Показване на 1–18 от 39 резултата

DA Ultra Fine Microfiber Polishing Pad 160mm

40.60лв.
Rupes DA Ultra Fine Microfiber Polishing Pad e пад с размер 160мм. произведен от висококачествен микрофибър, служещ като последна (финишираща) стъпка, тоест за корекция на много фини дефекти и придаване на завършеност.
Купи

DA Fine Microfiber Polishing Pad 160mm

40.60лв.
Rupes DA Fine Microfiber Polishing Pad e пад с размер 160мм. произведен от висококачествен микрофибър, предназначен за отстраняване на средни дефекти по лаковата повърхност, както и кръгови драскотини и холограми.
Купи

DA Coarse Microfiber Extreme Cut Pad 160mm

40.60лв.
Rupes DA Coarse Microfiber Extreme Cut Pad e пад с размер 160мм. произведен от висококачествен микрофибър и е предназначен за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност и работа върху много твърди лакове.
Купи

DA Ultra Fine Microfiber Polishing Pad 130mm

34.30лв.
Rupes DA Ultra Fine Microfiber Polishing Pad e пад с размер 130мм. произведен от висококачествен микрофибър, служещ като последна (финишираща) стъпка, тоест за корекция на много фини дефекти и придаване на завършеност.
Купи

DA Fine Microfiber Polishing Pad 130mm

34.30лв.
Rupes DA Fine Microfiber Polishing Pad e пад с размер 130мм. произведен от висококачествен микрофибър, предназначен за отстраняване на средни дефекти по лаковата повърхност, както и кръгови драскотини и холограми.
Купи

DA Coarse Microfiber Extreme Cut Pad 130mm

34.30лв.
Rupes DA Coarse Microfiber Extreme Cut Pad e пад с размер 130мм. произведен от висококачествен микрофибър и е предназначен за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност и работа върху много твърди лакове.
Купи

DA Ultra Fine Microfiber Polishing Pad 80mm

20.90лв.
Rupes DA Ultra Fine Microfiber Polishing Pad e пад с размер 80мм. произведен от висококачествен микрофибър, служещ като последна (финишираща) стъпка, тоест за корекция на много фини дефекти и придаване на завършеност.
Купи

DA Fine Microfiber Polishing Pad 80mm

20.90лв.
Rupes DA Fine Microfiber Polishing Pad e пад с размер 80мм. произведен от висококачествен микрофибър, предназначен за отстраняване на средни дефекти по лаковата повърхност, както и кръгови драскотини и холограми.
Купи

DA Coarse Microfiber Extreme Cut Pad 80mm

20.90лв.
Rupes DA Coarse Microfiber Extreme Cut Pad e пад с размер 80мм. произведен от висококачествен микрофибър и е предназначен за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност и работа върху много твърди лакове.
Купи

Microfiber Polishing Pad (No center Hole) 6.5″

26.95лв.
Microfiber Polishing Pad (No center hole) 6.5" е пад с рамер 165см. (6.5") произведен от висококачествен микрофибър, който служи за постигане на перфектен финиш и от там блясък и гладкост на лаковата повърхност. Подходящ е за ротационна и орбитална машина.
Купи

Microfiber Cutting Pad (No center hole) 6.5″

35.25лв.
Microfiber Cutting Pad (No center hole) 6.5" е пад с рамер 165см. (6.5") произведен от висококачествен микрофибър, който служи дълбока корекция, но и хубав финиш ако се работи с по-неабразивна паста. Подходящ е за ротационна и орбитална машина.
Купи

Microfiber Polishing Pad (No center Hole) 5.5″

24.70лв.
Microfiber Polishing Pad (No center hole 5.5" е пад с рамер 140см. (5.5") произведен от висококачествен микрофибър, който служи за постигане на перфектен финиш и от там блясък и гладкост на лаковата повърхност. Подходящ е за ротационна и орбитална машина.
Купи

Microfiber Cutting Pad (No center hole) 5.5″

32.50лв.
Microfiber Cutting Pad (No center hole) 5.5" е пад с рамер 140см. (3.5") произведен от висококачествен микрофибър, който служи дълбока корекция, но и хубав финиш ако се работи с по-неабразивна паста. Подходящ е за ротационна и орбитална машина.
Купи

Microfiber Polishing Pad (No center Hole) 3.5″

16.85лв.
Microfiber Polishing Pad (No center hole) 3.5" е пад с рамер 90см. (3.5") произведен от висококачествен микрофибър, който служи за постигане на перфектен финиш и от там блясък и гладкост на лаковата повърхност. Подходящ е за ротационна и орбитална машина.
Купи

Microfiber Cutting Pad (No center hole) 3.5″

22.60лв.
Microfiber Cutting Pad (No center hole) 3.5" е пад с рамер 90см. (3.5") произведен от висококачествен микрофибър, който служи дълбока корекция, но и хубав финиш ако се работи с по-неабразивна паста. Подходящ е за ротационна и орбитална машина.
Купи

HDO Cutting Fiber Pad (Center hole) 6.5″

38.10лв.
Lake Country HDO Cutting Fiber Pad e микрофибърен пад с диаметър 165мм. (6.5"), подходящ за работа само с DA (орбитална машина). Предназначен е за дълбока корекция на много увредена лакова повърхност ако работите със силно абразивна пасти и за лека корекция ако използвате финишираща паста.
Купи

HDO Cutting Fiber Pad (Center hole) 5.5″

35.25лв.
Lake Country HDO Cutting Fiber Pad e микрофибърен пад с диаметър 140мм. (5.5"), подходящ за работа само с DA (орбитална машина). Предназначен е за дълбока корекция на много увредена лакова повърхност ако работите със силно абразивна пасти и за лека корекция ако използвате финишираща паста.
Купи

HDO Cutting Fiber Pad (No center hole) 3/3.5″

23.95лв.
Lake Country HDO Cutting Fiber Pad e микрофибърен пад с диаметър от към подложката 80мм. (3") и работна площ 90мм. (3.5"), подходящ за работа с DA (орбитална машина) и ротационна машина. Предназначен е за дълбока корекция на много увредена лакова повърхност ако работите със силно абразивна пасти и за лека корекция ако използвате финишираща паста.
Купи