Показване на 13 резултата

Interior QD

18.80лв.63.40лв.
Едностъпков продукт за почистване на леки замърсявания и придаване на завършен вид и матов ефект на всички повърхности в интериора.
Опции

Wash Mist Plus 300ml

25.70лв.
Soft99 Wash Mist Plus Interior Cleaner е всеобхватен продукт за почистване на всички интериорни повърхности, който има и силно антибактериално действие. С лекота и безопасно отстранява мръсотия и дезинфекцира. Премахва омазнявания и следи от пръсти от LCD дисплеи, кожа, плат, винил, стъкла и пластмаса напълно безопасно.
Купи

Display cleaner set

25.50лв.
Комплект за бързо и лесно почистване на всякакъв тип дисплеи, съдържащ специализиран препарат, микрофибърна кърпа с вплетени въглеродни влакна и мека, удобна и стилна торбичка.
Купи

Dashboard Detailer 300ml

32.00лв.
Бърз и лесен за използване продукт под формата на спрей, служещ за отстраняване на прах и леки замърсявания в интериора на автомобила.
Купи

Quick Interior Detailer 3.78L

99.50лв.
Препарат за бързо почистване, освежаване и защита на интериора на автомобила. Лесен за нанасяне и свръх ефективен. Придава напълно матов завършек.
Купи

HydroInterior Ceramic Interior Detail Spray and Coating 473ml

85.70лв.
HydroInterior е препарат за поддръжка на интериора съчетаващ качествата на детайлинг спрей и сериозната защита, която осигуряват керамичните покрития. Оставя фабричен, матов завършек.
Купи

Inner Quick Detailer

18.85лв.24.20лв.
CarPro Inner QD е бърз детайлинг спрей за интериорна употреба. Има почистващо, дезинфекциращо и антистатично действие
Опции

Interior Detailer Pomegranate

18.70лв.69.90лв.
FX Protect Interior Detailer Pomegranate е мултифункционален препарат за третиране на всяка една повърхност в интериора, който не само почиства нежно, но и защитава избраната повърхност. Не оставя петна, лесен е за употреба и има свеж аромат на нар.
Опции

Q2M Interior Detailer

28.20лв.46.65лв.
Gyeon Q²M Interior Detailer е идеалният продукт за поддръжка на интериора. Премахва леки до средни замърсявания и остава матов, не лепкав финиш и свеж аромат. Играе ролята и на дезинфектант, убиващ всички микроби и причинители на зарази, но е и безопасен е за третиране кожа, пластмаса, алкантара, текстил, стъкло и всички видове интериорни покрития.
Опции

Quick Interior Detailer Wipes Mat

25.90лв.
Meguiar' Quick Interior Detailer Wipes Mat са кърпички за бързо, лесно и безопасно почистване на вътрешните повърхности на вашия автомобил, включително пластмаси, винил, кожа, гума, метал и дори LCD и навигационни екрани. 25бр. в опаковка.
Купи

Inner Clean Quick Interior Detailer 473ml

41.80лв.
Chemical Guys Inner Clean Quick Interior Detailer е продукт, с който ще почистите леки замърсявания по всички повърхности в интериора и ще им осигурите свеж вид и защита.
Купи

Ultimate Interior Detailer 473ml

44.85лв.
Meguiar’s Ultimate Interior Detailer е продукт за интериора на Вашия автомобил, притежава силно почистващи свойства, същевременно не уврежда повърхностите, съзадава UV защита и антистатичен слой.
Купи

Quick Interior Detailer

31.70лв.
Препарат за бързо почистване, освежаване и защита на интериора на автомобила. Лесен за нанасяне и свръх ефективен. Прави пластмасите матови.
Купи