Показване на 1–18 от 114 резултата

Gloss Finish Pad

13.60лв.23.80лв.
CarPro Gloss Pad е мек пад за финално полиране изработен от уникална японска полиуретанова пяна от отворен тип. Създава страхотен финиш и блясък.
Опции

CCS SDO Blue Heavy Polishing Pad 6.5″

26.30лв.
Lake Country CCS SDO Blue Heavy Polishing Pad е пад от пяна с диаметър 165мм. (6.5″) и снабден със CCS технология* за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност, но и за придаване на чудесен финиш ако се използва леко абразивна паста. Може да се използва с DA (орбитална) и ротационна машина. Патентованата от Lake Country технология Collapsed Cell Structure (CCS) е плод на сериозна иновация и дълги години тестове с цел постигане на един перфектен и истински модерен продукт. Тази технология представлява изграждането на малки, много на брой кратерчета по цялата повърхност на пада. Това позволява по-добро охлаждане на пада, по-равномерно разпределение на пастата и по-плътна и равномерна работа върху лаковата повърхност. Всичко това повишава производителността и ефективността.
Още

CCS SDO Blue Heavy Polishing Pad 5.5″

19.96лв.
Lake Country CCS SDO Blue Heavy Polishing Pad е пад от пяна с диаметър 140мм. (5.5″) и снабден със CCS технология* за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност, но и за придаване на чудесен финиш ако се използва леко абразивна паста. Може да се използва с DA (орбитална) и ротационна машина.
Още

CCS SDO Black Finishing Pad 6.5″

26.30лв.
Lake Country CCS SDO Black Finishing Pad е пад от пяна с диаметър 165мм. (6.5") и снабден със CCS технология*. Служи за финална стъпка и много лека корекция като може да се използва с DA (орбитална) и ротационна машина.
Купи

CCS SDO Black Finishing Pad 5.5″

19.96лв.
Lake Country CCS SDO Black Finishing Pad е пад от пяна с диаметър 140мм. (5.5") и снабден със CCS технология*. Служи за финална стъпка и много лека корекция като може да се използва с DA (орбитална) и ротационна машина.
Купи

CCS SDO Orange Polishing Pad 6.5″

26.30лв.
Lake Country CCS SDO Orange Polishing Pad е пад от пяна с диаметър 165мм. (6.5") и снабден със CCS технология*. Служи за отстраняване средно тежки към леки дефекти по лаковата повърхност, но и за придаване на чудесен финиш ако се използва леко абразивна паста. Може да се използва с DA (орбитална) и ротационна машина.
Купи

CCS SDO Orange Polishing Pad 5.5″

19.96лв.
Lake Country CCS SDO Orange Polishing Pad е пад от пяна с диаметър 140мм. (5.5") и снабден със CCS технология*. Служи за отстраняване средно тежки към леки дефекти по лаковата повърхност, но и за придаване на чудесен финиш ако се използва леко абразивна паста. Може да се използва с DA (орбитална) и ротационна машина.
Купи

CCS White Foam Heavy Polishing DA Pad Cut Back from Edge 6.5″

26.40лв.
Lake Country CCS White Foam Heavy Polishing DA Pad Cut Back from Edge 6.5" е пад с размер 6.5" (165мм.) предназначен за премахване на много тежки дефекти по лаковата повърхност, докато CCS технологията подобрява използването и резултатите.
Купи

CCS White Foam Heavy Polishing DA Pad Cut Back from Edge 5.5″

20.00лв.
Lake Country CCS White Foam Heavy Polishing DA Pad Cut Back from Edge 5.5" е пад с размер 5.5" (140мм.) предназначен за премахване на много тежки дефекти по лаковата повърхност, докато CCS технологията подобрява използването и резултатите.
Купи

CCS Yellow Foam Cutting DA Pad Cut Back from Edge 6.5″

26.40лв.
Lake Country CCS Yellow Foam Cutting DA Pad Cut Back е пад с размер 6.5" (165мм.) предназначен за премахване на тежки дефекти по лаковата повърхност, докато CCS технологията подобрява използването и резултатите.
Купи

CCS Yellow Foam Cutting DA Pad Cut Back from Edge 5.5″

20.00лв.
Lake Country CCS Yellow Foam Cutting DA Pad Cut Back е пад с размер 5.5" (140мм.) предназначен за премахване на тежки дефекти по лаковата повърхност, докато CCS технологията подобрява използването и резултатите.
Още

CCS Orange Foam Light Cutting DA Pad Cut Back from Edge 6.5″

26.40лв.
Lake Country CCS Orange Foam Light Cutting DA Pad Cut Back е пад с размер 6.5" (165мм.) предназначен за премахване на леки до средни несъвършенства по лаковата повърхност както и за едностъпкова употреба, докато CCS технологията подобрява използването и резултатите.
Купи

CCS Orange Foam Light Cutting DA Pad Cut Back from Edge 5.5″

20.00лв.
Lake Country CCS Orange Foam Light Cutting DA Pad Cut Back е пад с размер 5.5" (140мм.) и е предназначен за премахване на леки до средни несъвършенства по лаковата повърхност, докато CCS технологията подобрява използването и резултатите.
Купи

SDO Blue Light Cutting Pad 6.5″

24.60лв.
Пад с диаметър 165мм. (6.5") за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност, но и за придаване на чудесен финиш ако се използва леко абразивна паста. Може да се използва с DA (орбитална) и ротационна машина.
Още

SDO Blue Light Cutting Pad 5.5″

18.25лв.
Пад с диаметър 140мм. (5.5") за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност, но и за придаване на чудесен финиш ако се използва леко абразивна паста. Може да се използва с DA (орбитална) и ротационна машина.
Още

SDO Blue Light Cutting Pad 3.5″

13.20лв.
Пад с диаметър 90мм. (3.5") за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност, но и за придаване на чудесен финиш ако се използва леко абразивна паста. Може да се използва с DA (орбитална) и ротационна машина.
Още

SDO Black Finishing Pad 6.5″

20.10лв.
Пад с диаметър 165мм. (6.5") предназначен за финална стъпка и много лека корекция. Може да се използва с DA (орбитална) и ротационна машина.
Купи

SDO Black Finishing Pad 5.5″

18.25лв.
Пад с диаметър 140мм. (5.5") предназначен за финална стъпка и много лека корекция. Може да се използва с DA (орбитална) и ротационна машина.
Купи