ЛюбителДетайлър

   

  На Вашето внимание, Детайлинг България, представя- „THE TOUR 2019“. Един проект целящ да сплоти детайлинг общността, да покаже едни от най- добрите в бранша и да приобщи много нови хора в каузата.

  Нашият екип разглежда детайлингът, като начин на мислене, а защо не и начин на живот. Подобен тип хора, сме водени от чувство за перфекционизъм- изпипвайки всеки детайл максимално добре.

  „THE TOUR 2019“ ще започне на 18-ти Март и ще е с продължителност- 1 седмица. Тазгодишният тур ще се състои под мотото „Предизвикай блясъка!“.

  Ще обиколим максимално много градове, с цел да се срещнем с възможно най- голям брой хора, които биха желали да се запознаем лично, да обменим опит и заедно да поговорим на любимата ни тема, а именно детайлингът.

  Освен това, целим да разберем и колко от вас са привърженици на идеята, автомобилът им да изглежда максимално добре и има ли наистина тенденция броят ни да се увеличава.

  В градовете, в които имаме партньори, и в тези, в които получим покани от професионални детайлъри (с детайлинг студиа), ще имаме възможността да се срещнем лично, в техните детайлинг „бърлоги“.

  По този начин, с желание от ваша страна, ще имате възможността да се докоснете до част отпродуктовата ни гама.

  В останалите места ще определим максимален брой главни точки, с цел постигане на удобство за всеки, проявил интерес за среща с нас.

  Поканата важи за всекиго без изключения: любители, клиенти, професионалисти, търговци, фенове, а също и за тези, които към момента не ни харесват, това би била добра възможност да изгладим евентуално възникналите недоразумения.

  Бъдете готови, защото Ви очакват много подаръци, мостри на различни продукти и рекламни материали.

  Чрез „THE TOUR 2019“- „Предизвикай блясъка!“, екипът ни се надява да бъде посланник на детайлинга, а също и да Ви приобщи към нашата общност, с цел да внесем у Вас емоцията, която ние самите притежаваме.

  Следете ни, за да не изпуснете интересни и важни неща, свързани с организацията на тура, а защо не и някоя атрактивна игра.

  *Ако искате да се запишете за среща с нас и да получавате подробна информация, относно тура ни, моля, попълнете формата за записване!