Показване на 10 резултата

Tyre applicator

7.90лв.
Апликатор предназначен за полагане на препарат тип дресинг върху гуми. Формата му е адаптирана към профила на гумата, което създава удобство при работа без да си изцапате ръцете. Апликаторът осигурява плътно и равномерно нанасяне и оптимизира разходната норма. Лесно се пере и е за многократна употреба. Размери: 7x8x5см.
Купи

Q2M Tire Applicator Small 2pcs

16.15лв.
Gyeon Q2M Tire Applicator Small е удобен апликатор за автомобилни гуми, произведен от високачествена пяна, благодарение, на който бързо, лесно и равномерно ще нанесете дресинг за гуми. 2бр. в опаковка.
Купи

Q2M Tire Applicator Small 1pcs

8.50лв.
Gyeon Q2M Tire Applicator Small е удобен апликатор за автомобилни гуми, произведен от високачествена пяна, благодарение, на който бързо, лесно и равномерно ще нанесете дресинг за гуми. 1бр. в опаковка.
Купи

Q2M Tire Applicator Large 2pcs

17.65лв.
Gyeon Q2M Tire Applicator Large е удобен апликатор за гуми, които са с по-голяма площ на борда като гумите на джипове, бусове, камиони. Произведен е от високачествена пяна със специфична форма. 2бр. в опаковка.
Купи

Q2M Tire Applicator Large 1pcs

9.30лв.
Gyeon Q2M Tire Applicator Large е удобен апликатор за гуми, които са с по-голяма площ на борда като гумите на джипове, бусове, камиони. Произведен е от високачествена пяна със специфична форма. 1бр. в опаковка.
Купи

Tire Dressing Applicator

10.30лв.
FX Protect Tire Dressing Applicator e апликатор за гуми специално създаден, за нанасяне на дресинг за гуми. Притежава ергономична дръжка и вълнообразна повърхност, благодарение на която нанасянето става по-прецизно и плътно.
Купи

Q2M Applicator 4x9x2.5cm

5.80лв.
Gyeon Q2M Applicator е апликатор за нанасяне на керамични покрития или сийлънти.
Купи

Tire Wax Sponge – PITASUPO 2pcs

13.77лв.
Soft99 Tire Wax Sponge е апликатор за нанасяне на препарат за гуми върху тях.
Купи

Tire Applicator

11.90лв.
Апликатор за нанасяне на препарат за гуми.
Купи

Tyre Dressing Applicator

19.70лв.
Апликатор за нанасяне на дресинг за гуми, предпазващ вашите ръце от досег с препарата или третираната повърхност.
Купи