Показване на 14 резултата

Surface Smoother Clay Bar 100g

25.70лв.
Клей бар (глина) за премахване на видими и невидими замърсявания по лаковата повърхност. Изглаждайки лака осигурява перфектна основа за полагане на вакси или за коригиране.
Купи

Spot Clay Bar MEDIUM 100g

23.05лв.
Work Stuff Spot Clay Bar MEDIUM 100g е средно мека и еластична глина за почистване на лаковата повърхност. С лекота премахва средни до тежки натрупвания по всички екстериорни елементи на автомобила като прах, феродови частици, смоли, мушици и асфалт.
Още

Dot Clay Bar HARD 100g

22.62лв.
Work Stuff Dot Clay Bar Hard 100g е твърда, но еластична глина за почистване на лаковата повърхност. Премахва тежки натрупвания по всички екстериорни елементи на автомобила като прах, феродови частици, смоли, мушици и асфалт.
Купи

Hybrid Ceramic Quik Clay Kit

99.90лв.
Meguiar's Hybrid Ceramic Synthetic Clay Kit е комплект, съдържащ всичко необходимо, за да възвърнете огледалната гладкост на лаковата повърхност. Включената синтетична глинена подложка е предназначена да изпълнява функция като традиционната глина (клей), Meguiar's Hybrid Ceramic Detailer е чудесен лубрикант за клей, които обаче оставя хибридна керамична защита, блясък и водоотблъскване. В комлекта ще намерите и Meguiar's Premium Microfibre Towel.
Купи

Professional Detailing Clay Aggressive

120.60лв.
Meguiar's Professional Detailing Clay Aggressive e неабразивна, но агресивна автомобилна глина ( клей бар), служеща за бързо, лесно и безопасно отстраняване на набитите в лаковата повърхност елементи като смола, асфалт, прах, феродови частици, следи от водни капки, катран.
Купи

Professional Detailing Clay Mild

121.90лв.
Meguiar's Professional Detailing Clay Mild e 200гр. неабразивна автомобилна глина ( клей бар), служеща за бързо, лесно и безопасно отстраняване на набитите в лаковата повърхност елементи като смола, асфалт, прах, феродови частици, следи от водни капки, катран.
Купи

Q²M Clay Mild

32.25лв.
Gyeоn Q²M Clay Bar Mild е мека и еластична глина за почистване на лаковата повърхност. С лекота премахва леки и нови натрупвания по всички екстериорни елементи на автомобила като прах, феродови частици, смоли, мушици и асфалт. Заради нежността си е подходяща за честа употреба.
Купи

Q²M Clay Coarse

24.95лв.
Gyeоn Q²M Clay Bar Coarse е еластична глина за почистване на лаковата повърхност. С лекота премахва тежки натрупвания по всички екстериорни елементи на автомобила като прах, феродови частици, смоли, мушици и асфалт.
Купи

Big Clay Block

32.25лв.
Work Stuff BIG BLOCK Clay Block е блокче от полимерна глина. Лесен за използване и много издръжлив, той премахва повърхностното замърсяване като катран, смола, останки от насекоми, сок от дърво и други замърсявания, които не се отстраняват при нормално измиване.
Още

PolyShave Clay Block

24.10лв.
CarPro PolyShave Block е глинена подложка върху гъба, предназначена да премахва отлагания от лаковата повърхност на Вашия автомобил. Характеризира се с много по-голяма трайност от обикновената глина, с нея могат да бъдат направени около 30 автомобила.
Купи

Clay Bar – 3 Clays

43.10лв.
Това е един комплект clay bars (глини) с 3 различни действия според повърхността, която ще бъде третирана. Основната задача на глината е да премахне набитата в лака мръсотия и да коригира определени драскотини. Бялата глина е предназначена за отстраняване на деликатни замърсявания и много фини корекции. Това е най-меката глина в комплекта. Зелената глина е предназначена за премахване на средни петна от лакирани повърхности, създадени от ежедневната употреба. Жълтата глина е най-агресивна и се използва за почистване на по-дълбоки и сериозни проблемни звена.
Купи

Clay Bar Heavy – Blue 100grm

26.00лв.
Клей бар (глина) с висока степен на твърдост (агресивност), предназначен за третиране на тежки замърсявания и работа с много твърд лак.
Купи

Clay Bar Mild – Orange 100grm

26.00лв.
Клей бар (глина) с фина структура подходящ за третиране на меки лакове, леки замърсявания и ежедневна употреба.
Купи

Clay Bar Medium – Yellow 100grm

26.00лв.
Клей бар (глина) със средна твърдост за третиране на повърхностния слой на лака и отстраняване на вградената в него мръсотия.
Купи