Показване на 10 резултата

Fresso Perfume Signature Man

24.40лв.
Премиум парфюм, ароматизиращ салона на автомобила, но е подходящ и за вас. Fresso Signature Man е екзотична комбинация от аромати излъчваща сила и енергия. Искрящ бергамот, лимон и пикантната свежест на пипер, съчетани с изключително ароматен кардамон, които преминават в смесица от дъбов мъх, кедрово и сандалово дърво. Този букет от аромати завършва загадъчно с полъх на бразилско розово дърво, мускус и ветивер.
Купи

Fresso Display Stand Fully Loaded 6 smells

1,295.00лв.
Изцяло зареден стилен стелаж Fresso, благодарение на който ще можете да въведете ново звено във вашия бизнес. В преференциалната цена за изцяло зареден стелаж получавате: Стилен дървен стелаж Fresso 90 бр. парфюма тип Fresso Pendant (6куки Х 15бр.) 24 бр. парфюми Fresso 50мл. (6 места Х 4бр.) 7 бр. различни парфюми Х 4мл. ( от всички аромати Х 1бр. 2 комплекта тестeр картончета Тъй като парфюмите Fresso са вече 7 вида можете да направите ваша конфигурация измежду ароматите.
Купи

Fresso Display Stand

80.00лв.
Стилен дървен стелаж за парфюми Fresso.
Купи

Fresso Perfume Pure Passion

24.40лв.
Премиум парфюм, ароматизиращ салона на автомобила, но е подходящ и за вас. Fresso Pure Passion е екзотична комбинация от апетитен коктейл от живи мандарини, деликатно поръсен със сочността на лимонова кора, плодови нотки на праскова и ябълка. Чувственото сърце на аромата се състои от роза, иланг-иланг и виолетови цветя. Топлина и дълбочина се придават от акорди на дъбов мъх, комбинирани с кехлибар и сладка ванилия.
Купи

Fresso Perfume Sugar Love

24.40лв.
Премиум парфюм, ароматизиращ салона на автомобила, но е подходящ и за вас. Fresso Perfume Sugar Love е сладка комбинация от екзотично сандалово дърво с нотки на ванилия и бадем. Цялата, обогатена с плодов флорален акцент под формата на круша, оранжево цвете, ароматизирано с нотка на пикантен розов пипер. Деликатна смес от кехлибар и сладка роза добавя елегантност и топлина. Разфасовка: 50мл.
Купи

Fresso Perfume Snow Pearl

24.40лв.
Премиум парфюм, ароматизиращ салона на автомобила, но е подходящ и за вас. Fresso Perfume Snow Pearl е силна комбинация от цитрусови плодове в компанията на копринен жасмин и цвете иланг иланг, които създават лека, композиция, фино подчертана и подсилена от дървесни нотки и ванилия. Разфасовка: 50мл.
Още

Fresso Perfume Paradise Spark

24.40лв.
Премиум парфюм, ароматизиращ салона на автомобила, но е подходящ и за вас. Fresso Perfume Paradise Spark е аромат на зелени и плодови нюанси. Тази градина се отваря с искряща цитрусова мъгла с нотки на лимон и бергамот, окосена трева и хрупкава ябълка. Кадифената мекота на момина сълза става все по-очевидна с ефирна свежест, преди да се стопи в топло и удобно легло от кехлибар и дъбов мъх. Разфасовка: 50мл.
Купи

Fresso Perfume Magnetic Style

24.40лв.
Премиум парфюм, ароматизиращ салона на автомобила, но е подходящ и за вас. Fresso Perfume Magnetic Style е фантастична и интригуваща комбинация от кисели нотки на бергамот и сливови плодове, омекотени със свежи цветни акценти. Сладкият и изтънчен състав на ванилия и мускус добавя обгръщащ, чувствен характер. Разфасовка: 50мл.
Купи

Fresso Perfume Gentleman

24.40лв.
Премиум парфюм, ароматизиращ салона на автомобила, но е подходящ и за вас. Fresso Perfume Gentleman е ароматна смес от вибриращи подправки и билкови нотки под формата на аристократична, релаксираща лавандула, кресон и екзотични дървесни нотки. Сладката ванилия и топлото пачули правят тази силна композиция приятно обгръщаща се като допир на кашмирен костюм. Разфасовка: 50мл.
Купи

Fresso Perfume Dark Delight

24.40лв.
Премиум парфюм, ароматизиращ салона на автомобила, но е подходящ и за вас. Fresso Perfume Dark Delight носи аромат на букет от роза и магнолия, обвити в карамелена сладост, обогатени с топли дървесни нотки с добавен кехлибар, които правят аромата лек, въздушен и в същото време интензивен и изтънчен. Разфасовка: 50мл.
Купи