Показване на 10 резултата

Q2 CanCoat PRO EVO 200ml

Gyeon Q² CanCoat Pro EVO е обновена версия на познатия продукт. Благодарение на обновената си формула Gyeon Q² CanCoat Pro EVO е по-устойчиво, по-водоотблъскващо, придава повече блясък и най вече - може да се нанася на открито! Покритието е само за сертифицирани Gyeon детайлъри и може да се използва като поддържащ, опресняваш и подобряващ качествата на положените вече керамични покрития продукт. Продуктът може да бъде нанесен и без да има керамично покритие, като това ви гарантира 1г. трайност. И в двете му приложения Gyeon Q² CanCoat Pro EVO придава невероятна гладкост, блясък и водоотблъскване.
САМО ЗА СЕРТИФИЦИРАНИ ДЕТАЙЛЪРИ

Q2 CanCoat EVO 200ml

99.20лв.
Gyeon Q² CanCoat EVO е обновена версия на познатия продукт. Благодарение на новата си формула Gyeon Q² CanCoat EVO е по-устойчиво, по-водоотблъскващо, придава повече блясък и най вече - може да се нанася на открито!Покритието създава солиден защитен слой върху лаковата повърхност и всички други елементи по екстериора.
Купи

Nano Hard Plastic 8ml

25.70лв.
Устойчиво 6 месеца покритие, предназначено за възстановяване цвета и изгледа на избелели черни пластмаси.
Купи

BlackOUT 50ml

102.60лв.
CarPro CQUARTZ BlackOut е продукт, използващ сложна и иновативна формула, имаща за цел да направи продукта лидер в класа си. CQUARTZ BlackOut ще създаде невероятно издръжливо покритие и ще възстанови черния изглед на избелели пластмаси и гума като ще им предаде зашеметяващ сатенен изглед.
Купи

Q2 CanCoat Pro 200ml

Gyeon Q² CanCoat Pro е покритие само за сертифицирани Gyeon детайлъри, което може да се използва като поддържащ, опресняваш и подобряващ качествата на положените вече керамични покрития продукт. Продуктът може да бъде нанесен и без да има керамично покритие, като това ви гарантира 1г. трайност. И в двете му приложения Gyeon Q² CanCoat Pro придава невероятна гладкост, блясък и водоотблъскване.
Само за сертифицирани детайлъри

Enigma Elixir 500ml

62.66лв.
Angelwax Enigma Elixir e базиран на нанокерамична основа дресинг за гуми. Характеризира се с висока издържливост и нещо много важно за подобен продукт - формула, която не позволява полепването на прах.
Купи

Enigma Corona 500ml

83.85лв.
Angelwax Enigma Corona е продукт на нанокерамична основа за третиране на екстериорни пластмасови детайли и гумените материали като им придава свеж вид и хидрофобни свойства за седмици наред.
Купи

Q2 Trim 30ml

84.60лв.
Gyeon Q2 Trim Quartz Coating е керамично покритие на базата на Кварц, предназначено за пластмасови елементи в екстериора и интериора на автомобила.
Купи

C4 Permanent Trim Restorer

58.16лв.98.10лв.
Gtechniq Permanent Trim Restorer e покритие, което възстановява лайстните до състояние "като ново", без да променя нивото на блясъка
Опции

CQuartz DLUX Plastic & Wheels Protection 30ml KIT Pack

84.00лв.
CQuartz DLUX е продукт, спадащ към групата на керамичните покрития. Възстановява и защитава трайно външните елементи на автомобила като джанти, фарове, брони, пластмасови и хромирани лайстни.
Купи