Показване на 12 резултата

Tire & Rubber Cleaner

19.50лв.29.65лв.
Good Stuff Tire and Rubber Cleaner е концентриран препарат с инхибитори на корозията, предназначен за дълбоко почистване на гуми и други гумени елементи.
Опции

Chemical Resistant Stiffy Brush Yellow

32.00лв.
Химически устойчива и удобна четка за екстериорна и интериорна употреба, с която можете лесно да почистите текстил, пластмаса и гума.
Купи

Non-Acid Wheel – Tyre Cleaner Spray 946ml

45.60лв.
Изключително ефективен, но и безопасен готов за употреба продукт за почистване на джанти и гуми. С лекота отстранява общата пътна мръсотия, феродо и метални частици от лакирани и хром джанти.
Купи

ReTyre – Tyre & Rubber Cleaner

21.55лв.26.95лв.
CarPro ReTyre бързо и лесно почиства в дълбочина гумите на вашия автомобил от общата пътна мръсотия и наслоени препарати за гума.
Опции

Citrus Power Cleaner Plus 946ml

45.60лв.
Meguiar's Citrus Power Cleaner Plus е готов за употреба продукт APC (All Purpose Cleaner), с който ще почистите в дълбочина всички интериорни повърхности и то безопасно. Бързо и напълно премахва мазнините, петна и натрупана мръсотия от пластмаса, текстил, кожа, винил, алкантара.
Още

All Purpose Cleaner 3.78L

69.80лв.
Meguiar's All Purpose Cleaner е мощен, концентриран препарат за безопасно почистване на всякакви повърхности, както по интериора, така и по екстериора. Моторен отсег, джанти, прагове, текстилни повърхности, килими, пластмаси, винил и кожа - всичко това е в обсега на действие на продукта, като разбира се е важно да се спазят пропорциите.
Купи

Q2M APC

31.70лв.92.20лв.
Gyeon Q²M APC е мощен и универсален почистващ препарат за екстериорна и интериорна употреба. Той участва навсякъде, където специалните почистващи препарати не са достатъчни.
Опции

Surfex HD

33.50лв.64.95лв.
Bilt Hamber Surfex HD е продукти тип Multi Purpose Cleaner and Degreaser (APC), което значи, че почиства в дълбочина всички повърхности както по екстериора, така и по интериора. Биоразградим, без риск от увреждане на материалите, икономичен.
Опции

Multi Purpose Cleaner 709ml

34.50лв.
Meguiar’s Heavy Duty Multi-Purpose Cleaner е препарат с универсална формула, която бързо и безопасно премахва упоритите замърсявания, мазнини и натрупана мръсотия от почти всички интериорни и екстериорни повърхности.
Купи

Tire & Rubber Cleaner

15.00лв.20.20лв.
FX Protect Tire & Rubber Cleaner е специализиран препарат за почистване на гуми и гумени елементи.
Опции

Ultimate Waterless Wheel & Tyre 709ml

44.50лв.
Meguiar's Ultimate Waterless All Wheel & Tyre бързо и ефективно ще се пребори с общата пътна мръсотия и феродови отлагания. Ще почисти гумите като създаде блясък и UV защита и за джантите и за гуми и то само с едно забърсване.
Купи

Q2M TireCleaner

18.15лв.29.40лв.
Gyeon Q²M TireCleaner е специализиран и високо ефективен почистващ препарат за автомобилни гуми и гума.
Опции