Показване на 1–18 от 20 резултата

Gyeon Glass SET

118.00лв.
Страхотен комплект от специално подбрани продукти за почистване и поддръжка на стъкла, окомплектовани в красива и стилна кутия. В комплекта ще намерите: Gyeon Quick view 120мл. Gyeon Glass Cleaner 500мл. Gyeon BaldWipe 2бр. Gyeon Waffledryer 40X60см Gyeon Wet Coat 80мл.
Купи

P&S True Vue Glass Cleaner 473ml

26.00лв.
P&S True Vue Glass Cleaner е готов за употреба препарат за бързо и лесно почистване на всякакви стъклени повърхности, оставяйки след себе си кристален блясък без следи от замазване.
Купи

Glaco de Cleaner 400ml

23.50лв.
Soft99 Glaco De Cleaner е универсален почистващ препарат за стъкла, благодарение на който лесно ще отстраните мръсотия, птичи изпражнения, остатъци oт насекоми и омазнявания. Освен невероятните си почистващи способности, Glaco De Cleaner подсилва водоотблъсвянето, което сте създали с други продукти Glaco.
Купи

Rain Shield Glass Cleaner with Beading Effect 300ml

29.40лв.
Продукт 2 в 1, с който ще почистите стъклата на автомобила без замазвания бързо и лесно, а и ще положите дълготрайно водоотблъскващо покритие.
Купи

Glass Cleaner 300ml

25.50лв.
HERRENFAHRT Glass Cleaner е ефективен препарат за бързо и лесно почистване на стъкла без да ги замазва.
Купи

Total Interior Cleaner – Protectant Black Cherry Scented 473ml

43.50лв.
Chemical Guys Total Interior Cleaner & Protectant, Black Cherry Scent е препарат способен да почисти и защити всяка повърхност в интериора на автомобила, като същевременно има дезинфекциращи свойства и пленяващ мирис на сочни зрели череши.
Купи

HydroView Ceramic Glass Cleaner – Coating 473ml

73.70лв.
Chemical Guys HydroView е спрей с действие 2 в 1. Отлично почиства всички стъклени повърхности, оставяйки кристален блясък, но и полага водоотблъскващ и устойчив керамичен слой.
Купи

Wash Mist Interior Cleaner 300ml

19.80лв.
Soft99 Wash Mist Interior Cleaner е всеобхватен продукт за почистване на всички интериорни повърхности. С лекота и безопасно отстранява мръсотия, омазнявания и следи от пръсти от LCD дисплеи, кожа, плат, винил, стъкла и пластмаса.
Купи

Streak Free Window Cleaner 473ml

36.70лв.
Препарат за почистване на всякакви стъклени и гладки повърхности. С лекота премахва натрупана мръсотия, омазнявания и замазвания, като след третиране повърхността е напълно чиста и кристална.
Купи

Hydro Glass Cleaner

11.80лв.50.50лв.
Deturner Hydro Glass Cleaner е препарат, който ефикасно и безопасно почиства всички видове стъклени повърхности, без да оставя замазвания. Подходящ е за интериорна и екстериорна употреба.
Опции

Glass Cleaner Concentrated 3.78L

89.23лв.
Meguiar's Glass Cleaner Concentrated е концентриран препарат за почистване на стъкла и гладки повърхности. Премахва полепналата мръсотия, замазвания и пръски без да оставя следи като е и безопасен към повърхностите. След третиране стъклата са абсолютно кристални, което подобрява видимостта, сигурността и усещането в автомобила. Подходящ за интериорна или екстериорна употреба.
Купи

Glass Cleaner

13.90лв.40.30лв.
Изключително ефективен препарат за почистване на всички стъклени и гладки повърхности без да оставя замазвания. Изпарява се бързо, обезмаслява, оставя прекрасен кристален блясък и има чудесен аромат.
Опции

Glaco Deicer Spray 450ml

35.20лв.
Soft99 Glaco Deicer Spray е продукт благодарение, на който можете да премахнете леда по стъклата, като същевременно продукта ще положи водоотблъскващ слой, предпазващ от следващо обледеняване. Може да се използва и само като продукт осигуряващ водоотблъсква с цел по-плавно движение на чистачките и самоподсушаване на стъклата.
Купи

Clarify Glass Cleaner

18.00лв.26.90лв.
CarPro Clarify e продукт за бързо, лесно и безопасно почистване на стъклени повърхности.
Опции

OPTI Glass Clean&Protect RTU 500ml

28.25лв.
Optimum Opti-Glass Clean & Protect е готов за употреба продукт за почистване на стъклени повърхности, който освен кристален блясък и липса на замазвания, осигурява и защита на стъклото.
Купи

Q2M Glass

19.00лв.79.05лв.
Почистващият препарат за стъкла Gyeon Q2M Glass Cleaner е продукт съчетаващ бързината и ефективността в една формула, оставяйки безупречно ясно стъкло премахвайки всички замърсявания.
Опции

G6 Perfect Glass 500ml

25.90лв.
G6 Perfect Glass е страхотен препарат, предназначен за почистване на стъклени повърхности.
Купи

Perfect Clarity Glass Cleaner

28.15лв.
Meguiar's Perfect Clarity Glass Cleaner e препарат за почистване на стъкла и стъклени повърхности, не оставящ холограми и замазвания
Купи