Показване на 8 резултата

Clarity Cream Glass Polish 473ml

57.60лв.
P&S Clarity Cream Glass Polish е паста, с която ще отстраните натрупаните замърсявания по стъклото и ще внесете корекция, изглаждайки леки до средни несъвършенства.
Купи

Glass Cleaner

13.90лв.44.60лв.
Препарат за ефективно и бързо почистване на всякакви стъклени и гладки повърхности без да оставя замазвания. Напълно безопасен за всякакви повърхности, може да се използва за интериорна и екстериорна употреба.
Опции

G4 Nanotech Glass Polish

23.50лв.
G4 Nanotech Glass Polish е почистващ препарат на водна основа за третиране на стъклени повърхности и керамика, съдържащ нано абразиви и лимонена киселина, които гарантират перфектен финиш.
Още

Perfect Clarity Glass Compound/Polish

59.81лв.
Meguiar's Perfect Clarity Glass Polishing е полираща паста за стъкло, премахваща варовикови петна, мръсотия, омазняване и дори драскотини от чистачки.
Още

Glaco Glass Compound Roll On 100ml

30.50лв.
Glaco Glass Compound Roll On e апликатор, съдържащ абразивна консистенция, с която да се почисти и полира стъклото. Премахва оксидациите и набитата в стъклото мръсотия.
Купи

CeriGlass Applicator

4.55лв.
CeriGlass Applicator e апликатор за ръчно полиране на стъкла. Използвайте го с CeriGlass polish, за да полирате стъклата на автомобила.
Купи

CeriGlass Polish KIT 150ml

38.50лв.
CarPro CeriGlass Polish Kit е комплект, съдържащ продукт, произведен на базата на Цериев Окис. Използва се за отстраняване на варовикови отлагания, леки драскотини от чистачки, петна от капки, петна от птичи изпражнения. Съдържанието е апликатор за полиране на стъклото и микрофибърна кърпа.
Купи

CeriGlass Polish – Glass Polish Compound

23.10лв.57.00лв.
CarPro CeriGlass Polish е продукт, произведен на базата на Цериев Окис. Използва се за отстраняване на варовикови отлагания, леки драскотини от чистачки, петна от капки, петна от птичи изпражнения, както ръчно, така и с машина.
Опции