Новини

Откриване на най-големият онлайн магазин за детайлинг в България

Автомобилът никога не е бил само средство за придвижване.

Автомобилът е мания, която обуславя живота на милиони хора по целия свят.

Ако автомобилът за Вас е като най-добър приятел, ако нямате търпение да се качите в него и да пътувате стотици километри или пък ако просто се наслаждавате да го гледате, или да стоите в него и да се любувате, то Вие сте маниаци като нас.

Detailing Bulgaria е мащабен проект, породил се от хобито и манията на двама души, имащи специално отношение към автомобилите.

Тази мания прерасна в стабилно партньорство и създаването на бранд номер едно на Балканите, занимаващ се с внос и дистрибуция на професионална автокозметика и препарати за детайлинг.

Detailing Bulgaria има ясна визия как да се развива фирмата, как да постигнем високите критерий и да ги наложим като еталон в бранша, така че напълно да удовлетворяват изискванията на Вас – нашите клиенти.

Използвайки продуктите предлагани от Detailing Bulgaria, бихме искали да създадем култура у потребителите да поддържат автомобилите си във вид максимално близък до чисто новия, което е наша основна мисия.

От днес можете да се докоснете до най-ценният ни продукт, нашата сбъдната мечта – онлайн магазинът на Detailing Bulgaria.

Сигурни сме, че ще Ви хареса.

Убедени сме, че ще се почувствате специални и оценени с индивидуалното отношение към всеки един от Вас.

В онлайн магазина ще намерите продукти на водещите световни марки за професионална козметика и детайлинг за автомобили, на които Detailing Bulgaria е ексклузивен вносител за България, Сърбия и Македония. Ще намерите стотици продукти, с професионално изготвени описания и начини на употреба.

Партньорските ни отношения не се ограничават с брандовете Good Stuff Car Cosmetics, Meguiar’s, Wolf’s Chemicals, ValetPRO и ние няма да спрем до тук!

В процес сме на окончателно завършване на преговори с още няколко марки и когато всичко е факт, с удоволствие ще Ви ги презентираме.

Приятно разглеждане и нека пазаруването бъде удоволствие за Вас на www.detailingbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *