Показване на 1–18 от 99 резултата

DA Intermediate Foam Polishing Pad

35.70 лв.38.30 лв. с вкл. ДДС
Пад за орбитална машина произведен от пяна, който заема звено между агресивният DA Coarse и финиширащия DA Fine. Осигурява кът или финиш в зависимост от пастата, може да се използва и едностъпково
Опции

CCS Curved Edge Rotary Pad Black Finishing

23.30 лв.32.85 лв. с вкл. ДДС
Специализиран пад от пяна за ротационна машина единствена по рода си извита работна площ, която обхваща и ръбовете на подложката. Използва за финална стъпка в процеса на полиране. Създава абсолютна гладкост и кристален блясък на лаковата повърхност.
Опции

CCS Curved Edge Rotary Pad Soft Light Polishing

23.30 лв.32.85 лв. с вкл. ДДС
Специализиран пад от пяна за ротационна машина и единствена по рода си извита работна площ, която обхваща и ръбовете на подложката. Използва работа с едностъпкови пасти и корекция на не особено тежки дефекти
Опции

CCS Curved Edge Rotary Pad Orange Light Cutting

23.30 лв.32.85 лв. с вкл. ДДС
Специализиран пад от пяна за ротационна машина и единствена по рода си извита работна площ, която обхваща и ръбовете на подложката. Използва за отстраняване на средно тежки дефекти по лаковата повърхност.
Опции

CCS Curved Edge Rotary Pad Yellow Cutting

23.30 лв.32.85 лв. с вкл. ДДС
Специализиран пад от пяна за ротационна машина и единствена по рода си извита работна площ, която обхваща и ръбовете на подложката. Използва за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност.
Опции

CCS Precision Rotary Pad Black Finishing

18.60 лв.30.00 лв. с вкл. ДДС
Специализиран пад от пяна за ротационна машина от серията Precision Rotary line. Използва се за финална стъпка в процеса на полиране. Създава абсолютна гладкост и кристален блясък на лаковата повърхност.
Опции

CCS Precision Rotary Pad Soft White Polishing

18.60 лв.30.00 лв. с вкл. ДДС
Специализиран пад от пяна за ротационна машина от серията Precision Rotary line. Предназначен е за употреба с едностъпкови пасти и корекция на не особено тежки дефекти.
Опции

CCS Precision Rotary Pad Orange Light Cutting

18.60 лв.30.00 лв. с вкл. ДДС
Специализиран пад от пяна за ротационна машина от серията Precision Rotary line. Предназначен е за отстраняване на средно тежки дефекти по лаковата повърхност
Опции

CCS Precision Rotary Pad Yellow Cutting

18.60 лв.30.00 лв. с вкл. ДДС
Специализиран пад от пяна за ротационна машина от серията Precision Rotary line. Предназначен е за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност
Опции

Gloss Finish Pad

14.05 лв.23.80 лв. с вкл. ДДС
CarPro Gloss Pad е мек пад за финално полиране изработен от уникална японска полиуретанова пяна от отворен тип. Създава страхотен финиш и блясък.
Опции

CCS SDO Blue Heavy Polishing Pad

21.45 лв.28.25 лв. с вкл. ДДС
Lake Country CCS SDO Blue Heavy Polishing Pad е пад от пяна, снабден със CCS технология* за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност, но и за придаване на чудесен финиш ако се използва леко абразивна паста. Може да се използва с DA (орбитална) и ротационна машина.
Опции

CCS SDO Black Finishing Pad

21.45 лв.28.25 лв. с вкл. ДДС
Lake Country CCS SDO Black Finishing Pad е пад от пяна, снабден със CCS технология*. Служи за финална стъпка и много лека корекция като може да се използва с DA (орбитална) и ротационна машина.
Опции

CCS SDO Orange Polishing Pad

21.45 лв.28.25 лв. с вкл. ДДС
Lake Country CCS SDO Orange Polishing Pad е пад от пяна с диаметър 140мм. (5.5") и снабден със CCS технология*. Служи за отстраняване средно тежки към леки дефекти по лаковата повърхност, но и за придаване на чудесен финиш ако се използва леко абразивна паста. Може да се използва с DA (орбитална) и ротационна машина.
Опции

CCS White Foam Heavy Polishing DA Pad Cut Back from Edge

21.55 лв.28.35 лв. с вкл. ДДС
Lake Country CCS White Foam Heavy Polishing DA Pad Cut Back from Edge е пад предназначен за премахване на много тежки дефекти по лаковата повърхност, докато CCS технологията подобрява използването и резултатите.
Опции

CCS Yellow Foam Cutting DA Pad Cut Back from Edge

21.55 лв.28.35 лв. с вкл. ДДС
Lake Country CCS Yellow Foam Cutting DA Pad Cut Back е пад предназначен за премахване на тежки дефекти по лаковата повърхност, докато CCS технологията подобрява използването и резултатите.
Опции

CCS Orange Foam Light Cutting DA Pad Cut Back from Edge

21.55 лв.28.35 лв. с вкл. ДДС
Lake Country CCS Orange Foam Light Cutting DA Pad Cut Back е пад предназначен за премахване на леки до средни несъвършенства по лаковата повърхност, докато CCS технологията подобрява използването и резултатите.
Опции

SDO Blue Light Cutting Pad

14.20 лв.26.45 лв. с вкл. ДДС
Пад с дебелина 22мм. за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност, но и за придаване на чудесен финиш ако се използва леко абразивна паста. Може да се използва с DA (орбитална) и ротационна машина.
Опции

SDO Black Finishing Pad

14.20 лв.26.45 лв. с вкл. ДДС
Пад с дебелина 22мм. предназначен за финална стъпка и много лека корекция. Може да се използва с DA (орбитална) и ротационна машина.
Опции