Показване на 1–18 от 30 резултата

Wheel Cleaner Acid 1L

29.90лв.
Good Stuff Wheel Cleaner Acid е концентриран продукт с киселинно pH за бързо и лесно отстраняване на всякакъв вид замърсявания от алуминиеви джанти и спирачни апарати.
Купи

P&S Brake Buster 473ml

25.10лв.
P&S Brake Buster е препарат под формата на гел за безопасно отстраняване не натрупания спирачен прах, мръсотия, петна и лека корозия от джанти, спирачни апарати, спирачния диск и щит.
Още

Iron Terminator 4L

108.90лв.
Iron Terminator 500ml е препарат за джанти, който отстранява успешно феродовите и метални частици, както и общата пътна мръсотия.
Купи

Rim Cleaner 300ml

33.40лв.
HERRENFAHRT Rim Cleaner е лесен за употреба почистващ препарат за джанти, който безопасно и в дълбочина почиства всички типове джанти от обща пътна мръсотия, ферово и метални частици
Купи

Wheel Cleaner

16.70лв.22.30лв.
Висококачествен и безопасен препарат за почистване на обща пътна мръсотия, феродови и метални частици. Може да се използва върху гуми, джанти и лаковата повърхност.
Опции

Non-Acid Wheel – Tyre Cleaner Spray 946ml

45.60лв.
Изключително ефективен, но и безопасен готов за употреба продукт за почистване на джанти и гуми. С лекота отстранява общата пътна мръсотия, феродо и метални частици от лакирани и хром джанти.
Купи

Bloody Wheels

21.12лв.97.40лв.
Продукт за редовно почистване на джантите и лаковата повърхност на автомобила от метални частици, феродов прах и обща пътна мръсотия.
Опции

Citrus Power Cleaner Plus 946ml

45.60лв.
Meguiar's Citrus Power Cleaner Plus е готов за употреба продукт APC (All Purpose Cleaner), с който ще почистите в дълбочина всички интериорни повърхности и то безопасно. Бързо и напълно премахва мазнините, петна и натрупана мръсотия от пластмаса, текстил, кожа, винил, алкантара.
Още

All Purpose Cleaner 3.78L

69.80лв.
Meguiar's All Purpose Cleaner е мощен, концентриран препарат за безопасно почистване на всякакви повърхности, както по интериора, така и по екстериора. Моторен отсег, джанти, прагове, текстилни повърхности, килими, пластмаси, винил и кожа - всичко това е в обсега на действие на продукта, като разбира се е важно да се спазят пропорциите.
Купи

Q2M Iron Wheel Cleaner

25.90лв.149.80лв.
Специализиран, високоефективен, мощен, но и безопасен почистващ препарат за всякакви типове джанти и покрития.
Опции

Q2M APC

31.70лв.92.20лв.
Gyeon Q²M APC е мощен и универсален почистващ препарат за екстериорна и интериорна употреба. Той участва навсякъде, където специалните почистващи препарати не са достатъчни.
Опции

Wheel/Paint Iron Decon 3.78L

167.90лв.
Meguiar's Wheel/Paint Iron Decon e продукт за почистване на общата пътна мръсотия и разграждане на феродовите, метални частици и мазни отлагания, които се полепват по лаковата повърхност и джантите.
Купи

Surfex HD

33.50лв.64.95лв.
Bilt Hamber Surfex HD е продукти тип Multi Purpose Cleaner and Degreaser (APC), което значи, че почиства в дълбочина всички повърхности както по екстериора, така и по интериора. Биоразградим, без риск от увреждане на материалите, икономичен.
Опции

Korrosol 1L

43.90лв.
Bilt Hamber Korrosol Fallout Remover е не алкален продукт с балансирано pH, който с лекота почиства металните частици натрупани в лаковата повърхност бързо лесно и безопасно.
Купи

Auto Wheel 1L

41.10лв.
Bilt Hamber Auto Wheel е не киселинен и не алкален препарат за ефективно измиване на джантите на автомобила. Премахва натрупаният феродов прах и металните частици, почиства и с лекота общата пътна мръсотия. Продуктът прави реакция с водата и успява да втечни феродовите и метални частици, осветявайки ги в тъмно виолетов цвят.
Купи

Multi Purpose Cleaner 709ml

34.50лв.
Meguiar’s Heavy Duty Multi-Purpose Cleaner е препарат с универсална формула, която бързо и безопасно премахва упоритите замърсявания, мазнини и натрупана мръсотия от почти всички интериорни и екстериорни повърхности.
Купи

DIABLO GEL Oxygen Infused Foam Wheel and Rim Cleaner 473ml

36.15лв.
Chemical Guys Diablo Wheel Gel е препарат за дълбоко почистване на джанти и гуми с балансирано рН. Използва нежна кислородна пяна за безопасно почистване на всякакъв тип джанти без риск от увреждане. Тази не каустична формула е перфектна за ежедневна и постоянна употреба.
Купи

Iron Remover Gel

16.63лв.159.90лв.
Good Stuff Iron Remover Gel е силно концентриран, много ефективен и безопасен за повърхностите препарат за измиване на джанти и спирачни апарати.
Опции