Показване на 18 резултата

Leather Set

53.80лв.
Пълен комплект съдържащ всички необходими продукти, с който ще почистите и защитите всяка една кожена повърхност.
Купи

Leather Protector

19.90лв.25.65лв.
Deturner Leather Protector е продукт за подхранване и защита на всички кожени повърхности. След третиране омекотява и възвръща еластичността и свежестта на кожа, оставяйки матов визуален ефект.
Опции

Enigma Trinity Leather Coating 250ml

63.30лв.
Angelwax ENIGMA TRINITY е керамично покритие специално създадено за защита на кожени повърхности.
Купи

Colour Transfer Sealant for light smooth leather 150ml

40.30лв.
Революционен продукт за кожа, който трайно предотвратява оцветяването от дънки и тъмни пигменти по гладка светла кожа и улеснява почистването на бели и светли кожени седалки.
Купи

Leather SET

54.20лв.
Комплект за почистване на кожа. В него ще намерите почистващ продукт Deturner Leather Cleaner 250мл., четка за кожа, микрофибърна кърпа за забърсване на мръсотията, подхранващ продукт Deturner Leather Protector 250мл. и апликатор за нанасянето му.
Още

Leather Care

16.70лв.35.20лв.
FX Protect Leather Care е продукт за ревитализиране, омекотяване и защита на всички кожени повърхности. След третиране кожата е с меко кадифено усещане, сатенен изглед и устойчива на образуването на пукнатини.
Опции

Luxury Leather 500ml

28.60лв.
Soft99 Luxury Leather е интериорен детайлър, предназначен за бързо почистване, подхранване и защита на леко замърсени кожени и пластмасови повърхности на интериора на автомобила.
Купи

CORALUX 3in1 Combi Set

41.15лв.
Супер премиум и качествен комплект за поддръжка на кожени повърхности 3 в 1. Почистващият продукт ще отстрани с лекота замърсявания, петна от храни и омазнявания. Подхранващият продукт има омекотяващ и възстановяващ ефект. Той гарантира, че кожата остава еластична и защитена. Вграденият UV филтър предпазва кожата от слънчева светлина. 3-тата стъпка е защитаващият продукт (Leather Strong Protector). В комплекта ще специална четка и гъбичка, с които да разтъркате кожата при употреба на почистващия препарат и две памучни кърпи.
Купи

KERALUX Strong Protector for leather 200ml

42.40лв.
Keralux Strong Protector for Leather съдържа специални съставки, които ефективно и дългосрочно предпазват гладките кожени повърхности от преждевременно замърсяване и обезцветяване или оцветявания от дънки или мастило. В комплекта ще намерите: 200мл. Keralux® Strong Protector 2бр. памучни кърпи
Купи

Sprayable Leather Cleaner & Conditioner 473ml

44.85лв.
Chemical Guys Sprayable Leather Cleaner & Conditioner e продукт, който всеки трябва да притежава, защото качествата, които има обхващат всичко, което можете да направите за вашите кожени повърхности. Има лек към среден почистващ ефект, подхранва, омекотява кожата като я и защитава от UV лъчите.
Купи

Leather Coating 100ml

45.50лв.
FX Protect Leather Coating е защитно покритие, което е напълно невидимо. Перфектно предпазва всички кожени повърхности от вредното въздействие на UV лъчите и избледняване, а благодарение на своите хидрофобни свойства предотвратява замърсяването и обезцветяването от дънки например.
Купи

Ultimate Leather Detailer 473ml

40.90лв.
Meguiar's Ultimate Leather Detailer e продукт събиращ 3 ефекта в 1 - почиства, подхранва и защитава всички кожени повърхности без да остава лъскава или мазна повърхност.
Купи

Gold Class Rich Leather Wipes

26.90лв.
Почистете, подхранете и защитете кожените повърхности с една лесна стъпка благодарение на кърпичките за кожа Meguiar's Gold Class Rich Leather Wipes. 25бр. в опаковка.
Купи

Leather Quick Detailer 473ml

40.40лв.
Chemical Guys Leather Quick Detailer e бърз детайлинг спрей за кожени повърхности, който фино почиства леки замърсявания, подхранва и възобновява оригиналният свеж и матов изглед на кожата, без да придава мазен блясък. Има защитна функция.
Купи

Vintage Leather Serum Protective Coating 473ml

76.50лв.
Chemical Guys Vintage Leather Serum Protective Coating е уникален защитен продукт, който възстановява мекото еластично усещане на кожата, предпазва от суровите UV лъчи и не позволява проникването на мръсотия.
Купи

Q2 LeatherCoat

17.85лв.32.40лв.
Gyeon Q2 LeatherCoat Quartz Protectant е кварцово покритие за защита на всички кожени повърхности.
Опции

Leather Protectant PLUS 500ml

33.50лв.
Optimum Protectant Plus почиства, възстановява и защитава кожени, винилови и пластмасови повърхности.
Купи

L1 Leather Guard AB

19.15лв.70.76лв.
Gtechniq L1 Leather Guard AB е продукт, с които ще защитите кожените повърхности от износване, избледняване и замърсяване за дълъг период от време.
Опции