Показване на 1–18 от 42 резултата

Glaco Key Lanyard Orange

1.00лв.
Стилна, удобна и със сигурност забележима връзка за ключове с логото на Soft99
Купи

Surface Smoother Clay Bar 100g

25.70лв.
Клей бар (глина) за премахване на видими и невидими замърсявания по лаковата повърхност. Изглаждайки лака осигурява перфектна основа за полагане на вакси или за коригиране.
Купи

QJUTSU Ultrasoft Sponge

21.80лв.
Soft99 QJUTSU Ultrasoft Sponge е ултрамека трислойна гъба за основно измиване, осигуряваща безопасно и ефективно третиране.
Купи

Iron Terminator 4L

108.90лв.
Iron Terminator 500ml е препарат за джанти, който отстранява успешно феродовите и метални частици, както и общата пътна мръсотия.
Купи

Glaco de Cleaner 400ml

23.50лв.
Soft99 Glaco De Cleaner е универсален почистващ препарат за стъкла, благодарение на който лесно ще отстраните мръсотия, птичи изпражнения, остатъци oт насекоми и омазнявания. Освен невероятните си почистващи способности, Glaco De Cleaner подсилва водоотблъсвянето, което сте създали с други продукти Glaco.
Купи

Wash Mist Plus 300ml

25.70лв.
Soft99 Wash Mist Plus Interior Cleaner е всеобхватен продукт за почистване на всички интериорни повърхности, който има и силно антибактериално действие. С лекота и безопасно отстранява мръсотия и дезинфекцира. Премахва омазнявания и следи от пръсти от LCD дисплеи, кожа, плат, винил, стъкла и пластмаса напълно безопасно.
Купи

Fabric Seat Spot Remover 20ml

21.70лв.
Soft99 Fabric Seat Spot Remover e уникален комплект за премахване на изключително упорити петна от седалки и други текстилни продукти.
Купи

Smooth Egg Platinum Liquid 230ml

54.30лв.
Soft99 Smooth Egg Platinum Liquid е върхов продукт в категория детайлинг спрейове, благодарение на силно изявеното си водоотблъскане, блясък и гладкост.
Купи

Glaco DX 110ml

44.60лв.
Glaco DX е най-новото поколение от гамата репеленти за стъкла Glaco, осигуряващо безпрецедентно водоотблъскване, лекота на нанасяне и ергономичност при употреба.
Купи

Extreme Gloss „The Kiwami“ Shampoo Dark 750ml

27.90лв.
Шампоан за основно измиване с богато съдържание на вакса, придаващ страхотно водоотблъскване, блясък и гладкост на лаковата повърхност на тъмни автомобили.
Купи

Extreme Gloss „The Kiwami“ Shampoo Silver 750ml

27.90лв.
Шампоан за основно измиване с богато съдържание на вакса, придаващ страхотно водоотблъскване, блясък и гладкост на лаковата повърхност на светли автомобили.
Купи

Perfect Foam Shampoo 1pack

2.35лв.
Силно концентриран (1:100) шампоан за предизмиване, имащ силно почистващи свойство, но и придаващ хлъзгавина на лаковата повърхност.
Купи

Qjutsu Wheel Coat 100ml

133.85лв.
Qjutsu Wheel Coat издържа на 550°C и е проектирано да предпазва вашите джанти, спирачни апарати и накрайници на ауспуха от замърсявания и вредните външни влияния в рамките на до 12 месеца. След третиране детайлите са много по-трудни за замърсяване и лесни за почистване.
Купи

Qjutsu Body Coat Matte 100ml

286.80лв.
QJUTSU Body Coat Matte е еднокомпонентно керамично покритие, предназначено за широк спектър от повърхности, по-специално за все по-популярните матови бои, както и PPF фолиа. Не променя визуалните характеристики, осигурява трайност на покритието до 24 месеца, придава водоотбллъскване и защита.
Купи

Qjutsu Body Coat 100ml

190.90лв.
QJUTSU Body Coat е еднокомпонентно керамично покритие, което е подходящо за професионалисти заради характеристиките си и за любители заради лесното полагане. Осигурява 12 месеца защита, невероятен блясък, дълбочина на цвета и водоотблъскване.
Купи

Finishing Compound 300ml

39.50лв.
Полираща паста на водна основа, играеща роля на 3-та стъпка в процеса на полиране. Характеризира се с лека абразивност, която осигурява фина корекция и перфектен финиш.
Купи

Polishing Compound 300ml

39.50лв.
Средно абразивна полираща паста на водна основа, играеща роля на 2-ра стъпка в процеса на полиране.
Купи

Cutting Compound 300ml

39.50лв.
Силно абразивна полираща паста на водна основа, отстраняваща тежки дефекти по лаковата повърхност.
Купи