Показване на 1–18 от 31 резултата

SB-BOB brush cover

39.30лв.
Висококачествена микрофибърна "шапка" с гъстота 1200 gsm за поставяне върху четка за измиване.
Купи

Mr.BOB Premium Chenille Wash Brush Cover

39.30лв.
Произведена от висококачествен шенил "шапка" за поставяне върху четка за измиване. Осигурява лесно и безопасно третиране
Купи

Premium Velcro Car Wash Mitt

39.30лв.
Удобна ръкавица за основно измиване изработена от висококачествен микрофибър, благодарение на което е нежна към повърхностите и абсорбира голямо количество вода с шампоан.
Купи

Ultra Glide Wash Mitt

29.00лв.
FXProtect ULTRA GLIDE WASH MITT е много мека и супер абсорбираща ръкавица за основно измиване, гарантираща безопасно третиране.
Купи

QJUTSU Ultrasoft Sponge

21.80лв.
Soft99 QJUTSU Ultrasoft Sponge е ултрамека трислойна гъба за основно измиване, осигуряваща безопасно и ефективно третиране.
Купи

DabDab Ultra Soft MF Wash Mitt

33.40лв.
CarPro DabDab е най-новата и супер мека ръкавица за основно измиване, предназначена за безопасно и ефективно измиване на вашия автомобил
Купи

Wheel Mitt

28.30лв.
CarPro WheelsMitt е удобна двулицева ръкавица за почистване на джанти.
Купи

Detailing Mitt

19.50лв.
Meguiar's Detailing Mitt е удобна, изключително дебела ръкавица от качествен микрофибър. Тази много мека ръкавица е специално създадена за работа в интериора.
Купи

Chenille Microfiber Wash Pad

29.95лв.
Ръкавица за основно измиване произведена от висококачествен микрофибър, имaща голяма контактна площ осеяна със свръх меки реснички, които нежно и безопасно галят лаковата повърхност.
Още

Wash Wedge Foam Cleaning Sponge

30.90лв.
Lake Country Wash Wedge е иновативна гъба за основно измиване произведена най-висококачествена от пяна, която разполага с напречно изрязани и прорязани канали за безопасно и ефективно отстраняване на замърсяванията.
Купи

Big Blue Wash Sponge

16.20лв.
Гъба за основно измиване, изработена от висококачествена пяна и със структура свеждаща шанса за създаване на дефекти по лаковата повърхност до минимум.
Още

Q2M WashPad

36.30лв.
Gyeon Q²M WashPad e двустранна гъба за основно измиване. Двата вида специално подбрани влакна - дълги и къси, осигуряват безопасно отстраняване на замърсяванията.
Купи

Q2M WheelMitt

37.90лв.
Q²M WheelMitt е ергономична ръкавица, предназначена за бързо и ефективно почистване на джанти. Изработена е от висококачествен корейски микрофибър със специфични влакънца, благодарение, на които премахва замърсяванията, без да уврежда повърхностите.
Купи

InnerScrub MF Glove

26.90лв.
CarPro InnerScrub MF Glove е ръкавица предназначена за почистване на почти всички вътрешни повърхности с лекота. Изработена е от специална смес от Полиестер и Микрофибър за премахване на упорити петна от кожа, пластмаса, винил, текстил или гума.
Купи

WoolWash Mitt

40.60лв.
CarPro WoolWash Mitt е удобна ръкавица за основно измиване произведена от свръх мека Мерино вълна.
Купи

Breeze Interior Mitt

21.70лв.
Work Stuff Breeze Interior Mitt e ръкавица произведена от специализиран микрофибър, имаща за цел да почисти безопасно и деликатно всяка една повърхност из интериора. Може да се използва с продукти тип APC, почистващи кожа или дресинги. Размерът е 14х14см.
Купи

Hybrid Wash Mitt

39.75лв.
Свръх качествена и мека двулицева ръкавица за основно измиване, специално направена да оптимизира работата с Meguiar's Hybrid Ceramic Wash&Wax KIT, но може и да се използва с всякакви други шампоани.
Купи

Cleaning Glove for all types of leather

14.20лв.
Ръкавици специално разработени за безопасно почистване на естествена кожа, изкуствена кожа, алкантара и тапицерия от плат. Можете да използвате ръкавиците както сухи, така и мокри.
Купи