Показване на 9 резултата

Mercury Super Alka line Sprayer 1L

15.80лв.
Висококачествена празна бутилка с вместимост 1л. и пулверизатор с двойно действие. Предназначена е за употреба с алкални препарати с pH 7-14
Купи

Mercury Super 360 PRO+ Sprayer 1L

19.90лв.
Спрей бутилката Kwazar Mercury Pro+ 360 е професионална бутилка с вместимост 1л. и регулируем пулверизатор с двойно действие, 360 градуса функция и страхотен син цвят.
Опции

Empty Bottle Spray 1L

11.50лв.
Висококачествена празна бутилка с вместимост 1л. и здрав и икономичен пулверизатор. Отлична е за употреба с продукти тип Bilt Hamber Surfex HD, Korrosol and Auto-Wheel.
Купи

IK MULTI HC TR1

24.85лв.
iK MULTI HC TR1 e свръх химически устойчива празна бутилка с вместимост 1л. и удобен и икономичен пулверизатор. Материалът, от който е изработена бутилката и пулверизатора издържа на киселинни, алкални, обезмасляващи, разграждащи, алкохолни и на базата на петрол продукти.
Купи

IK MULTI TR1

22.45лв.
iK MULTI TR1 e свръх химически устойчива празна бутилка с вместимост 1л. и удобен и икономичен пулверизатор. Материалът, от който е изработена бутилката и пулверизатора издържа на киселинни, алкални, обезмасляващи и алкохолни продукти.
Купи

Empty Bottle 1L

10.50лв.
CarPro DILUTE е химически устойчива бутилка за разреждане с икономичен пулверизатор. Подходяща е за разтваряне на всякакви концентрати, а вметимостта е 1л.
Купи

Empty Bottle 1L + Trigger

12.20лв.
Химически устойчива бутилка с вместимост 1л. и икономичен и ефективен пулверизатор.
Купи

Professional Heavy Duty Empty Bottle&Sprayer 946ml

31.50лв.
Празна химически устойчива бутилка с вместимост 946мл. с регулируем химически устойчив пулверизатор.
Купи

VP generic 1L Empty Spray Bottle + Chemical Resistant Trigger

10.99лв.
Химически устойчива празна бутилка в комплект с химически устойчив регулируем пулверизатор
Купи