Показване на 1–18 от 29 резултата

Leather Set

53.80лв.
Пълен комплект съдържащ всички необходими продукти, с който ще почистите и защитите всяка една кожена повърхност.
Купи

Leather Protector

19.90лв.25.65лв.
Deturner Leather Protector е продукт за подхранване и защита на всички кожени повърхности. След третиране омекотява и възвръща еластичността и свежестта на кожа, оставяйки матов визуален ефект.
Опции

Leather Treatment Conditioner and Protectant 473ml

31.80лв.
P&S Leather Treatment Conditioner and Protectant е продукт за възстановяване мекотата и еластичността на всички кожени повърхности, осигурява за защита от UV лъчи, влага и натрупване на мръсотия, има и страхотен аромат
Купи

Smooth Leather Conditioner 250ml

45.20лв.
HERRENFAHRT Smooth Leather Conditioner е препарат за подхраване на гладка кожа след нейното почистване. Омекотява и защитава повърхността като оставя напълно матов изглед.
Купи

Revitalizing Leather Cream for used smooth leather 150ml

40.30лв.
HERRENFAHRT Revitalizing Leather Cream for used smooth leather е продукт тип крем, който подхранва и се грижи за напукана, суха и изтощена кожа и й връща естествената еластичност.
Купи

Leather Conditioner for smooth leather 150ml

40.30лв.
HERRENFAHRT Leather Conditioner for smooth leather подхранва и укрепва и омекотява гладка тип кожа в една стъпка, без да оставя лъскав ефект или мазни следи.
Купи

Colour Transfer Sealant for light smooth leather 150ml

40.30лв.
Революционен продукт за кожа, който трайно предотвратява оцветяването от дънки и тъмни пигменти по гладка светла кожа и улеснява почистването на бели и светли кожени седалки.
Купи

Leather SET

54.20лв.
Комплект за почистване на кожа. В него ще намерите почистващ продукт Deturner Leather Cleaner 250мл., четка за кожа, микрофибърна кърпа за забърсване на мръсотията, подхранващ продукт Deturner Leather Protector 250мл. и апликатор за нанасянето му.
Още

Leather Care

16.70лв.35.20лв.
FX Protect Leather Care е продукт за ревитализиране, омекотяване и защита на всички кожени повърхности. След третиране кожата е с меко кадифено усещане, сатенен изглед и устойчива на образуването на пукнатини.
Опции

Luxury Leather 500ml

28.60лв.
Soft99 Luxury Leather е интериорен детайлър, предназначен за бързо почистване, подхранване и защита на леко замърсени кожени и пластмасови повърхности на интериора на автомобила.
Купи

KERALUX Leather Care Lotion 250ml

27.20лв.
KERALUX Leather Care Lotion е продукт, който бързо и лесно ще подхрани всяка една кожена повърхност след почистване. Осигурява мекота, еластичност и защита на кожата.
Купи

CORALUX 3in1 Combi Set

41.15лв.
Супер премиум и качествен комплект за поддръжка на кожени повърхности 3 в 1. Почистващият продукт ще отстрани с лекота замърсявания, петна от храни и омазнявания. Подхранващият продукт има омекотяващ и възстановяващ ефект. Той гарантира, че кожата остава еластична и защитена. Вграденият UV филтър предпазва кожата от слънчева светлина. 3-тата стъпка е защитаващият продукт (Leather Strong Protector). В комплекта ще специална четка и гъбичка, с които да разтъркате кожата при употреба на почистващия препарат и две памучни кърпи.
Купи

CORALUX Leather Care Set

38.00лв.
Супер премиум и качествен комплект за поддръжка на кожени повърхности. Почистващият продукт ще отстрани с лекота замърсявания, петна от храни и омазнявания. Подхранващият продукт има омекотяващ и възстановяващ ефект. Той гарантира, че кожата остава еластична и защитена. Вграденият UV филтър предпазва кожата от слънчева светлина. В комплекта ще намерите гъбичка, с която да разтъркате кожата при употреба на почистващия препарат и две памучни кърпи.
Още

KERALUX Leather Balm 250ml

27.60лв.
KERALUX Leather Balm е специално разработен за състарена, дехидратирана или напукана кожа. Балсамът подхранва кожата дълбоко в сърцевината с важни хранителни вещества и придава на кожата свеж вид. След третиране кожата е по-мека, с по-наситен цвят и защитена.
Купи

Sprayable Leather Cleaner & Conditioner 473ml

52.60лв.
Chemical Guys Sprayable Leather Cleaner & Conditioner e продукт, който всеки трябва да притежава, защото качествата, които има обхващат всичко, което можете да направите за вашите кожени повърхности. Има лек към среден почистващ ефект, подхранва, омекотява кожата като я и защитава от UV лъчите.
Купи

Ultimate Leather Detailer 473ml

40.90лв.
Meguiar's Ultimate Leather Detailer e продукт събиращ 3 ефекта в 1 - почиства, подхранва и защитава всички кожени повърхности без да остава лъскава или мазна повърхност.
Купи

Gold Class Rich Leather Wipes

26.90лв.
Почистете, подхранете и защитете кожените повърхности с една лесна стъпка благодарение на кърпичките за кожа Meguiar's Gold Class Rich Leather Wipes. 25бр. в опаковка.
Купи

Leather Milk

28.28лв.43.10лв.
Good Stuff Leather Milk е продукт, който се използва за защита на кожените повърхности след почистването им. Осигурява естествено овлажняване и еластичност на кожата и я предпазва от напукване и износване. Не придава допълнителен блясък и омазняване.
Опции