Показване на 5 резултата

Perfect Clarity Headlight Restoration Kit

92.50лв.
Meguiar's Perfect Clarity Headlight Restoration Kit е комплект за бързо и лесно възстановява на прозрачността и кристалността на пластмасовите и поликарбонатни фарове, който с времето пожълтяват или се окисляват. Висококачественото покритие предпазва фаровете ви от пожълтяване и повторно окисляване до 12 месеца. След третиране фаровете са бистри и красиви, като това оказва голямо и влияние на безопасността.
Купи

Headlight Restore & Protect 473ml

63.40лв.
Chemical Guys Headlight Restorer and Protectant е продукт, който ще ви помогне да се отървете от замъглените, избеляли или пожълтели фарове или стопове. Той възстановява и защитава увредената пластмаса само с една стъпка. Chemical Guys Headlight Restorer and Protectant ви дава възможност да избегнете скъпите ремонти на изгорелите и пожълтели фарове. С този продукт е необходимо просто да втриете няколко капки с апликатор или микрофибърна кърпа в пластмасата на фара или стопа, докато получите желания ефект. При по-твърда или изключително увредена пластмаса може да се наложи предварителна обработка с шкурка Р2000/Р3000, за да може да се постигнете максимално ясни и кристално чисти фарове. Chemical Guys Headlight Restorer and Protectant ви дава възможност да обработвате желаната повърхност на ръка или машинно, с лекота и то за много кратко време. Кремообразната формула съдържаща микро абразиви премахва пластовете от увредена пластмаса и създава защитен филм от синтетични восъчни агенти, предпазващ стоповете или фаровете от вредните UV лъчи.
Купи

Headlight Protectant

28.70лв.
Meguiar's Headlight Protectant осигурява мощна UV защита на пластмасовите покрития на фаровете, предотвратявайки тяхното състаряване и пожълтяване.
Купи

Headlight Restoration Kit 75mm (3″)

62.78лв.51.00лв.
Headlight Restoration Kit e комплект за професионално полиране на фарове и стопове, премахва драскотините и дефектите от всички видове фарове и задните светлини на автомобила.
Купи

PlastX

32.80лв.
Паста за полиране на пластмасови повърхности. Оставя защитен слой и UV защита.
Купи