Показване на 1–18 от 41 резултата

Ultimate Tyre Shine Foam 538ml

46.80лв.
Meguair's Ultimate Tyre Shine Foam e продукт, под формата на аерозол, който прави нежна пяна, която леко почиства гумите на автомобила и създава дълготраен и равномерен блясък.
Купи

Multi-Purpose Brush Medium

23.70лв.
Мека, здрава и удобна четка за всеобхватна употреба. Меките синтетични влакна правят безопасно и ефективно отстраняването на прах по интериора на автомобила или спомагат при външното измиване.
Купи

Duo Twist Drying Towel 50 x 90 cm

68.90лв.
Мека и свръх абсорбираща микрофибърна кърпа за подсушаване с гъстота 1200gsm. и размер 50см Х 90см.
Купи

Supreme Angled Wheel Brush

49.40лв.
Meguiar’s Supreme Angled Wheel Brush е четка за джанти с дебела глава от микрофибър и основа с ъгъл осигуряваща превъзходно почистване дори и на труднодостъпните места, което е и напълно безопасно за всички типове джанти.
Купи

All Surface Interior Brush

32.90лв.
Meguiar’s All Surface Interior Brush е четка с два различни по твърдост типа власинки. Използва се за почистване на мокет, стелки, седалки.
Купи

Quick Interior Detailer 3.78L

99.50лв.
Препарат за бързо почистване, освежаване и защита на интериора на автомобила. Лесен за нанасяне и свръх ефективен. Придава напълно матов завършек.
Купи

Pro Hybrid Ceramic Sealant 473ml

89.70лв.
Meguiar’s M27 Hybrid Ceramic Sealant е страхотен хибриден продукт на базата на SiO2 (Силициев Диоксид), имащ за цел да придаде устойчива, твърда, защитна обвивка на лаковата повърхност, както и блясък, дълбочина на цвета и силно водоотблъскване.
Купи

Non-Acid Wheel – Tyre Cleaner Spray 946ml

45.60лв.
Изключително ефективен, но и безопасен готов за употреба продукт за почистване на джанти и гуми. С лекота отстранява общата пътна мръсотия, феродо и метални частици от лакирани и хром джанти.
Купи

Detailing Mitt

19.50лв.
Meguiar's Detailing Mitt е удобна, изключително дебела ръкавица от качествен микрофибър. Тази много мека ръкавица е специално създадена за работа в интериора.
Купи

Citrus Power Cleaner Plus 946ml

45.60лв.
Meguiar's Citrus Power Cleaner Plus е готов за употреба продукт APC (All Purpose Cleaner), с който ще почистите в дълбочина всички интериорни повърхности и то безопасно. Бързо и напълно премахва мазнините, петна и натрупана мръсотия от пластмаса, текстил, кожа, винил, алкантара.
Още

Hybrid Wash Mitt

39.75лв.
Свръх качествена и мека двулицева ръкавица за основно измиване, специално направена да оптимизира работата с Meguiar's Hybrid Ceramic Wash&Wax KIT, но може и да се използва с всякакви други шампоани.
Купи

Versa Angle Body Duster

69.90лв.
Четка, специално създадена да премахва прах от автомобила без да го драска. Благодарение на свръх меките реснички покрити с парафин, тази четка буквално гали лаковата повърхност. Може да се използва в процеса на полиране или за премахване на фин прах от автомобила след измиване.
Купи

Ultimate Paste Wax 226g

138.80лв.
Meguiar’s Ultimate Paste Wax е с нова подобрена формула осигуряваща още повече блясък, по-добро водоотблъскване и лекота при забърсване. Meguiar’s Ultimate Paste Wax създава супер гладка повърхност, изключителен блясък, дълбочина на цвета и водоотблъскване. Огромни преимущества са дълготрайността на ваксата и това, че може да се нанася на директна слънчева светлина и върху гореща повърхност.
Купи

Ultimate Liquid Wax 473ml

133.00лв.
Meguiar’s Ultimate Liquid Wax е с нова подобрена формула осигуряваща още повече блясък, по-добро водоотблъскване и лекота при забърсване. Meguiar’s Ultimate Liquid Wax създава супер гладка повърхност, изключителен блясък, дълбочина на цвета и водоотблъскване. Огромни преимущества са дълготрайността на ваксата и това, че може да се нанася на директна слънчева светлина и върху гореща повърхност.
Купи

Hybrid Ceramic Wash & Wax KIT

63.85лв.
Meguiar's Hybrid Ceramic Wash&Wax KIT е революционен и единствен по рода си шампоан за основно измиване. Освен завидните почистващи качества, благодарение на допълнителния продукт Hybrid Ceramic SiO2 този комплект се превръща в мощно оръжие и за полагане на керамичен сийлънт при всяко измиване.
Купи

Ultimate Quik Detailer 709ml

56.35лв.
Meguiar's Ultimate Quick Detailer бърз детайлинг спрей, явяващ се нова и подобрена версия на познатия ни досега продукт. Спреят с лекота премахва повърхностно натрупан прах между измивания и може да служи като помощник при подсушаването. Хлъзгавата повърхност, която оставя осигурява безопасно подсушаване или забърсване. След третиране автомобила е супер водоотблъскващ, гладък и лъскав.
Купи

Ultimate Quik Wax 473ml

35.50лв.
Meguiar's Ultimate Quick Wax в нова подобрена версия. Бързо и лесно ваксира, защитава и придава силно водоотблъскване. Може да се работи на нагорещена повърхност и под директна слънчева светлина.
Купи

Glass Cleaner Concentrated 3.78L

89.23лв.
Meguiar's Glass Cleaner Concentrated е концентриран препарат за почистване на стъкла и гладки повърхности. Премахва полепналата мръсотия, замазвания и пръски без да оставя следи като е и безопасен към повърхностите. След третиране стъклата са абсолютно кристални, което подобрява видимостта, сигурността и усещането в автомобила. Подходящ за интериорна или екстериорна употреба.
Купи