Показване на 18 резултата

Microfiber Sponge Applicator White

6.40лв.
Мек, малък, кръгъл микрофибърен апликатор с практичен и удобен джоб за пръсти. Перфектен за нанасяне на препарати за кожа, вакси, дресинг или керамични покрития
Купи

Pearl Sponge Applicator 7.6×12.7cm

6.15лв.
Pearl Sponge Applicator e произведен от вълнени нишки апликатор с размер 7.6x12.7см. без ръбове, предназначен за лесно и удобно нанасяне на защитни и подхранващи детайлинг продукти по екстериора и интериора на автомобила.
Още

Wax applicator

7.90лв.
Апликатор за полагане на вакси, сийлънти или интериорни дресинги. Изработен е от мека пяна със затворен тип клетки. Пасва идеално в ръката и лесно се почиства.
Купи

Q2M Coating Applicator 2pcs

22.80лв.
Gyeon Q²M Coating Applicator е висококачествен, двустранен апликатор за безопасно и ефективно нанасяне на всякакъв тип покрития. Едната страна е велурена, а другата микрофибърна. 2бр. в опаковка.
Купи

Q2M Coating Applicator 1pcs

12.00лв.
Gyeon Q²M Coating Applicator е висококачествен, двустранен апликатор за безопасно и ефективно нанасяне на всякакъв тип покрития. Едната страна е велурена, а другата микрофибърна. 1бр. в опаковка.
Купи

Eclipse Microfiber Applicator

15.90лв.
Work Stuff Eclipse Microfiber e удобен микрофибърен апликатор за нанасяне на вакси, сийлънти или продукти за интериорна грижа. Той е достатъчно мек, така че е безопасен за всички повърхности. Диаметърът е 10.5см. и дебелина 3см.
Купи

Q²M MF Applicator 2pack

19.90лв.
Gyeon Q²M MF Applicator e висококачествен и удобен апликатор от микрофибър, благодарение, на който с лекота ще положите защитни покрития или подхранващи продукти върху лаковата повърхност, кожа, пластмаса, стъкла. Ергономичната форма осигурява удобство, а гъстият качествен микрофибър гарантира равномерно и плътно покритие. 2бр. в комплект.
Купи

Sunny Pocket Microfiber Applicator

8.00лв.
Work Styff Sunny Pocket Microfiber Applicator е удобен апликатор с място за вкарване на пръстите за нанасяне на керамични покрития, сийлънти и вакси. Изработен е от много качествен микрофибър, а размерът е 15см. диаметър и 3см. височина.
Още

UFO Wax Applicator

7.70лв.
FX Protect UFO Dressing/Wax Applicator e е висококачествен апликатор от пяна с кръгла форма за нанасяне на вакси и дресинги.
Купи

Eagle Detailing Sponge Blue 8x13cm

13.30лв.
Eagle Edgeless Sponge Blue 8x13cm е микрофибърeн апликатор без ръбове, изработена от висококачествен микрофибър клас АА, предназначена за лесно и удобно нанасяне на защитни и подхранващи детайлинг продукти по екстериора и интериора на автомобила.
Купи

PREMIUM Grade Workhorse Microfiber Applicator 2pcs

19.10лв.
Chemical Guys The Premium Grade Microfiber Applicator е идеалният избор да нанесете точното количество от вашите любими вакси, сийлънт, глейзове, дресинг и други, без да надраскате повърхността.
Купи

Wax&Dressing Applicator

11.74лв.
Свръх мек апликатор, направен от пореста, висококачествена и здрава пяна. Подходящ е за нанасяне на вакси, сийлънти или продукти за интериорна употреба.
Купи

WS Wax applicator

9.30лв.
Удобен и мек апликатор, произведен от висококачествена пяна за нанасяне на вакси, глейзове и финиширащи продукти. Размери: диаметър 85мм., височина 50мм.
Купи

Workhorse Microfiber Applicator (Leather&Vinyl Seats) 2pack

18.80лв.
Chemical Guys Tan Workhorse Microfiber Applicator е премиум микрофибърен апликатор специално създаден за нанасяне на подхранващи и защитни продукти на кожени и винилови повърхности. 2 броя в комплект
Купи

Detailing Swabs

36.95лв.
Апликатори за почистване или нанасяне на препарат на трудно достъпни места. Комплектът съдържа 20бр. в два различни размера.
Още

Even-Coat Applicator Pad 2 pack

17.74лв.
Апликатори за полиране и пастиране.
Купи

Soft Foam Applicator Pad 2 pack

16.50лв.
Комплект от 2бр. висококачествени апликатори, за работа с всякакъв тип продукти.
Купи

Wax applicator

12.40лв.
Висококачествен мек ръчен апликатор, за нанасяне на вакси, сийлънти, препарати за кожа и продукти тип дресинг.
Купи