Показване на 10 резултата

Super Degreaser 3.78L

82.97лв.
Meguiar's Super Degreaser e продукт концентрат, който може да се нарече обезмаслител. Формулата му е с високо съдържание на алкалност, което обуславя силното му действие, разграждащо мръсотия и мазни отлагания.
Купи

Tire & Rubber Protection

23.00лв.40.40лв.
FX PROTECT Tire & Rubber Protection е специализиран продукт за възстановяване и защита на гумени и каучукови елементи. Подобрява еластичността на третираните детайли и придава антистатични, хидрофобни свойства, заедно с подобряване на блясъка.
Опции

Multi Purpose Cleaner 709ml

34.50лв.
Meguiar’s Heavy Duty Multi-Purpose Cleaner е препарат с универсална формула, която бързо и безопасно премахва упоритите замърсявания, мазнини и натрупана мръсотия от почти всички интериорни и екстериорни повърхности.
Купи

Under Carriage Spray – Bare Bones 473ml

33.90лв.
Chemical Guys Bare Bones e специализиран спрей, който връща естественият цвят на всички пластмасови и гумени детайли по шасито на автомобила, както и добавя свеж вид и блясък на детайли от метал и алуминий и ги защитава седмици наред.
Купи

Gel Extended Life New Look Trim&Tire Gel 473ml

49.80лв.
Chemical Guys Gel Extended Life New Look Tire and Trim Gel е водоустойчив гел предназначен да възобнови оригиналния вид и цвят на всяка пластмасова, винилова и каучукова повърхност, като я подхрани и защити от състаряване и избеляване.
Купи

RAPID Engine&Chassis Cleaner RTU 500ml

27.69лв.
Scholl RAPID Engine & Chassis Cleaner RTU e готов за употреба препарат с високо ефективно почистващо действие върху мазни и силно замърсени повърхности.
Купи

Mirror Bright Vinyl & Rubber Treatment

41.97лв.
Meguiar's Mirror Bright Vinyl & Rubber Protectant е многофункционален препарат, който може да се използва върху гумите, таблото, моторният отсег и всички гумени и пластмасови елементи, защитавайки и освежавайки ги.
Купи

PERL Coating

28.95лв.50.90лв.
Препарат за третиране на гумени и пластмасови детайли, с цел тяхното възстановяване, подхранване и защита. Tе ще придобият сатенен финиш и ще изглеждат така месеци. След третиране не остава блясък, мазно, нито пък полепва прах. Освен при екстериора, този продукт намира приложение и за третиране на интериорни детайли като пластмаса, винил и кожа.
Опции

Engine Dressing

29.20лв.
Препарат за защита и придаване на естествен вид на материалите в моторния отсег.
Купи

Engine Clean 473ml

31.60лв.
Meguiar’s Engine Cleaner е ефективен препарат за бързо, лесно и безопасно измиване на двигателя и двигателния отсег.
Купи