Показване на 7 резултата

IK MULTI PRO 12

172.60лв.
IK MULTI PRO 12 Sprayer е ръчно или захранено с компресор устройство под налягане, което се използва за пръскане с всякакъв тип химически агресивни вещества и вместимост 10л.
Още

IK HC 1.5L

38.80лв.
Здрава химически устойчива бутилка под налягане с вместимост 1.5л и регулируема дюза, работеща отлично с разтворители, алкални продукти, продукти на петролна основа, но не и киселини.
Купи

Venus Super HD Solvent line Sprayer 1.5L

51.00лв.
Kwazar Venus Super HD Solvent line Sprayer е силно химически устойчиво на разтворители (обезмаслители) устройство за пръскане под налягане с вместимост 1.5л. и регулируем накрайник, който улеснява достигането на труднодостъпни места.
Купи

Venus Super HD Acid line Sprayer 1.5L

51.00лв.
Kwazar Venus Super HD Acid line Sprayer е силно химически устойчиво на киселинни (pH 1-6) продукти устройство за пръскане под налягане с вместимост 1.5л. и регулируем накрайник, който улеснява достигането на труднодостъпни места.
Купи

Venus Super HD Alka line Sprayer 1.5L

42.10лв.
Kwazar Venus Super HD Alka line Sprayer е силно химически устойчиво на алкални продукти (pH 7-14) устройство за пръскане под налягане с вместимост 1.5л. и регулируем накрайник, който улеснява достигането на труднодостъпни места.
Още

Venus Super 360 PRO+ Sprayer 2L

44.70лв.
Kwazar Venus Pro+ 360 е професионално устройство за пръскане под налягане с вместимост 2л. и регулируем пулверизатор с двойно действие и 360 градуса функция.
Купи

IK MULTI PRO 2 SPRAYER

61.00лв.
iK Multi Pro 2 Sprayer е ръчно устройство под налягане, което е предназначено да пулверизира препарати от всякакъв тип, дори и силно химически агресивни. Притежава 1.9 литра вместимост за течност, като реално използваемото количество трябва да бъде 1.5 литра. iK Multi Pro 2 Sprayer НЕ прави пяна, но това не му пречи да бъде използван и с продукти тип pre wash и foam.
Купи