Показване на 1–18 от 35 резултата

The Only Coating 50ml

60.80лв.
Висококачествено защитно покритие за лаковата повърхност, предназначено за любителска и професионална употреба. Придава изключително водоотблъскване, блясък и защита.
Купи

Q2 Infinite TopCoat Type 1 30ml

Gyeon Q² Infinite TopCoat Type 1 е най-добрият инструмент за подобряване на ефективността и издръжливостта на хидрофобния ефект и на двете основни покрития - Base Type 1 и 2. Комплектът съдържа: 1бр. Gyeon Q² Infinite TopCoat Type 1 1бр. обновен апликатор 1бр. Gyeon стикер 1бг. упътване
САМО ЗА СЕРТИФИЦИРАНИ ДЕТАЙЛЪРИ

Q2 CanCoat PRO EVO 200ml

Gyeon Q² CanCoat Pro EVO е обновена версия на познатия продукт. Благодарение на обновената си формула Gyeon Q² CanCoat Pro EVO е по-устойчиво, по-водоотблъскващо, придава повече блясък и най вече - може да се нанася на открито! Покритието е само за сертифицирани Gyeon детайлъри и може да се използва като поддържащ, опресняваш и подобряващ качествата на положените вече керамични покрития продукт. Продуктът може да бъде нанесен и без да има керамично покритие, като това ви гарантира 1г. трайност. И в двете му приложения Gyeon Q² CanCoat Pro EVO придава невероятна гладкост, блясък и водоотблъскване.
САМО ЗА СЕРТИФИЦИРАНИ ДЕТАЙЛЪРИ

Q2 Infinite Base Type 2 30ml

Gyeon Q² Infinite Base Type 2 е плътно, изключително лъскаво и хидрофобно керамично покритие само за сертифицирани Gyeon детайлъри. Придава невероятен блясък и дълбочина на цвета, като формулата му е базирана на SiO2 (Силициев Диоксид)
САМО ЗА СЕРТИФИЦИРАНИ ДЕТАЙЛЪРИ

Q2 Infinite Base Type 1 30ml

Gyeon Q² Infinite Base Type 1 е усъвършенствано, еднослойно керамично покритие само за сертифицирани Gyeon детайлъри на базата на флуорно модифицирана полисилазанова технология, осигуряващо безкрайната гаранция на Gyeon.
САМО ЗА СЕРТИФИЦИРАНИ ДЕТАЙЛЪРИ

Q2 CanCoat EVO 200ml

99.20лв.
Gyeon Q² CanCoat EVO е обновена версия на познатия продукт. Благодарение на новата си формула Gyeon Q² CanCoat EVO е по-устойчиво, по-водоотблъскващо, придава повече блясък и най вече - може да се нанася на открито!Покритието създава солиден защитен слой върху лаковата повърхност и всички други елементи по екстериора.
Купи

Q2 Syncro EVO

235.60лв.333.50лв.
Gyeon Q² Syncro EVO e истинска еволюция в света на керамичните покрития. Притежава твърдост 9H, ниска разходна норма, а благодарение на обновената си формула Gyeon Q² Syncro EVO е по-устойчиво, по-водоотблъскващо, придава повече блясък и най вече - може да се нанася на открито!
Опции

Q2 Pure EVO

179.65лв.229.65лв.
Gyeon Q² Pure EVO e керамично покритие, което съчетава две ключови качества - много високо ниво на блясък и изключителна издръжливост, а обновената формула позволява полагане на открито.
Опции

Q2 One EVO

109.40лв.144.00лв.
Gyeon Q2 One ЕVO Quartz Coating e истинска еволюция в света на керамичните покрития. Благодарение на обновената си формула Gyeon Q2 One ЕVO е по-устойчиво, по-водоотблъскващо, придава повече блясък и най вече - може да се нанася на открито!
Опции

Q2 Mohs EVO

179.65лв.243.50лв.
Gyeon Q2 Mohs EVO e подобрена версия на легендарното и емблематично за марката покритие. Новата версия е с формула за пръв път използвана в детайлинга на базата на флуорно модифицирана полисилазанова. В крайна сметка покритието по-устойчиво, по-лесно за забърсване по-водоотблъскващо, придава повече блясък и най вече - може да се нанася на открито. Продуктът има изключителна твърдост и гарантира оптимална защита на автомобила от всички неблагоприятни условия на експлоатация и околна среда, като има до три пъти по-дълга издръжливост в сравнение с най-добрите вакси.
Опции

Qjutsu Body Coat 100ml

190.90лв.
QJUTSU Body Coat е еднокомпонентно керамично покритие, което е подходящо за професионалисти заради характеристиките си и за любители заради лесното полагане. Осигурява 12 месеца защита, невероятен блясък, дълбочина на цвета и водоотблъскване.
Купи

C1 Crystal Lacquer

109.90лв.
Gtechniq C1 е изключително лесно за нанасяне керамично покритие идеално за любители или начинаещи, които искат устойчиво покритие със страхотен блясък.
Още

CQuartz Finest Reserve COLD 50ml KIT

CarPro CQUARTZ Finest Reserve е най-съвременното и водещо покритие, в гамата на марката, като е предназначено само за сертифицирани CarPro детайлъри. Специфичното за него е, че е предвидено за нанасяне в по-студена среда. CarPro детайлъри. Това е изключително сложна хибридна смес от инфузирани със SiO2 епоксидни наночастици, които осигуряват невероятната защита и блясък. След третиране автомобилът е изключително лъскав, защитен от препарати в диапазона 3~13pH и има ъгъл на водотблъскване 110°.
Само за сертифицирани детайлъри

CQuartz Professional 50ml

Премуим керамично покритие предназначено само за специализирани детайлъри. Формулата се базира на флуоровъглероден композит и SiO2 с модифицирани наночастици, за да осигури изключителна защита, дълбок блясък, дълготрайност и водоотблъскване.
Само за сертифицирани детайлъри

CQuartz Finest Reserve 50ml KIT

CarPro CQUARTZ Finest Reserve е най-съвременното и водещо покритие, в гамата на марката, като е предназначено само за сертифицирани CarPro детайлъри. CarPro детайлъри. Това е изключително сложна хибридна смес от инфузирани със SiO2 епоксидни наночастици, които осигуряват невероятната защита и блясък. След третиране автомобилът е изключително лъскав, защитен от препарати в диапазона 3~13pH и има ъгъл на водотблъскване 110°.
Само за сертифицирани детайлъри

Hydroslick Intense Gloss SIO2 Ceramic Coating HYPERWAX 473ml

120.20лв.
Хибридно керамично покритие под формата на течна вакса на база на SiO2. Има изключителни хидрофобни свойства, осигурява защита в рамките на 1г. и придава кристален блясък и дълбочина на цвета. Хидрофобният слой отблъсква замърсяванията, предпазва от UV лъчи, улеснява подсушаването, поддържа повърхността чиста и блестяща за по-дълго време. HydroSlick може да се нанася многократно и върху всички лъскави, боядисани повърхности, както и стъкла, фарове, полирани и хромирани елементи.
Купи

Q2 CanCoat Pro 200ml

Gyeon Q² CanCoat Pro е покритие само за сертифицирани Gyeon детайлъри, което може да се използва като поддържащ, опресняваш и подобряващ качествата на положените вече керамични покрития продукт. Продуктът може да бъде нанесен и без да има керамично покритие, като това ви гарантира 1г. трайност. И в двете му приложения Gyeon Q² CanCoat Pro придава невероятна гладкост, блясък и водоотблъскване.
Само за сертифицирани детайлъри

Q2 Mohs+ 50ml

Gyeon Q² Mohs + ​​е уникална двустепенна система покритие, която осигурява както изключителна устойчивост на надраскване, така и невероятни самопочистващи се свойства, водоотблъскване и блясък. Покритието е с трайност над 5г. и е предназначено за употреба само от сертифицирани детайлъри.
Само за сертифицирани детайлъри