Показване на 12 резултата

Enzyme Odour Eater 1L

38.10лв.
Препарат за бързо неутрализиране на причинителите на лоши миризми породени от органични замърсявания. Убива бактериите и ароматизира. Успешно се справя и с цигарен дим.
Купи

Finisher Peroxide Treatment 473ml

23.90лв.
P&S Finisher Peroxide Treatment е финиширащ продукт в процеса на изпиране на текстилни повърхности. Предотвратява появата на петна от изпирането, поява на мухъл и има за цел да неутрализира бактериите, които причиняват лоши миризми.
Купи

Pina Colada Air Freshener – Odor Neutralizer 473ml

38.50лв.
Chemical Guys Pina Colada Air Freshener & Odor Neutralizer е ароматизатор с антибактериални свойства и силен неутрализатор на лоши и неприятни миризми. Мирисът на коктейл Пина Колада ще ви пренесе на екзотичен остров.
Купи

Strawberry Margarita Premium Scent Air Freshener – Odor Neutralizer 473ml

38.50лв.
Chemical Guys Strawberry Margarita Premium Scent Air Freshener & Odor Neutralizer е ароматизатор с антибактериални свойства и силен неутрализатор на лоши и неприятни миризми. Мирисът на коктейл Маргарита със свежи ягоди е изключително опияняващ!
Купи

So2Pure Odor Eliminator 120ml

16.95лв.
CarPro So2Pure е усъвършенствано въздушно пречистващо покритие, базирано на най-новата нано технология Tio2, която позволява в присъствието на светлина върху обработените повърхности със So2Pure да се образува и възбужда активен кислород, който бързо унищожава всички микро замърсители на въздуха, които преди са съществували върху покритието преди нанасянето на продукта. По този начин се неутрализират всички миризми и бактериите, които ги пречиняват.
Купи

Air Con Bomb Citrus

28.90лв.
Bilt Hamber Air Con Bomb Citrus се бори с неприятната миризма от климатичната система като с лекота хигиенизира, премахвайки бактериите натрупани от влагата в климатика и същевременно ароматизира приятно с цитрусови нотки.
Купи

Air Fresher Fiji Sunset57g

33.80лв.
Meguiar’s Air Fresher Fiji Sunset е ароматизатор с ухание на комбинация от свежи цветя, океански бриз и тропически плодове, който неутрализира неприятните миризми, убива бактериите и създава хигиенична среда.
Купи

Air Refresher Black Chrome 57g

33.80лв.
Meguiar’s Air Re-Fresher Black Chrome Scent е ароматизатор с мирис на стилен парфюм, който неутрализира неприятните миризми, убива бактериите и създава хигиенична среда.
Купи

Carpet & Fabric Refresher 710ml

35.46лв.
Meguiar’s Carpet & Fabric Re-Fresher Odor Eliminator e продукт, който придава свеж аромат на нов автомобил в салона на автомобила и премахва причинителите на органични неприятните миризми.
Купи

Air Refresher Summer Breeze 57g

33.80лв.
Meguiar’s Air Refresher Summer Breeze е ароматизатор, който неутрализира неприятните миризми, убива бактериите и създава хигиенична среда.
Купи

Air Refresher New Car Scent 57g

33.80лв.
Meguiar’s Air Re-Fresher New Car Scent е ароматизаращ продукт, който неутрализира причинителите на неприятни миризми в климатичната система, убива бактериите и създава хигиенична среда. Има страхотен мирис на нов автомобил.
Купи

Enzyme Odour Eater 500ml

18.80лв.
Лесен за употреба препарат за неутрализирането на причинителите на лоши миризми породени от органични замърсявания. Убива бактериите и ароматизира.
Още