Показване на 7 резултата

Chrome Cleaner 125ml

23.70лв.
Продукт, който с лекота премахва оксидацията и замърсяванията от хромирани елементи или от пластмасови с хром покритие. Възвръща първоначалният изглед и оставя след себе си страхотен блясък, защита и водоотблъскване.
Още

Metallicut polish 150ml

41.10лв.
CarPro MetalliCut е специална паста за придаване на блясък и премахване на оксидации на всякакви метални, хромирани и алуминиеви повърхности.
Купи

Vintage line – Heavy Metal Polish 118ml

25.50лв.
Chemical Guys Heavy Metal Polish е продукт предназначен да полира перфектно несъвършенствата и да защити от повторната им поява всяка една метална повърхност по вашия автомобил.
Още

Q²M Metal Polish 120ml

31.70лв.
Gyeon Q²M MetalPolish е паста, с която можете да отстраните тежки дефекти на металните повърхности и същевременно да им придадете невероятен блясък.
Купи

Metal Polish 236ml

35.40лв.
Optimum Metal Polish е продукт, благодарение, на който ще възвърнете блясъка на метални, алуминиеви и никелирани повърхности и детайли.
Още

M1 All Metal Polish 100ml

25.50лв.
Gtechniq M1 All Metal Polish е паста, с която лесно ще отстраните лесно ръжда, оксидация, потъмняване.
Купи

NXT Generation All Metal Polish 148ml

34.00лв.
Meguiar's All Metal Polish. Meguiar's All Metal Polish е изключително модерна и революционна паста за почистване, възстановяване и защитаване на хромирани детайли, мед, сребро и всякакви метални повърхности.
Купи