Показване на 1–18 от 28 резултата

P&S Shine All Performance Dressing 473ml

40.70лв.
P&S Shine All Performance Dressing е продукт на водна основа за придаване на наситен черен и плътен изглед на всякакви повърхности от гума, винил и кожа, като защитава, подхранва и омекотява третираната повърхност. Има лъскав, гланцов ефект.
Купи

Interior MATT

24.70лв.32.80лв.
Deturner Interior MATT е лесен за употреба продукт в спрей вариант, благодарение на които ще придадете завършен вид и осигурите защита на всяка една повърхност в интериора.
Опции

Interior Dressing

21.10лв.32.30лв.
Fresso Interior Dressing подхранва всички повърхности в интериора на автомобила, като пластмаса, винил и гума. Придава сатенен изглед, има антистатичен ефект, предпазва от UV лъчите и има приятен аромат.
Опции

Tire Kicker Extra Glossy Tire Shine 473ml

33.80лв.
Chemical Guys Tire Kicker Extra Glossy Tire Shine бърз и лесен за употреба продукт на водна основа за придаване на дълбок и наситен черен блясък на гуми, уплътнения и пластмаси. След третиране повърхността е дълготрайно защитена от повторно избеляване и не е лепкава.
Купи

Interior SET

51.80лв.
Комплект за интериорна грижа. В него ще намерите почистващ продукт Deturner Ready Interior Cleaner 250мл., четка, микрофибърна кърпа за забърсване на мръсотията, дресинг за пластмаси Deturner Interior Dressing 250мл. и апликатор за нанасянето му.
Купи

Interior Detailer

27.50лв.35.50лв.
Good Stuff Interior Detailer е препарат, който в една стъпка почиства, освежава и защитава всички интериорни повърхности. Формулата му е напълно безопасна, а след третиране повърхностите са антистатични и предпазени от UV лъчи.
Опции

Nice and Wet Tire Shine – Trim Coating 411g

36.15лв.
Препарат под формата на спрей за придаване на силен блясък и защита на гумени и пластмасови части. С лекота ще направите гумите на автомобила да изглеждат по-лъскави и с мокър ефект без те да бъдат мазни и лепкави.
Купи

Interior Dressing

24.64лв.
Deturner Interior Dressing подхранва всички повърхности в интериора на автомобила, като пластмаса, винил и гума. Осигурява сатенен финиш, антистатичен ефект, предпазва от UV лъчите и има приятен аромат.
Опции

V.R.P. Protectant Dressing – Condition, Shine & Sealant 473ml

36.70лв.
Продукт на водна основа, имащ за цел да възстанови и защити всички гумени, пластмасови и винилови повърхности по екстериора и интериора на автомобила.
Купи

Tire & Rubber Protection

23.00лв.40.40лв.
FX PROTECT Tire & Rubber Protection е специализиран продукт за възстановяване и защита на гумени и каучукови елементи. Подобрява еластичността на третираните детайли и придава антистатични, хидрофобни свойства, заедно с подобряване на блясъка.
Опции

New Car Scent Protectant 473ml

31.05лв.
Meguiar's New Car Scent Protectant е продукт тип дресинг, което означава, че придава свеж вид на всички видове материали в интериора. Има почистващи, антибактериални и обезмасляващи свойства, като след третиране осигурява защита от UV лъчи и има антистатично действие. Не оставя мазни или лепкави следи, а само прекрасен наситен сатенен финиш. Освен всичко ароматизира купето с култовия аромат от Meguiar's - New Car Scen
Купи

Silk Shine Vinyl, Rubber, Plastic Satin Protectant Dressing 473ml

33.60лв.
Chemical Guys Silk Shine Vinyl, Rubber, Plastic Satin Protectant Dressing е дресинг на водна основа, който възстановява новият изглед, придавайки матов или сатенен блясък на вътрешния и външния винил, гума и пластмаса, без да добавя допълнителен мазен мокър блясък.
Купи

Interior Dressing

24.00лв.35.20лв.
FX Protect interior Dressing е продукт за придаване на сатенен изглед и защита на материали, изработени от пластмаса, винил, гума.
Опции

Natural Shine Dressing&Coating /satine shine/

33.80лв.
Chemical Guys Natural Shine Dressing е продукт, който бързо и лесно възобновява цвета на всички пластмасови, винилови и гумени материали в интериора и екстериора на автомобила като ги и защитава.
Купи

Under Carriage Spray – Bare Bones 473ml

33.90лв.
Chemical Guys Bare Bones e специализиран спрей, който връща естественият цвят на всички пластмасови и гумени детайли по шасито на автомобила, както и добавя свеж вид и блясък на детайли от метал и алуминий и ги защитава седмици наред.
Купи

Gel Extended Life New Look Trim&Tire Gel 473ml

49.80лв.
Chemical Guys Gel Extended Life New Look Tire and Trim Gel е водоустойчив гел предназначен да възобнови оригиналния вид и цвят на всяка пластмасова, винилова и каучукова повърхност, като я подхрани и защити от състаряване и избеляване.
Купи

Q2M Preserve Interior 250ml

20.50лв.
Gyeon Q2M Preserve е препарат за интериорни повърхности, който възстановява и предпазва всички видове пластмаси и винили. Създава лек матов ефект и невидим защитен слой, който гарантира добрата визия. 
Купи

C6 Matte Dash AB 100ml

19.15лв.
techniq Matte Dash е дресинг, пригоден за интериорна употреба, придаващ матов ефект и осигуряващ защита на повърхностите.
Още