Новини

FX Protect – Властелинът на керамичните покрития

Забелязваме, че все повече НАНО-КЕРАМИЧНИ покрития навлизат на пазара. Толкова са много и всички са толкова добри на „рекламите“, че човек да се чуди кое да избере.

В крайна сметка избирате някое от тях, поставят го върху автомобила Ви и разлика няма или има, но за кратко. Ядосвате се, че сте дали определена сума пари, а в замяна не сте получили „чудото“ от рекламата.

Мнозина хора се обърнаха към нас с подобни оплаквания.

Ние също се „опарихме“ от такива покрития затова подхождаме с голямо внимание и правим тестове върху личните си автомобили на 95% от нещата, които предлагаме, за да може до Вас да стигнат само най-качествените продукти.

Сигурно ще си кажете ето ги поредните, които рекламират стоката си… Да, но всъщност, за да се стигне до тази реклама предлаганата от нас КЕРАМИКА вече е нанесена на десетки клиентски автомобили, да не говориме, че някои от тях ежедневно се подлагат на тежки тестове като търкане с четка и миене с киселинни препарати.

Отзивите на клиентите и детайлърите са изключително положителни и все повече хора започват да предлагат покритията от марката FX Protect. За нея можете да прочетете повече ТУК .

Прокритията, които предлага бранда са:

B7 BASE – този продукт отговаря за основната защита на лака. Внимателно подбраните съставки дават свойства на покритието като висока твърдост и гъвкавост. Част от спецификациите, които го отличават от другите предлагани покрития на пазара са високата устойчивост на надраскване и агресивна химия, антикорозионна защита и окисидиране, устойчивост на високи температури, устойчивост на вредни атмосферни услови.

F5 FINISH – този продукт е отговорен за невероятният 3D ефект върху лаковото покритие, който само FX Protect предлага. 3D структурата на покритието гарантира изключителна гладкост, дълбочина и хидрофобен ефект. Част от свойствата, които го отличават от другите продукти са високият ефект на отблъскване на водата под ъгъл от 110 градуса, отвеждане на мръсотията, огледален ефект, 3D структура на здравината, UV защита.

B7 BASE може да се използва като самостоятелно покритие с твърдост 7H, а F5 FINISH се използва като запечатващо покритие върху „БАЗАТА“. В комбинация твърдостта на двата продукта е 7H+5H. Структурата на покритието е базирана на SiO2, което е силициев диоксид. Времето на гаранционна защита е до 5 години при правилна поддръжка.

Двете покрития се предлагат само на професионални детайлъри минали през сцециализирано обучение и занимаващи се професионално с поддръжката на автомобили.

 

Техническа информация

  • Твърдост: 7Н + 5Н
  • Време за защита: до 5 години
  • Дебелина на покритието: 0,6-1 μm / 1 слой
  • Устойчивост на температури: до 426 ° C (800 ° F)
  • Време за свързване на молекулите 24 часа
  • Ъгъл на водоотблъскване: до 110 °
  • Устойчивост на химикали: 12> Ph> 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *