Показване на 1–18 от 27 резултата

Ultimate Tyre Shine Foam 538ml

46.80лв.
Meguair's Ultimate Tyre Shine Foam e продукт, под формата на аерозол, който прави нежна пяна, която леко почиства гумите на автомобила и създава дълготраен и равномерен блясък.
Купи

Tyre Dressing 200ml

29.40лв.
Освежава избелели гумени части по екстериора на автомобила и служи за дресинг при употреба на автомобилни гуми, оставяйки сатенено-матово покритие.
Купи

Galactic Black Wet Look Tire Shine Dressing 473ml

41.80лв.
Chemical Guys Galactic Black Wet Look Tire Shine Dressing е продукт тип дресинг за гуми, който е водещ в категория блясък и издържливост. Може да се използва и върху външни пластмаси и гумени елементи.
Купи

HydroShield Ceramic Tire Shine Coating 473ml

79.50лв.
Лесен за нанасяне препарат на базата SiO2 (Силициев Диоксид), който възвръща свежестта, насища цвета, придава сатенен ефект и защита на всички пластмасови, гумени елементи по автомобила.
Купи

Tire Kicker Extra Glossy Tire Shine 473ml

33.80лв.
Chemical Guys Tire Kicker Extra Glossy Tire Shine бърз и лесен за употреба продукт на водна основа за придаване на дълбок и наситен черен блясък на гуми, уплътнения и пластмаси. След третиране повърхността е дълготрайно защитена от повторно избеляване и не е лепкава.
Купи

Nice and Wet Tire Shine – Trim Coating 411g

36.15лв.
Препарат под формата на спрей за придаване на силен блясък и защита на гумени и пластмасови части. С лекота ще направите гумите на автомобила да изглеждат по-лъскави и с мокър ефект без те да бъдат мазни и лепкави.
Купи

Creamy Tire Dressing

29.34лв.
Deturner Creamy Tire Dressing е продукт тип дресинг предназначен за импрегниране и защита на гуми и външни пластмасови детайли. Формулата е на базата на SiO2, благодарение, на което продуктът е изключително издържлив.
Опции

V.R.P. Protectant Dressing – Condition, Shine & Sealant 473ml

36.70лв.
Продукт на водна основа, имащ за цел да възстанови и защити всички гумени, пластмасови и винилови повърхности по екстериора и интериора на автомобила.
Купи

Tire & Rubber Protection

23.00лв.40.40лв.
FX PROTECT Tire & Rubber Protection е специализиран продукт за възстановяване и защита на гумени и каучукови елементи. Подобрява еластичността на третираните детайли и придава антистатични, хидрофобни свойства, заедно с подобряване на блясъка.
Опции

Ultimate Tyre Shine 425g

36.70лв.
Meguiar's Ultimate Tire Shine е препарат за придаване на силен блясък на гумите под формате на аерозол спрей.
Купи

Silk Shine Vinyl, Rubber, Plastic Satin Protectant Dressing 473ml

33.60лв.
Chemical Guys Silk Shine Vinyl, Rubber, Plastic Satin Protectant Dressing е дресинг на водна основа, който възстановява новият изглед, придавайки матов или сатенен блясък на вътрешния и външния винил, гума и пластмаса, без да добавя допълнителен мазен мокър блясък.
Купи

Gel Extended Life New Look Trim&Tire Gel 473ml

49.80лв.
Chemical Guys Gel Extended Life New Look Tire and Trim Gel е водоустойчив гел предназначен да възобнови оригиналния вид и цвят на всяка пластмасова, винилова и каучукова повърхност, като я подхрани и защити от състаряване и избеляване.
Купи

Tire GEL 950ml

39.90лв.
Optimum Opti-Bond Tire Gel е препарат на водна основа, който възстановява блясъка и защитава външната пластмаса, каучук, винилова облицовка или табло. Притежава изразена UV защита. Може да се използва и като дресинг за гуми. Оставя естествен блясък без да е лепкав, мазен и свръх лъскав.
Купи

Tire GEL 236ml

18.00лв.
Optimum Opti-Bond Tire Gel е препарат на водна основа, който възстановява блясъка и защитава външната пластмаса, каучук, винилова облицовка или табло. Притежава изразена UV защита. Може да се използва и като дресинг за гуми. Оставя естествен блясък без да е лепкав, мазен и свръх лъскав.
Още

Q2M TireExpress

24.30лв.63.40лв.
Gyeon Q²M Tire Express е препарат предназначен да осигури трайно покритие върху автомобилните гуми.
Опции

Q2 Tire 400ml

40.00лв.
Gyeon Q2 Tire Quartz Dressing е единственото защитно покритие за гуми на базата на SiO2 в света. Придава дълготраен гланцов ефект и завидна хидрофобност.
Купи

T2 Tyre Dressing 250ml

13.80лв.
Gtechniq T2 Tyre Dressing e лесен за нанасяне препарат за гуми, придаващ фин блясък.
Още

T1 Tyre N Trim 250ml

33.20лв.
Gtechniq T1 Tyre N Trim e продукт предназначен за поддръжка на гумени повърхности, осигурявайки им защита.
Купи