Показване на 1–18 от 35 резултата

Finisher Peroxide Treatment 473ml

23.90лв.
P&S Finisher Peroxide Treatment е финиширащ продукт в процеса на изпиране на текстилни повърхности. Предотвратява появата на петна от изпирането, поява на мухъл и има за цел да неутрализира бактериите, които причиняват лоши миризми.
Купи

Terminator Enzyme Spot N Stain Remover 473ml

27.70лв.
P&S Terminator Enzyme Spot N Stain Remover е мощно почистващо средство за всякакви текстилни повърхности. Отстранява с лекота упорити и тежки замърсявания, като може да се използва със спрей бутилка или с екстрактор.
Купи

Carpet Bomber Carpet N Upholstery Cleaner 473ml

26.10лв.
Carpet Bomber е ефективен продукт на базата на цитрусови масла и биоразградими почистващи препарати и разтворители на водна основа за почистване на всякакви текстилни повърхност.
Купи

Fabric Seat Spot Remover 20ml

21.70лв.
Soft99 Fabric Seat Spot Remover e уникален комплект за премахване на изключително упорити петна от седалки и други текстилни продукти.
Купи

Multi-Purpose Cleaner 250ml

23.50лв.
HERRENFAHRT Multi-Purpose Cleaner е готов за употреба препарат за ефективно почистване на текстил, пластмаса, кожа и метални части.
Купи

Interior Cleaner

15.10лв.36.20лв.
Eфективен продукт за почистване на всички интериорни повърхности - кожа, текстил, пластмаса, винил. Благодарение на неутралното му рН и липсата на вредни вещества е безопасен за всички повърхности.
Опции

New Fabric Seat Cleaner 400ml

33.60лв.
Антибактериален, дезинфекциращ, почистващ препарат за всякакви текстилни повърхности. Почиства с лекота и безопасно всякакви петна от общо замърсяване, храни, сокове
Купи

Chemical Resistant Stiffy Brush Yellow

32.00лв.
Химически устойчива и удобна четка за екстериорна и интериорна употреба, с която можете лесно да почистите текстил, пластмаса и гума.
Купи

Total Interior Cleaner – Protectant Black Cherry Scented 473ml

43.50лв.
Chemical Guys Total Interior Cleaner & Protectant, Black Cherry Scent е препарат способен да почисти и защити всяка повърхност в интериора на автомобила, като същевременно има дезинфекциращи свойства и пленяващ мирис на сочни зрели череши.
Купи

Wash Mist Interior Cleaner 300ml

19.80лв.
Soft99 Wash Mist Interior Cleaner е всеобхватен продукт за почистване на всички интериорни повърхности. С лекота и безопасно отстранява мръсотия, омазнявания и следи от пръсти от LCD дисплеи, кожа, плат, винил, стъкла и пластмаса.
Купи

Ready Interior Cleaner

14.10лв.72.70лв.
Готов за употреба ефективен продукт за почистване на интериорни елементи като пластмаса, винил, тапицерия и дори кожа. Има антибактериални свойства, а неутралното му рН и липсата на вредни вещества го правят безопасен за всички повърхности.
Опции

Citrus Power Cleaner Plus 946ml

45.60лв.
Meguiar's Citrus Power Cleaner Plus е готов за употреба продукт APC (All Purpose Cleaner), с който ще почистите в дълбочина всички интериорни повърхности и то безопасно. Бързо и напълно премахва мазнините, петна и натрупана мръсотия от пластмаса, текстил, кожа, винил, алкантара.
Още

All Purpose Cleaner 3.78L

69.80лв.
Meguiar's All Purpose Cleaner е мощен, концентриран препарат за безопасно почистване на всякакви повърхности, както по интериора, така и по екстериора. Моторен отсег, джанти, прагове, текстилни повърхности, килими, пластмаси, винил и кожа - всичко това е в обсега на действие на продукта, като разбира се е важно да се спазят пропорциите.
Купи

PURATEX Cleaning Set for microfibre

27.90лв.
Puratex® Cleaning Set for microfibre е комплект специално разработен за почистване на тъкани като Alcantara®, Dinamica®, Longlife®, lamous® и др. Безопасно и с лекота отстранява упорити замърсявания от изброените тъкани, като така намира приложение както в автомобила, така и в дома ви.
Купи

PURATEX Chewing Gum Remover for textile upholstery

30.60лв.
PURATEX Chewing Gum Remover for textile upholstery е комплект предназначен да премахва петна от дъвка от тексилни тапицерии. Където и да се появят петната - на дивана у дома или на седалката в колата - PURATEX Chewing Gum Remover for textile upholstery ги разтваря бързо и те могат лесно да бъдат отстранени. Комплектът съдържана: 20 ml PURATEX® Chewing Gum Remover 50 ml PURATEX® Strong Cleaner четка кърпа
Купи

PURATEX Syntetic Care Set

28.50лв.
Puratex® Syntetic Care Set е комплект специално разработен за цялостно почистване на синтетични материали като Полиамид, Полиестер, Полиакрил и др. С лекота и безопасно премахва упорити и по-стари петна от синтетични влакна. В комплекта ще намерите: 500мл. Puratex® synthetic cleaner 500мл. Puratex® деминализираща почистваща вода 1бр. специална четка за текстил 1бр. кърпа упътване
Купи

Fabric Cleaner

15.99лв.53.50лв.
Good Stuff Fabric Cleaner е препарат за почистване на всякакви текстилни повърхности, включително и алкантара. Безопасен е заради неутралното си pH, миризмата на цитрус прави работата приятна.
Опции

Q2M APC

31.70лв.92.20лв.
Gyeon Q²M APC е мощен и универсален почистващ препарат за екстериорна и интериорна употреба. Той участва навсякъде, където специалните почистващи препарати не са достатъчни.
Опции