Показване на 1–18 от 59 резултата

Rotary White Soft Backing Plate M14

30.10лв.
Чудесно балансирана подложка с ВелКро за ротационна машина с М14 резба и диаметър 75мм.
Купи

CCS Yellow Foam Anti Static Detailing Pad 15x10x3cm

9.20лв.
Lake Country CCS Yellow Foam Anti Static Detailing Pad е ръчен апликатор с размери 15x10x3см. произведен от висококачествена пяна и с CCS* технология. Подходящ е за ръчно премахване на фини драскотини по лаковата повърхност и полиране.
Купи

CCS Orange Foam Anti Static Detailing Pad 15x10x3cm

9.20лв.
Lake Country CCS Orange Foam Anti Static Detailing Pad е ръчен апликатор с размери 15x10x3см. произведен от висококачествена пяна и с CCS* технология. Подходящ е за ръчно премахване на средни драскотини по лаковата повърхност.
Купи

CCS SDO Blue Heavy Polishing Pad 6.5″

26.30лв.
Lake Country CCS SDO Blue Heavy Polishing Pad е пад от пяна с диаметър 165мм. (6.5″) и снабден със CCS технология* за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност, но и за придаване на чудесен финиш ако се използва леко абразивна паста. Може да се използва с DA (орбитална) и ротационна машина. Патентованата от Lake Country технология Collapsed Cell Structure (CCS) е плод на сериозна иновация и дълги години тестове с цел постигане на един перфектен и истински модерен продукт. Тази технология представлява изграждането на малки, много на брой кратерчета по цялата повърхност на пада. Това позволява по-добро охлаждане на пада, по-равномерно разпределение на пастата и по-плътна и равномерна работа върху лаковата повърхност. Всичко това повишава производителността и ефективността.
Още

CCS SDO Blue Heavy Polishing Pad 5.5″

19.96лв.
Lake Country CCS SDO Blue Heavy Polishing Pad е пад от пяна с диаметър 140мм. (5.5″) и снабден със CCS технология* за отстраняване на тежки дефекти по лаковата повърхност, но и за придаване на чудесен финиш ако се използва леко абразивна паста. Може да се използва с DA (орбитална) и ротационна машина.
Още

CCS SDO Black Finishing Pad 6.5″

26.30лв.
Lake Country CCS SDO Black Finishing Pad е пад от пяна с диаметър 165мм. (6.5") и снабден със CCS технология*. Служи за финална стъпка и много лека корекция като може да се използва с DA (орбитална) и ротационна машина.
Купи

CCS SDO Black Finishing Pad 5.5″

19.96лв.
Lake Country CCS SDO Black Finishing Pad е пад от пяна с диаметър 140мм. (5.5") и снабден със CCS технология*. Служи за финална стъпка и много лека корекция като може да се използва с DA (орбитална) и ротационна машина.
Купи

CCS SDO Orange Polishing Pad 6.5″

26.30лв.
Lake Country CCS SDO Orange Polishing Pad е пад от пяна с диаметър 165мм. (6.5") и снабден със CCS технология*. Служи за отстраняване средно тежки към леки дефекти по лаковата повърхност, но и за придаване на чудесен финиш ако се използва леко абразивна паста. Може да се използва с DA (орбитална) и ротационна машина.
Купи

CCS SDO Orange Polishing Pad 5.5″

19.96лв.
Lake Country CCS SDO Orange Polishing Pad е пад от пяна с диаметър 140мм. (5.5") и снабден със CCS технология*. Служи за отстраняване средно тежки към леки дефекти по лаковата повърхност, но и за придаване на чудесен финиш ако се използва леко абразивна паста. Може да се използва с DA (орбитална) и ротационна машина.
Купи

CCS White Foam Heavy Polishing DA Pad Cut Back from Edge 6.5″

26.40лв.
Lake Country CCS White Foam Heavy Polishing DA Pad Cut Back from Edge 6.5" е пад с размер 6.5" (165мм.) предназначен за премахване на много тежки дефекти по лаковата повърхност, докато CCS технологията подобрява използването и резултатите.
Купи

CCS White Foam Heavy Polishing DA Pad Cut Back from Edge 5.5″

20.00лв.
Lake Country CCS White Foam Heavy Polishing DA Pad Cut Back from Edge 5.5" е пад с размер 5.5" (140мм.) предназначен за премахване на много тежки дефекти по лаковата повърхност, докато CCS технологията подобрява използването и резултатите.
Купи

CCS Yellow Foam Cutting DA Pad Cut Back from Edge 6.5″

26.40лв.
Lake Country CCS Yellow Foam Cutting DA Pad Cut Back е пад с размер 6.5" (165мм.) предназначен за премахване на тежки дефекти по лаковата повърхност, докато CCS технологията подобрява използването и резултатите.
Купи

CCS Yellow Foam Cutting DA Pad Cut Back from Edge 5.5″

20.00лв.
Lake Country CCS Yellow Foam Cutting DA Pad Cut Back е пад с размер 5.5" (140мм.) предназначен за премахване на тежки дефекти по лаковата повърхност, докато CCS технологията подобрява използването и резултатите.
Още

CCS Orange Foam Light Cutting DA Pad Cut Back from Edge 6.5″

26.40лв.
Lake Country CCS Orange Foam Light Cutting DA Pad Cut Back е пад с размер 6.5" (165мм.) предназначен за премахване на леки до средни несъвършенства по лаковата повърхност както и за едностъпкова употреба, докато CCS технологията подобрява използването и резултатите.
Купи

CCS Orange Foam Light Cutting DA Pad Cut Back from Edge 5.5″

20.00лв.
Lake Country CCS Orange Foam Light Cutting DA Pad Cut Back е пад с размер 5.5" (140мм.) и е предназначен за премахване на леки до средни несъвършенства по лаковата повърхност, докато CCS технологията подобрява използването и резултатите.
Купи

Adapter M14 Rotary to Drill

14.55лв.
Преходник за бормашина или винтоверт за поставяне на Велкро подложка. Резбата е стандартната за всички подложки - М14.
Купи

UDOS 51E Random Orbital Polisher – Sander 5in1

1,395.00лв.
Lake Country UDOS 51E Random Orbital Polisher & Sander 5in1 е единствената в света професионална машина , която съчетава 4-ри орбитални движения и едно ротационно. Само с едно завъртане можете да превключите между 8мм., 12мм., 15мм. и 21мм. орбитално движение като при 8-те мм. може да се използва и като сандер (машина, която работи с шкурки). За повече информация прочетете описанието по-долу.
Купи

Wash Wedge Foam Cleaning Sponge

30.90лв.
Lake Country Wash Wedge е иновативна гъба за основно измиване произведена най-висококачествена от пяна, която разполага с напречно изрязани и прорязани канали за безопасно и ефективно отстраняване на замърсяванията.
Купи