Показване на 13 резултата

G5 – G4 Max Repellency Glass KIT 100ml

41.00лв.
Gtechniq Max Repellency Glass Kit е най-новото и подобрено решение за третиране на предното стъкло. С него ще полирате фино стъклата и ще положите супер водоотблъскващ и устойчив слой.
Купи

Rain Shield Glass Cleaner with Beading Effect 300ml

29.40лв.
Продукт 2 в 1, с който ще почистите стъклата на автомобила без замазвания бързо и лесно, а и ще положите дълготрайно водоотблъскващо покритие.
Купи

Glaco DX 110ml

44.60лв.
Glaco DX е най-новото поколение от гамата репеленти за стъкла Glaco, осигуряващо безпрецедентно водоотблъскване, лекота на нанасяне и ергономичност при употреба.
Купи

Glaco Blave 100ml

37.60лв.
Soft99 Glaco Blave е най-новият продукт на Soft99 в раздел репеленти за стъкла. Подобрената формула и пружиниращият накрайник за нанасяне осигуряват още по-голяма трайност и ефективност на продукта. Soft99 Glaco Blave е подходящ за всички стъклени и поликарбонатни повърхности по екстериора на автомобила, както и за мотоциклети и каски.
Купи

HydroView Ceramic Glass Cleaner – Coating 473ml

73.70лв.
Chemical Guys HydroView е спрей с действие 2 в 1. Отлично почиства всички стъклени повърхности, оставяйки кристален блясък, но и полага водоотблъскващ и устойчив керамичен слой.
Купи

Glaco „W“ Jet Strong 180ml

39.90лв.
Glaco "W" Jet Strong е изключително ефективен продукт под формата на спрей, който моментално полага водоотблъскващ слой върху стъклата, осигурявайки сигурност, комфорт и лесно движение на чистачките.
Купи

Q2 Quick View 120ml

72.60лв.
Gyeon Q² QuickView е лесен за използване репелент за стъклени повърхности, който има продължителност поне 6 месеца. Нанасянето му е въпрос на секунди благодарение на уникалния дизайн на бутилката и апликатора. Осигурява силно водоотблъскване както на водата, така и на мръсотията.
Купи

Glaco Mirror Coat Zero 40ml

32.90лв.
Покритие, специално проектирано за страничните огледа, така че да осигурява водоотблъскване без да не нужен насрещен въздушен поток, създавайки слой от микроскопични кристали от Силициев диоксид.
Купи

Glaco Deicer Spray 450ml

35.20лв.
Soft99 Glaco Deicer Spray е продукт благодарение, на който можете да премахнете леда по стъклата, като същевременно продукта ще положи водоотблъскващ слой, предпазващ от следващо обледеняване. Може да се използва и само като продукт осигуряващ водоотблъсква с цел по-плавно движение на чистачките и самоподсушаване на стъклата.
Купи

Glaco Roll On Large 120ml

39.90лв.
SOFT99 Glaco Roll On Large е продукт ваксиращ стъклени повърхности с дълготрайност 12 месеца. След третиране стъклото е гладко, чистачките се движат без затруднения, а капките дъжд буквално изчезват за секунди.
Купи

Perfect Clarity Glass Sealant

38.20лв.
Meguiar's Perfect Clarity Glass Sealant e продукт осигуряващ страхотен водоотблъскващ ефект. Подобрява безопасността, улеснява почистването и прави движението на чистачките по-леко от всякога.
Купи

Ultra Glaco

49.40лв.
Glaco Ultra е продукт за изглаждане на повърхността на стъклото и нанасяне на фин водоотблъскващ слой.
Купи

H2GO Windscreen Dressing 100ml

23.20лв.
Продукт нанасяш водоотблъскващ слой върху стъклата с цел по-добра видимост при интензивен дъжд.
Още