Показване на 1–18 от 22 резултата

Low Lint Wool Heavy Cutting Pad 6″

24.25лв.
Lake Country Low Lint Wool Heavy Cutting е пад с диаметър 152мм. (6"), произведен от висококачествена плетена агнешка вълна прикрепена към подложка от пяна. Предназначен е за дълбока корекция на много увредена лакова повърхност и работа с DA (орбитална машина) и ротационна машина.
Купи

Low Lint Wool Heavy Cutting Pad 5.5″

23.00лв.
Lake Country Low Lint Wool Heavy Cutting е пад с диаметър 140мм. (5.5"), произведен от висококачествена плетена агнешка вълна прикрепена към подложка от пяна. Предназначен е за дълбока корекция на много увредена лакова повърхност и работа с DA (орбитална машина) и ротационна машина.
Купи

Low Lint Wool Heavy Cutting Pad 3.5″

14.80лв.
Lake Country Low Lint Wool Heavy Cutting е пад с диаметър 90мм. (3.5"), произведен от висококачествена плетена агнешка вълна прикрепена към подложка от пяна. Предназначен е за дълбока корекция на много увредена лакова повърхност и работа с DA (орбитална машина) и ротационна машина.
Купи

Coarse Wool Polishing Pad 50/65mm

24.10лв.
Пад изработен от пяна с контактна площ от вълна, предназначен за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност. Основата от синя, твърда пяна осигурява плътен натиск, а вълната коригира с лекота. Размер на към подложката 50мм., контактна площ 65мм.
Купи

Coarse Wool Polishing Pad 30/45mm

18.85лв.
Пад изработен от пяна с контактна площ от вълна, предназначен за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност. Основата от синя, твърда пяна осигурява плътен натиск, а вълната коригира с лекота. Размер на към подложката 30мм., контактна площ 45мм.
Купи

Coarse Wool Polishing Pad 150/170mm

55.40лв.
Пад изработен от пяна с контактна площ от вълна, предназначен за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност. Основата от синя, твърда пяна осигурява плътен натиск, а вълната коригира с лекота. Размер на към подложката 150мм., контактна площ 170мм.
Купи

Coarse Wool Polishing Pad 130/145mm

42.95лв.
Пад изработен от пяна с контактна площ от вълна, предназначен за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност. Основата от синя, твърда пяна осигурява плътен натиск, а вълната коригира с лекота. Размер на към подложката 130мм., контактна площ 145мм.
Купи

Coarse Wool Polishing Pad 80/90mm

30.80лв.
Пад изработен от пяна с контактна площ от вълна, предназначен за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност. Основата от синя, твърда пяна осигурява плътен натиск, а вълната коригира с лекота. Размер на към подложката 80мм., контактна площ 90мм.
Купи

Cut and Finish Wool Polishing Pad For Rotary 180mm

62.00лв.
RUPES CUT & FINISH Wool Pads е вълнен пад за ротацинна машина с диаметър 150мм от към подложката 180мм работна площ, представляващ иновация в системата на полиране. Благодарение на този пад ще успеете да направите дълбока корекция на лаковата повърхност, но и да придадете страхотен огледален финиш.
Купи

Cut and Finish Wool Polishing Pad For Rotary 150mm

56.80лв.
RUPES CUT & FINISH Wool Pads е вълнен пад за ротацинна машина с диаметър 125мм от към подложката и 150мм работна площ, представляващ иновация в системата на полиране. Благодарение на този пад ще успеете да направите дълбока корекция на лаковата повърхност, но и да придадете страхотен огледален финиш.
Купи

Q² M Rotary Wool Cut 130mm

28.33лв.
Вълнен пад за коригиране на тежки дефекти по лаковата повърхност, проектиран за ротационни полиращи машини. Изработен е от най-фина вълна с много висока плътност и уникална химическа обработка, която позволява падовете да се перат, същевременно да са и изключително издръжливи. Диаметър: 130мм.
Купи

Q² M Rotary Wool Cut 80mm 2pack

25.73лв.
Вълнен пад за коригиране на тежки дефекти по лаковата повърхност, проектиран за ротационни полиращи машини. Изработен е от най-фина вълна с много висока плътност и уникална химическа обработка, която позволява падовете да се перат, същевременно да са и изключително издръжливи. Диаметър 80мм., 2бр. в опаковка.
Купи

Q² M Rotary Wool Heavy Cut 130mm

38.35лв.
Вълнен пад от Мерино вълна предназначен за бързо коригиране на много тежки дефекти по лаковата повърхност, проектиран за ротационни полиращи машини. По-високият му профил осигурява удобство при работата върху извити детайли. Изработен е от най-фина вълна с много висока плътност и уникална химическа обработка, която позволява падовете да се перат, същевременно да са и изключително издръжливи. Диаметър 130мм.
Купи

Q² M Rotary Wool Heavy Cut 80mm 2pack

25.73лв.
Вълнен пад от Мерино вълна предназначен за бързо коригиране на много тежки дефекти по лаковата повърхност, проектиран за ротационни полиращи машини. По-високият му профил осигурява удобство при работата върху извити детайли. Изработен е от най-фина вълна с много висока плътност и уникална химическа обработка, която позволява падовете да се перат, същевременно да са и изключително издръжливи. Диаметър 80мм., 2бр. в опаковка.
Купи

Wool ring pad 155mm

32.72лв.
CarPro Wool Cutting Pad е силно режещ пад с отвор по средата, спомагащ по-доброто охлаждане и центриране.
Купи

SUPERFINE Merino Grip Wool Pad 160mm (6.5″)

17.66лв.15.80лв.
Мека и суперфина подложка, направена от естествена Мерино вълна за полиране с размер 160мм. (6.5") и дебелина 25мм.
Купи

PRO-Wool Detailing Grip Pad 160mm (6.5″)

23.15лв.21.15лв.
Пад произведен от супер фина вълна за финиширане на повърхностите. Притежава 10мм. подложка от пяна за по-добър контрол. Диаметърът му е 160mm (6.5").
Купи

Cutting Cool Wool Pad

29.10лв.33.50лв.
CarPro Cutting Cool Woоl Pad e силно режещ пад изработен от естествена вълна от Нова Зеландия, която е така разположена, че създава 3D структура, която служи за регулиране на температурата и влажността при полиране.
Опции