Показване на 11 резултата

P&S Absolute Rinseless Wash 950ml

48.20лв.
P&S Absolute Rinseless Wash e високо технологичен продукт (шампоан) за екстериорна и интериорна употреба, комбиниращ полимерна технология със силно измивни вещества. Благодарение на P&S Absolute Rinseless Wash можете да измиете автомобила си само с кофа вода и малко количество от продукта независимо къде се намирате. Може да се използва като продукт тип quick detailer или клей лубрикант.
Купи

Carbon Flex Vitalize Quick Detail Spray – Sealant Ceramic Coating Booster 473ml

63.40лв.
Chemical Guys Carbon Flex Vitalize Quick Detail Spray & Sealant Ceramic Coating Booster е уникален спрей продукт специално създаден за почистване, поддържане и подобряване качествата на керамични или въглеродни защитни покрития, като спомага да се осигури максимална защита за най-дълго време.
Купи

P40 Quick Detail Spray Natural Carnauba Shine 473ml

34.10лв.
Chemical Guys P40 Quick Detail Spray Natural Carnauba Shine е бърз детайлинг спрей обогатен с почистващи реагенти, хлъзгави вещества и естествена Карнауба восък. Тази колаборация ви позволява да придадете бързо и лесно ослепителен блясък, защита, водоотблъскване, да премахнете фин прах и следи от пръсти напълно безопасно.
Купи

ECOSMART Waterless Car Wash Wax RTU 473ml

32.20лв.
ECOSMART Waterless Car Wash & Wax RTU готов за употреба препарат в спрей вариант, благодарение на който с лекота ще почистите екстериора на автомобила от леко полепнал прах и то безопасно. Продуктът е на базата на екологична и натурална Карнауба, което осигурява блясък, дълбочина на цвета и увеличава хидрофобността на всеки един детайл от екстериора на автомобила.
Купи

ECOSMART Waterless Car Wash Wax Hyper Concentrated 473ml

53.70лв.
Chemical Guys EcoSmart Concentrate е цялостна безводна система за измиване на автомобила от леко полепнал прах, придаване на блясък и защита. Продуктът е с концентрирана формула, което го прави икономичен при честа употреба.
Купи

Swift Wipe Waterless Car Wash Easy Spray Wipe Formula 473ml

33.90лв.
Chemical Guys Swift Wipe Waterless Car Wash е лесен за употреба спрей за безводно измиване, който освен че е напълно безопасен към лаковата повърхност, а и придава страхотен блясък, водоотблъскване и гладкост.
Купи

Auto-QD 500ml

35.60лв.
Bilt Hamber Auto-QD e страхотен силно концентриран детайлинг спрей, типичен представител на продукти тип quick detailer. В зависимост от концентрация си може да има множество приложения. Каквото и да правите с Bilt Hamber Auto-QD, със сигурност ще имате лакова повърхност защитена от UV лъчите, от натрупване на водни капки, дълбок блясък, гладкост и водоотблъскване.
Купи

OPTI-Clean 500ml

24.00лв.
Opt Opti-Clean е революционен продукт, който е специално разработен за почистване и защита на всички автомобилни повърхности безопасно и ефективно, без да се използва течаща авода.
Купи

NO RINSE Car Wash&Wax 236ml

22.70лв.
Optimum No Rinse Wash & Wax e високотехнологичен продукт (шампоан), комбиниращ полимерна технология, измивни свойства и Карнауба вакса. Благодарение на Optimum No Rinse Wash & Wax можете да измиете автомобила само с кофа вода и малко количество от шампоана.
Купи

Ech2O Waterless Wash

6.95лв.23.70лв.
CarPro Ech2O Waterless Wash & Quick Detailer е продукт за ваксиране (quick detailer) или безводно измиване. Базиран е на SiO2 (Силициев диоксид). Създава блясък, дълбочина на цвета и защита за месеци наред.
Опции

Ultimate Wash & Wax Anywhere

54.52лв.
Продукт за безводно измиване, с който с лекота ще забършете прах, леки замърсявания и следи от пръсти. Същевременно е безопасен за лаковата повърхност и й придава блясък, водоотблъскване и защита.
Купи