Без категория

Detailing Bulgaria – Единствен вносител на Good Stuff Car Cosmetic за България, Сърбия и Македония

Здравейте, приятели!
Преди официалното откриване на онлайн магазинът на Detailing Bulgaria решихме да направим информационно представяне, с което да Ви запознаем с предлаганите от нас марки.
Днес ще започнем с представянето на Good Stuff Car Cosmetic.

Detailing Bulgaria може да се похвали, че е първият и единствен вносител за България, Сърбия и Македония. Тази непозната до момента на нашия пазар марка идва от Република Полша. Може би ще попитате, защо решихме да осъществим партньорство точно с тази марка, която е непозната на родния пазар?

 

 

Отговорът е, че целият екип на Detailing Bulgaria държи на качеството във всяко едно отшение. Изчетoхме доста отзиви от световните форуми за детайлинг на потребители използвали и използващи продукти на Good Stuff. 95% от тях са с позитивно оставен коментар и изказват крайно добро впечатление от продуктите и тяхното действие. Организирахме лична среща в Полша с изпълнителния директор на Good Stuff Car Cosmetic, който ни увери в качеството на всеки един продукт. По наше желание направиха демонстрации на действието на препаратите. Останахме впечатлени и изразихме единодушно мнение, че трябва да предложим Good Stuff на българския потребител. Продуктите не остъпват по качество на други подобни предлагани на пазара. Марката е подходяща за използване както върху скъпи, премиум автомобили, така и върху обикновенни, ежедневни такива.
Достъпната цена, перфектното качество и ефективността на продуктите прави марката широко обхватна и подходяща за използване от автомобилни маниаци, желаещи колата им да изглежда винаги добре.Продуктовата гама би могла да се използва както от автомобилни детайлъри занимаващи се професионално с дейността така и от големи автокомплекси предлагащи качествени услуги на клиентите си.
След доставката не пропуснахме да тестваме препаратите и на личните си автомобили. Постигнатите резултати бяха впечатляващи.
Ще се радваме да разгледате продуктовата гама на Good Stuff и ако имате каквито и да е въпроси ние с радост ще отговорим на тях.

Напомняме, че откриването на онлайн магазина ни е на 14 Юли 2017 г. от 18:00 ч.
Вашите мнения, отзиви, препоръки, впечатления и въпроси може да споделите в нашата фейсбук страница и на www.detailingbg.com
Надяваме се да отговорим на очакванията и изискванията Ви за високо качество на достъпни цени.
От екипа на Detailing Bulgaria

[ux_slider]

[ux_image id=“1903″]

[ux_image id=“1902″]

[ux_image id=“1901″]

[ux_image id=“1905″]

[ux_image id=“1904″]

[/ux_slider]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *