Показване на 7 резултата

Hydrothread Ceramic Fabric Protectant – Stain Repellent 473ml

87.30лв.
Chemical Guys HydroThread е защитно, импрегниращо керамично покритие за всякакви текстилни повърхности, което осигурява защита от влага, мръсотия, обезцветяване и UV лъчи в рамките на 12м.
Купи

PURATEX Strong Protector for textile upholstery 500ml

48.60лв.
PURATEX® Strong Protector е високоефективен продукт, осигуряващ защита от замърсявания по текстилните повърхности. След употребата му освен трудно зацапване получавате и лекота при почистването. Подходящ е за всички видове текстилни тъкани.
Купи

Fabric Care F-1 150ml

38.68лв.
FX Protect FABRIC CARE F-1 е препарат, предназначен за защита на всички видове текстилни материали, набук, велур и алкантара.
Купи

Q2 FabricCoat

42.05лв.124.30лв.
Gyeon Q2 FabricCoat Quartz Coating е керамично покритие за текстилни повърхности в интериора и гюруци на кабрио автомобили.
Опции

I1 Smart Fabric AB 500ml

64.50лв.
Gtechniq I1 Smart Fabric V2 e е специално разработен препарат, целящ да отблъсне водата, мазнотията и мръсотията, което помага да се предотврати замърсяването и оцветяването на повърхностите.
Още

CQuartz Fabric 100ml

35.50лв.
CarPro Cquartz Fabic Coat e защитно покритие, предназначено за всички текстилни елементи в автомобила - седалки, мокет, платнена тапицерия, стелки и др. С CarPro Cquartz Fabic Coat ще защитите и импрегнирате сгъваемият таван на кабрио автомобилите. CarPro Cquartz Fabic Coat ще ги предпазите от вода, мръсотия, избеляване и промяна на структурата.
Купи

Shield 250ml

44.98лв.
Продукт в спрей вариант за консервиране на всякакви повърхности.
Купи