силициев Диоксид), подхранващ и засилващ качествата на вече нанесени керамични покрития. Може да бъде използван и като самостоятелен продукт осигуряващ блясък, водотблъскване и защита.
Опции

M799 Hybrid Ceramic Booster 946ml

99.95лв.
Meguiar's Pro Hybrid Ceramic Bead Booster M799 е универсален, базиран на Sio2 (Силициев Диоксид) продукт за защита в спрей вариант, който подхранва керамичните покрития, може да се използва като quick detailer или лубрикант за клей. Осигурява отличен блясък, водоотблъксване и защита.
Купи

M699 Deep Crystal Ultra Top Coat 473ml

39.41лв.
Meguiar's M699 Deep Crystal Ultra Top Coat е продукт, с който ще подхраните и възстановите вече нанесените керамични покрития или сийлънти. Препоръчва се като финален продукт (top coating) след нанасянето на керамичното покритие на Meguiar's M688. Може да бъде използван и като самостоятелен продукт. Във всичките си начини на употреба продуктът придава страхотен блясък, дълбочина и наситеност на цвета, водоотблъскване и защита от химикали и водни петна.
Купи

Easy Coat KIT 500ml

37.67лв.
Gtechniq Easy Coat е лесен за използване продукт на керамична основа, играещ ролята на покритие, осигуряващо отлична издръжливост и защита от UV лъчи, химикали за измиване и атмосферни влияния. Продуктът е в комплект с устройство за лесно нанасяне, закачайки го за маркуч.
Купи

Hybrid Ceramic Detailer 768ml

53.20лв.
Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer е продукт на базата на Si02 (силициев диоксид), което е в основата на дълготрайната защита, блясъкът, водоотблъскването, който осигурява. Може да се използва и за забърсване на леко запрашен автомобил с цел той да изглежда като току що измит. Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer има лек коригиращ и попълващ ефект. Играе ролята и на поддържащ и подсилващ вакси и покрития продукт.
Купи

HydroCharge Ceramic Spray Sealant 473ml

113.60лв.
Chemical Guys HydroCharge Ceramic Spray Sealant е базирано на SiO2 керамично покритие в спрей вариант, което осигурява защита на автомобила до 12 месеца от вредните външни влияния, особено от UVA и UVB лъчи, придава невероятен блясък, дълбочина на цвета, водоотблъскване и candy ефект (искрящо бонбонен изглед). Всичко това е възможно само са едно напръскване и забърсване.
Още