Показване на 14 резултата

Ceramic Shampoo

29.40лв.
Deturner Ceramic Shampoo е иновативен шампоан за основно измиване с добавени SiO2 частици, което го прави идеален за поддръжка на автомобили с вече нанесени защитни керамични покрития.
Опции

W3 Ceramic GWash

51.20лв.83.30лв.
Ceramic GWash е революционен супер концентриран шампоан "всичко в едно", който осигурява изключителна почистваща сила, като същевременно оставя след себе си издръжливо, отблъскващо мръсотията и хидрофобно покритие.
Опции

Arctic Ice Shampoo

18.55лв.79.50лв.
FX Protect Artic Ice Shampoo е pH неутрален шампоан за основно измиване създаден за употреба на превозни средства с положени защитни покрития или вакси, но може да бъде използван и за такива, които не са защитени. Перфектно разтваря мръсотията, прониква силно в замърсената повърхност, правейки обилна пяна.
Опции

Q2M PPF Wash 400ml

32.15лв.
Gyeon Q²M PPF Wash e шампоан за преизмиване или основно измиване, имащ за цел да почисти в дълбочина, но и безопасно PPF или винилово фолио. С този шампоан освен фолиото с лекота ще почистите джанти, прагове и като цяло лаковата повърхност.
Купи

Dark Star – Atomic Shampoo 500ml

53.70лв.
Atomic Shampoo от Angelwax шампоан с графен, който е създаден да предотвратява надрасквания по време на измиване на вашия автомобил. Хлъзгавият слой създаден при добавяне на графен към тази формула на шампоана, позволява на ръкавицата за измиване да се плъзга без усилие по повърхността на превозното средство, като по този начин предотвратява увреждането на повърхността на боята.
Купи

Hybrid Ceramic Wash & Wax KIT

63.85лв.
Meguiar's Hybrid Ceramic Wash&Wax KIT е революционен и единствен по рода си шампоан за основно измиване. Освен завидните почистващи качества, благодарение на допълнителния продукт Hybrid Ceramic SiO2 този комплект се превръща в мощно оръжие и за полагане на керамичен сийлънт при всяко измиване.
Купи

Q2M RestartWash

32.85лв.68.55лв.
Gyeon Q²M Restart Wash е всеобхватен шампоан за предизмиване и основно измиване - той ще почисти лаковата повърхност от общата пътна мръсотия, железни отлагания и ще възстанови първоначалните свойства на нанесените повърхности.
Опции

HydroSuds Ceramic Car Wash Shampoo 473ml

57.30лв.
Chemical Guys HydroSuds Ceramic Car Wash Soap е силно концентриран шампоан за основно измиване със SiO2 (силициев диоксид), осигуряващ блясък, дълбочина на цвета и страхотно водоотблъскване. Богата пяна капсулира мръсотията и я прави лесна за отмиване.
Купи

Q2M Bathe+

35.70лв.77.00лв.
Gyeon Q2M Bathe + е първият в света шампоан с рН неутрално съдържание, съдържащ кварц, който създава дълготраен защитен слой на екстериора. Подходящ е за поддръжка на вече положени защитни покрития, особено за кварцови такива, като оставя невероятен блясък.
Опции

Q2M Bathe Essence

28.35лв.50.60лв.
Gyeon Q2M Bathe Essence е супер концентриран шампоан за основно измиване с формула способна да освежава видимо положеното защитно покритие на лака. Отстранява всякакви тежки и засъхнали замърсявания. рН индекс – рН6.
Опции

Reset Car Shampoo

32.30лв.172.00лв.
Car Pro Reset Intensive Car Shampoo е шампоан за основно измиване, специално създаден за подхранването, поддръжката и подсилване на керамичните покрития на Car Pro.
Опции

Nano Shampoo

18.80лв.25.40лв.
Шампоан за основно измиване с високо-ефективни измивни свойства. Подхранва текущите керамични, кварцови и восъчни покрития. Придава допълнителен блясък. Изключително изгоден със степента си на разреждане - 1:500.
Опции

ENIGMA Shampoo 500ml

48.20лв.
Шампоан за основно измиване, силно почистващ и нанасящ фин керамичен слой върху автомобила. Подхранва и подсилва вече нанесените ваксиращи продукти.
Купи

Matte Shampoo 500ml

43.80лв.
Angelwax Luminosity Matte Shampoo е шампоан специално създаден за измиване на матови бои или покрития с фолио.
Купи